• fasing Autor: ~zolo [212.244.210.*]
    troche skublem i dalej bede skubal pozdro dla bykow
  • Re: fasing Autor: ~kk [79.185.190.*]
    To dobre trochę :::)))). Jak długo tylko on bedzie wystawiał ???
  • Re: fasing Autor: ~zolo [212.244.210.*]
    no to jeszcze troche odwagi
    oststnie chwile taniego papiera brac mu on juz prawie nie widzi innegoo wyjscia teraz tylko plus
  • Re: fasing Autor: ~błysk [83.15.142.*]
    Gratuluję optymizmu.
    tak tak jestem optymista widze wrotce ostre wybicie moja rada kupowac
  • Re: fasing Autor: ~blysk [46.174.24.*]
    Zolo, czy dalej jesteś optymistą? Ta spółka to jakiś muł, czy jest ktoś kto ją ruszy, a jeżeli tak to dlaczego?
  • Re: fasing Autor: krzysiekk2001 [192.198.151.*]
    Rzeczywiście, patrząc ostatnio na Fasing, zachowuje się zdecydowanie lepiej niż cały rynek. Obstawiam, że wystarczą 2 w miarę spokojne sesje (bez dużych spadków wig20) i będziemy testować 20zł.
  • Re: fasing Autor: ~kk [79.185.174.*]
    I co - Zolo -widzisz ile on teraz wystawił na sprzedaż ?? Za bardzo nie podskoczysz, trzeba dymać jego powolutku i rozłożyc to w czasie. Pakuje duże zlecenia na początek, bo to jednak robi swoje,a z drugiej strony wiadomo,że to są jego i nie bedziemy dymać się na wzajem ?? Pozdr.::)))
    maszracje tu traeba dziubac i zachowac spokoj oj bedzie sie dzialo
  • Re: fasing Autor: ~re [89.78.183.*]
    Zolo a jak bedzie Krach.
  • Re: fasing Autor: ~kk [79.185.177.*]
    To niech puszcza wirówki w dół i robi ten krach. Tylko on nie taki szybki,jak się skubnie,to on na kupnie podnosi cenę,po co ? niech by jechał w dół ??Oni na polskiej gpw na małych i dobrych spółkach zrobili już krach. Ciekawe jakie mają ustalenia z GA,że ich nikt nie kontruje i nie pogoni? np. Patentus i duzo więcej. A swoją drogą ciekawe.
    do re jak bedzie krach smieszne bede dokupywal mamy duzo srodkow bedziemy dziubac non stop zyski przyjda pozniej mamy czas
  • Re: fasing Autor: ~Re [89.78.183.*]
    Cały czas dobierałem do 15 zeta.Mam 8 kilo.Ale komu to opchnąc.Ciebie tez kiedys widziałem na Efekcie.Pozdro...
  • Re: fasing Autor: ~NEMO [193.150.36.*]
    Dnia 2011-11-29 o godz. 18:42 ~Re napisał(a):
    > Cały czas dobierałem do 15 zeta.Mam 8 kilo.Ale komu to
    > opchnąc.Ciebie tez kiedys widziałem na Efekcie.Pozdro...

Zapomniales juz ze na innym watku te wirtualne akcje sprzedales ,za tydzien pewno napiszesz ze masz pod progowa ilosc akcji ze srednia zakupu 10 zeta ,zacznij znowu brac odstawione lekarstwa a pewno wszystko wroci do normy , czego ci z serca zycze.Pzdr.
  • Re: fasing Autor: ~BartoszW [87.205.156.*]
    Zdaje się, że mialeś te akcje wystawić po 17,80 skoro tak bardzo chcesz się ich pozbyć.
    Pzdr
  • Re: fasing Autor: ~majkel [95.49.235.*]
    w piecu nimi napal..
  • Re: fasing Autor: ~qra [83.10.3.*]
    http://www.attrader.pl/pl/akcje/fasing/skaner-swiecowy
  • Re: fasing Autor: ~błysk [46.174.24.*]
    qra, widzisz że to wszystko nie ma sensu?
  • Re: fasing Autor: ~kk [79.185.196.*]
    Sens to jakiś ma. Warto z nim pobawić się w partyzantkę. Trochę skubnąć i niech dalej wystawia i bawi się kursem ok 17,5 zł.Nie wszystkim z nas się śpieszy, mi potrzebne żeby przez cały styczeń tak się bawił. Do 16 zł to on już zjeżdżać nie powinien,bo to trzeba poświęcić dodatkowe 3 k akcji,a na tej spółce to ma znaczenie i on sobie nie pozwoli. Ogólnie to nie jest gra przeciw Fasing i innym spólkom,to gra przeciw polskiej gpw.Nawet prezes giełdy w Wiedniu powiedział,że Warszawa (giełda) jest cmentarzem Europy. Prawdziwe obroty są minimalne i zgadza się, bo tak jak obserwuję to obroty nakręcają głównie automaty przerzucając te same akcje.
[x]
FASING 0,00% 12,70 2025-09-25 16:22:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.