Odwrót na amerykańskim rynku akcji, któremu przewodzą przede wszystkim walory banków i domów maklerskich, może sygnalizować, że do końca roku spadki na Wall Street pogłębią się, mimo, że zwykle jest to okres, w którym indeks S&P500 prezentuje się najlepiej. Taką pesymistyczną prognozę opublikował po wtorkowej sesji w Stanach Zjednoczonych Bank of America.
[...]
W liście do klientów, Bartels napisała, że sezonowy rajd z końca roku prawdopodobnie przerodzi się w bożonarodzeniową blagę, oszustwo. Ocenia, że istnieje 50 proc. szans na „krach w Europie” i spadek S&P500 do poziomu 935 pkt.
A ja tam powoli w miare wolnych środków dokupuję. Z jednej strony cieszy mnie to ze za bezdurno mam coraz większy kawałek tego tortu a z drugiej martwi ze dotychczasowy pakiet traci wartość - ALE DO CZASU. Wartośc tylko Wałcza dzis przekracza i to znacznie kapitalizację co z jednej strony nie jest jeszcze przeksięgowane (udokumentowane) mimo spełnienia wszystkich wymogów rozliczenia dotacji.
Wiem że to boli że spada - ok poczekam z coraz wiekszym torcikiem.
A co do wyników - Nie wiedziałem że "Kraków" zbudowali od razu. Przecież są przychody i to jest ważne. Wszyscy zapomnieli o kosztach które są zwiększone przez budowę Boleszyna. Poczekamy do rozliczenia inwestycji.
Co ma wisiec...............!!!!!!!!!!!!!!
Po obecnych cenach miesiecznie jestem w stanie dokupić do 20k papierka. Taniocha.
Dopóki liczba akcji nie rośnie wszystko jest akceptowalne.
To jest tylko GPW wiec jaja trzeba mieć stalowe.
każdy ma swój pomysł i koncepcję. ja na parę miesięcy zakopuję komputer i wracam do kraju/zenka późną wiosną. dla kilku takich jak my: Olo, Remik, Frantz64, Ojas, Nędzny i jeszcze kilku/kilkunastu innych długodystansowych myślę, że warto byłoby zawiązać stowarzyszenie "mniejszościowych". i połączyć nasze kawałki tortu w kilkuprocentowy przelcznik przy tym ff jaki jest na papierze. na BBI Capital już to zrobili i chyba nawet z niezłym skutkiem... Myślę, że nie pozostałoby to bez echa... tak jak pytania na pb... Tu na prawdę mamy ukiszone razem parę złotych...
Wasz zenobiusz spada ,a atalantis , ktory tylko ma plany jest wyceniany sporo wyzej ... chyba jednak w tuskoladndii planowanie i marzenia sa bardziej oplacalne niz realizacja planow :) Od marzen nie placi sie podatkow , od inwestycji niestety... i to coraz wyzsze :D
eśli nie oni, to kto? Nieudana aukcja NIEMIECKICH obligacji
2011-11-23 15:51
Na dzisiejszej aukcji niemieckich obligacji dziesięcioletnich państwu nie udało się sprzedać wszystkich dostępnych papierów. W rezultacie kraj, który miał powstrzymać załamanie europejskich finansów, dał początek nowemu etapowi kryzysu.
opamiętania w słowach nie posiadasz- to przez ten repertuar co go lansujesz, Dżalaludina Rumiego weź, poczytaj do poduszki zamiast kicać bezmyślnie do tych egzystencjalnych hiciorów
p.s.
chciałem sprzaedać pkc-em zenka ale niechcący znów dziś dokupiem- trudno - byłem zamożny, będę bogaty
a tak na poważnie. ODNOSNIE ZENKA
może do zabrzmieć sarkastycznie.
WSPÓŁCZUJE.
według mojej mylnej metody w kt.
NAJBLIŻSZY !!! sygnał S dało 21.11.2011. ( to po czasie. nie chce się mądrzyć )
podam K w kt
ciekawostka
zabawa.
atlantis 2583szt na 1.09.
to moje.
TU COS DLA ADRENALINKI
AT POKAZUJE
SPRZEDAJ 0.88, ŚREDNIA 200 SESYJNA
SPRZEDAJ BOLINGRR TYGODNIOWY.
a ja?
co?
lubie te klocki
Dnia 2011-11-23 o godz. 16:33 ~czeczen napisał(a):
> ciekawostka
zabawa.
atlantis 2583szt na 1.09.
to moje.
TU
> COS DLA ADRENALINKI
AT POKAZUJE
SPRZEDAJ 0.88, ŚREDNIA 200
> SESYJNA
SPRZEDAJ BOLINGRR TYGODNIOWY.
a ja?
co?
lubie te
> klocki
czeczen. Cos zes sie tak przyperolił do tego papiera? Zenek kiedys ci do wanny wszedl ze wracasz tu jaak bumerang ze swoja ironia? Idz na inne spolki i tam glos swoje objawienia. Wszyscy tu wiemy ze w tak rozchwianym rynku akcje nie sanajbezpieczniejsza przystania ale nie wszyscy graja tu na krotko. A ten twoj dularek to jeszcze wiekssze gowno niz euro jedynie obecnie pejsaty rynek wcenia go wyzej. Spodziewasz sie jakis braw, chesz aby zrobi ci zdjecie?
jak podam K w KT to nie dla ciebie NĘDZNY GRACZU.
napisze żebyś nie czytał tego
a pejsate górale ze wzgórz golan, których nie nawidze
wykończą cie.
a pejsaty dular wali na 3.38
tam sprzedam
odkupie taniej
i jazda up
a TY co?
prosze o wyjasnienie. W zakladce wskazniki finansowe Zenka widnieje wartośc księgowa akcji od Ikw br 1.99. Za to na głownej stronie informacyjnej w tabelce dziś C/WK to 0.77
Dlaczego sie to nie zgadza ??????????? wg tych danych powinno być 0.2
A nawet jakby bylo to 0,2, to co z tego? Te wskaźniki są nic nie warte, zobaczcie sobie wskaźniki np. na Gancie, który ciągle spada i dla porównania zobaczcie CDRED ile ten wskaźnik wynosił jak urosło do ponad 9 zł.
Drugi cudowny wynalazek - Foneco- cały majątek to 2 elektrownie wodne jeszcze nie pracujące 75KW i 22KW na dzierżawionym gruncie - piekna wydmuszka - i jaki efekt na GPW..................... fiu fiu