• Quo vadis ?> Autor: ~Polak [89.231.245.*]
    Trudno sobie nawet wyobrazić sprzedaż za takie grosze.
    Ludzie muszą być zdesperowani, chyba brak im na chleb i mleko.
    3 zł , 4 zł , 5 zł , 6 zł 7 zł
    paczka papierosów to ponad 10 zł.
    Żal mi tych ludzi . Przecież spółka nie ogłosiła bankructwa by tak pozbywać się akcji.
    To tyle
    Szkoda słów.
    1000 akcji zamiast za 16000 to oddają za 3500zł.
    Gdzie ten niedźwiedź poszedł ?. chyba spać . wszak zima.
  • Re: Quo vadis ?> Autor: ~bpk [77.91.19.*]
    Do cen groszowych.
  • Re: Quo vadis ?> Autor: ~autor [78.28.21.*]
    Sytuacja w budownictwie jest tragiczna. Ma to tez duże znaczenie dla rynku materiałów wykończeniowych.
  • Re: Quo vadis ?> Autor: ~ja [212.67.133.*]
    to sprzedajcie w końcu swoje pakiety i skończcie to biadolenie. skoro jest tak tragicznie to na co czekacie wyskakujcie z akcji póki są jeszcze po 3,50. chyba że to " proza dla prozy" ot tak żeby się na forum pokazać :)
    Polak każdy kto ma akcje chciałby to wiedzieć. Ale chyba nie będzie tak źle...
  • Re: Quo vadis ?> Autor: penelo [95.51.193.*]
    Nie biadolę , nie sprzedaje bo nadzieja umiera ostatnia . Rozumiem rzesze narzekających ale muszą uzbroić się w cierpliwość która może potrwać i kilka lat . Sytuacja gospodarcza Europy jest wszystkim znana i za jej przyczyną nie należy oczekiwać błyskawicznych , stałych i szybkich wzrostów . Takie czasy że jedna niefrasobliwa wypowiedż polityka doprowadza do załamania rynków . Nie ma dnia żeby nas czymś nie straszyli więc skąd wziąć inwestorów-optymistów którzy włożą kasę w niepewne jutro ? Pozostaje nadzieja tylko w spekulacyjnym chwilowym wybiciu ale to jest już gra która jednemu zabierze a drugiemu da .
  • Re: Quo vadis ?> Autor: ~Ben [83.31.138.*]
    Penelo, dokładnie to samo chciałem napisać. Ustawię sprzedaż po cenie kosztów - a może się uda?
    Ja czekam na cenę w okolicach 2,50 zł. Wtedy dopiero zacznę się zastanawiać czy nie zacząć powolutku w to wchodzić. Wolałbym jednak cenę na poziomie 1 zł, albo na poziomie groszowym. Wtedy można by w miarę bezpiecznie kupować trochę większe pakiety.
  • Re: Quo vadis ?> Autor: ~taki jeden [83.21.172.*]
    A ja wolałbym aby mi to darmo dali, albo jeszcze dopłacili.
    Ku..wa, co za mędrcy się tu autorzą.
    Zapewne swoją mądrość czerpiesz stąd, że już zakupiłeś akcje (zapewne po wyższej cenie niż obecny kurs) i wolałbyś zyskać a nie tracić więcej. To zrozumiałe, ale na giełdzie raczej nie jest tak jakby się chciało. Giełda nie zna takiego pojęcia jak litość. Patrząc na wykres widać wyraźny trend spadkowy. Spółka nawet jeszcze nie zaczęła ubijać dna. Tylko w bardzo niewielu wypadkach zdarza się nagłe odbicie od dna w kształcie V i dalszy dynamiczny wzrost. Sytuacja na rynku jest wszystkim znana. Moim zdaniem trend spadkowy jeszcze się nie zakończył. Kiedy i na jakim poziomie się zakończy trudno powiedzieć, jednak gdy już się zakończy przed mozolnym wzrostem (zawsze iść trudniej do góry niż spaść) przewiduję najpierw długie i męczące psychicznie ubijanie dna.
  • Re: Quo vadis ?> Autor: ~taki jeden [83.21.172.*]
    jeszcze nie nabyłem i nie posiadam, ale w zakup poniżej 3 zł na trzeźwo raczej nie wierzę, choć jak napisałem wcześniej najchętniej wziąłbym darmo albo z dopłatą.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.31.138.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~autor [78.28.21.*]
    A to zabawne. Ciekawy jestem, usunięty, co chciałeś powiedzieć.
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.