Rzeczywiście, patrząc ostatnio na Fasing, zachowuje się zdecydowanie lepiej niż cały rynek. Obstawiam, że wystarczą 2 w miarę spokojne sesje (bez dużych spadków wig20) i będziemy testować 20zł.
I co - Zolo -widzisz ile on teraz wystawił na sprzedaż ?? Za bardzo nie podskoczysz, trzeba dymać jego powolutku i rozłożyc to w czasie. Pakuje duże zlecenia na początek, bo to jednak robi swoje,a z drugiej strony wiadomo,że to są jego i nie bedziemy dymać się na wzajem ?? Pozdr.::)))
To niech puszcza wirówki w dół i robi ten krach. Tylko on nie taki szybki,jak się skubnie,to on na kupnie podnosi cenę,po co ? niech by jechał w dół ??Oni na polskiej gpw na małych i dobrych spółkach zrobili już krach. Ciekawe jakie mają ustalenia z GA,że ich nikt nie kontruje i nie pogoni? np. Patentus i duzo więcej. A swoją drogą ciekawe.
Dnia 2011-11-29 o godz. 18:42 ~Re napisał(a):
> Cały czas dobierałem do 15 zeta.Mam 8 kilo.Ale komu to
> opchnąc.Ciebie tez kiedys widziałem na Efekcie.Pozdro...
Zapomniales juz ze na innym watku te wirtualne akcje sprzedales ,za tydzien pewno napiszesz ze masz pod progowa ilosc akcji ze srednia zakupu 10 zeta ,zacznij znowu brac odstawione lekarstwa a pewno wszystko wroci do normy , czego ci z serca zycze.Pzdr.
Sens to jakiś ma. Warto z nim pobawić się w partyzantkę. Trochę skubnąć i niech dalej wystawia i bawi się kursem ok 17,5 zł.Nie wszystkim z nas się śpieszy, mi potrzebne żeby przez cały styczeń tak się bawił. Do 16 zł to on już zjeżdżać nie powinien,bo to trzeba poświęcić dodatkowe 3 k akcji,a na tej spółce to ma znaczenie i on sobie nie pozwoli. Ogólnie to nie jest gra przeciw Fasing i innym spólkom,to gra przeciw polskiej gpw.Nawet prezes giełdy w Wiedniu powiedział,że Warszawa (giełda) jest cmentarzem Europy. Prawdziwe obroty są minimalne i zgadza się, bo tak jak obserwuję to obroty nakręcają głównie automaty przerzucając te same akcje.