Zaskoczyły wyniki, co? :)
Nie lepiej było posłuchać mądrzejszego niż dac się wyd...mać grubemu od kiełbas?
Pisałem wyraźnie,że plują wam w twarz, a wy mówicie,że pada. ... no i pad..ło :)
No i własnie dlatego uważam,że trzeba się im dobrać do tyłka. Hotar wystarczająco naopowiadał bajeczek,żeby były ku temu podstawy. Są zapisy z czatów, niektórzy mają pewnie korespondencję mailową- wszystko może posłużyć za dowód w sprawie, bo kłamstw było aż nadto.
Przede wszystkim najważniejsze to dojrzeć do tego,żeby spojrzeć w lustro i powiedzieć "popełniłem/am błąd". Dużo było dziwnych zagrań ze strony Zarządu, które sygnalizowałem, a niestety prawie każdy na forum wyszydzał moje wątpliwości, często w bardzo prymitywny sposób. Tianwei, sprzedaż elektrowni słowackich etc. Sporo tego.
cześć, ja już tutaj pisałem że daliście się wyleszczyć na tym papierze i sam zbieram od 1,5 roku nie spodziewałem się że nazbieram tak dużo w tak dobrej cenie.
Dnia 2012-02-05 o godz. 13:26 ~rwpae napisał(a):
> cześć, ja już tutaj pisałem że daliście się wyleszczyć na
> tym papierze i sam zbieram od 1,5 roku nie spodziewałem się
> że nazbieram tak dużo w tak dobrej cenie.
No to jak od 1,5 roku, to sam się wyleszczyłeś,bo kurs spadł i nadal jest w trendzie spadkowym:)
Wtopa panie,wtopa,gratuluję strat...
to nie ma znaczenia w jakim jest trendzie i o ile spadł, dobrze o tym wiesz bo zdajesz sobie sprawe z tego że to co tutaj pisałem od kilkunastu miesięcy to bzdury wyssane z palca i tak na prawdę spółce nic nie grozi a najgorsze mamy za sobą
Dnia 2012-02-05 o godz. 14:17 ~rwpae napisał(a):
> to nie ma znaczenia w jakim jest trendzie i o ile spadł,
Aha,czyli to, że spadło 80% i to ,że dalej jest w trendzie spadkowym, to nie ma znaczenia???????. A inni albo stracili dużo mniej,albo są do przodu,a ty ostro do tyłu i jeszcze wyglądasz na zadowolonego. No to nic, cieszę się z tobą,że straciłeś i życzę oby tak dalej,jeszcze raz gratuluję,bo jest czego,mało kto aż tak stracił,hoho...
A najbliższe wyniki sam wiesz,że dalej będą na stracie,bo IV kwartał zawsze był najsłabszy,oby tylko jeszcze nie zbankrutował,bo z kursem to już będzie totalna masakra...
p.s.A tak w ogóle,to ty nie jesteś rwpae,bo on posiada inny nr IP,ale to już szczegół,ciesz się stratą...:)))