Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Piotr Kuczyński przystawia Angeli pistolet do skroni :)

Akcjonariat jest do ....,
nikt nie ma pojęcia jak inne spółki wyglądają na tle BTG ale to ich problem,
spółka ma jest prawie 4 lata na NC,
to jest już ważna rekomendacja, ma doświadczenie a wycena jest dzisiaj na poziomie C/z 3

Zarząd może się wypiąć na ackcjonariat bo co on mu może dać, przy tak niskiej wycenie to nie będzie mu zależało na dostarczaniu pozytywnych informacji bo po co,
ciągle jest negatywne przesyłanie pseudo informacji o dymaniu przez Prezia pozostałych akcjonariuszy, ale to on ma prawie 57 % i powinniśmy grać razem,
spółka jest dzisiaj o.k., i tylko od nas od naszych pozytywnych opinii zależy co będzie dalej,
cały czas słyszę ile mi płaci Zarząd, nic mi nie płaci ale cały czas mam pytanie do forumowiczów takich jak dobrzepoinformowanu, walduś jaki jest uch cel działania jeśli nie są akcjonariszuem BTG, ja jestem i będę dalej ale nie chcę ich słuchać, nie chce ich jadu,

Apel do akcjonariuszy powinniśmy działać razem dla dobra spółki i dla dobra naszego

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BELEAF -0,65% 3,04 2025-11-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.