kurcze tak sobie myślę, że gdybym kiedyś Cię posłuchał to teraz miałbym 2X tyle akcji tej spółki no, ale w najczarniejszym scenriuszu nie przewidywałem, że to wszytko może aż tak sie posypać. Hmmm za błedy się płaci, tylko szkoda że ciężko zarobioną kasą, ale cóż takie życie. Moje pytanie brzmi co sądzisz o obecnej sytuacji i jakie są Twoje prognozy, bo kiedyś pisałeś, że 3,5 to dobra cena a jak teraz to widzisz ?
Pozdrawiam
Teraz to inna rzeczywistość. Ergis ergisem ale cały rynek nie jest ciekawy.Jak rynek ruszy w górę/tylko kiedy to nastapi/to Ergis tez pojdzie w górę ale relatywnie słabiej. Co do Ergisu to wycena jest niska ale firma nie rokuje.W dalszym ciągu uwazam, że nic pozytywnego tutaj się nie zadzieje i wszysccy co uwierzyli w zapewnienia Prezesa poprostu wtopili. jest to spółka bez perspektyw ,która przejada kasę i ktoś kto da się dalej nabierać Prezesowi to albo nowicjusz albo naiwniak.Ja nawet po 1 zł nie wejdę w ergis bo aktualnie jest wile okazji inwestycyjnych a Ergis do nich nie nalezy.
trudno cokolwiek radzić.ergis jakoś bedzie się kręcił i upadek raczej nie grozi.Przy takim obrocie to sprzedaż wiekszej ilosci zwali kurs do 1,2 bo nikt tego nie kupi o zdrowych zmysłach.Jednym słowem czekać na lepsze czasy .Jednak jeśli pojawi się jakiś popyt to wyrzucić niech sie inni martwią.A co kupić do wyboru do koloru jednak dopóki złotówka jest słaba nie ma sensu niczego kupować.Ja bym kupowal jak euro bedzie po 4,2 i niżej.A co to się zobaczy jak złotowka się umocni.