• Piotr Kuczyński przystawia Angeli pistolet do skroni :) Autor: ~o co kaman [89.231.126.*]
    i daje max dwa miesiące na rozpoczęcie drukowania pieniędzy co jego zdaniem spowoduje hossę na rynku surowców i giełdach.
    Dwa miesiące można poczekać nie ma pośpiechu :)
  • Re: Piotr Kuczyński przystawia Angeli pistolet do skroni :) Autor: ~moca [67.82.125.*]
    Czekaj, i badz gotowy. Najlepiej naladuj juz pistolet abys mogl go sobie przylozyc do glowy jak zrozumierz plany prezesa:)
  • Re: Piotr Kuczyński przystawia Angeli pistolet do skroni :) Autor: ~max [188.33.131.*]
    a ty je rozumiesz? chyba jednak nie zrozumiałeś.......
  • Re: Piotr Kuczyński przystawia Angeli pistolet do skroni :) Autor: ~franc [88.198.55.*]
    spolka na dzis warta pol grosza. Moze jak zrobia resplit to cena sie urealni.
    pozdrwaiam naiwnych i prezesa pasibrzucha.
  • Re: Piotr Kuczyński przystawia Angeli pistolet do skroni :) Autor: ~o co kaman [89.231.126.*]
    spółkę która generuje 1 mln zysku netto wyceniasz na 500k PLN ?
    ale myślę, że mimo to uda Ci się jeszcze kupić po 3 grosze sporą ilość do końca roku :)
  • Re: Piotr Kuczyński przystawia Angeli pistolet do skroni :) Autor: ~pomoney [95.41.232.*]
    jestem przekonany ze jak wejdzie nowy inwestor to sprzątnie kilka poziomów w górę i wtedy spekulatorium sie zleci a to nastąpi do połowy grudnia b.r.!
  • Re: Piotr Kuczyński przystawia Angeli pistolet do skroni :) Autor: ~Roman [95.51.171.*]
    Akcjonariat jest do ....,
    nikt nie ma pojęcia jak inne spółki wyglądają na tle BTG ale to ich problem,
    spółka ma jest prawie 4 lata na NC,
    to jest już ważna rekomendacja, ma doświadczenie a wycena jest dzisiaj na poziomie C/z 3

Zarząd może się wypiąć na ackcjonariat bo co on mu może dać, przy tak niskiej wycenie to nie będzie mu zależało na dostarczaniu pozytywnych informacji bo po co,
    ciągle jest negatywne przesyłanie pseudo informacji o dymaniu przez Prezia pozostałych akcjonariuszy, ale to on ma prawie 57 % i powinniśmy grać razem,
    spółka jest dzisiaj o.k., i tylko od nas od naszych pozytywnych opinii zależy co będzie dalej,
    cały czas słyszę ile mi płaci Zarząd, nic mi nie płaci ale cały czas mam pytanie do forumowiczów takich jak dobrzepoinformowanu, walduś jaki jest uch cel działania jeśli nie są akcjonariszuem BTG, ja jestem i będę dalej ale nie chcę ich słuchać, nie chce ich jadu,

Apel do akcjonariuszy powinniśmy działać razem dla dobra spółki i dla dobra naszego

• 3 !!! Autor: ~DobrzePoinformowany [173.56.27.*]

Zyczylbym sobie i innym abys z dwojga zlego byl glupi a nie tak cyniczny kiedy naganiasz kase na prezia i siebie.

Za to na pewno glupi jestes bo wierzysz, ze ktokolwiek tutaj kupi twoje brednie o tym, ze pieniadze robi sie od "trzymania sie razem" czy kupowania papieru prezia a nie od madrosci i ciezkiej pracy zarzadu firmy.

Aha! Mozesz nawet rozstrzelac tego co mowi prawde.
    Samej prawdy o Bluetax tym nie zmienisz ...
[x]
BELEAF 0,00% 3,06 2025-11-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.