• Debiut Autor: graber [212.160.240.*]
    OK, poczytałem o spółce, zajrzałem do informacji prasowej (sic! tak! spółka z NC pisze informacje prasowe!), dowiedziałem się czegoś nt. umów z Wietnamem, Armenią, Litwą. Spółka siedzi mocno specjalistycznej branższy, ma własną opracowaną metodę. Podoba mi się, ale pojawia się jak zwykle pytanie - czy będzie to kolejna spółka, którą będą bić w glebę, bo mają taki plan, a oczekiwanie na wzrosty będzie trwać latami? Już teraz spółka ma zlecenie opiewające na 20 mln USD!

Przekonajcie mnie i powiedzcie, że warto wejść, bo do tej pory moje pieniądze gniją na innych spółkach, przez co mam awersję do debiutujących.
  • Re: Debiut Autor: ~jak [195.20.110.*]
    Faktycznie fajna spółka, ciekawa technologia, sprawdziłem emisje, nie wygląda to źle, mniejsza emisja seria B co wynika z tego brak kapitału, muszą brać drogi kredyt albo nowa emisja
  • Re: Debiut Autor: ~piotr [84.40.154.*]
    ja zaryzkowalem nabylem maly pakiecik po 1.19 zobaczymy - moze tutaj jakis sukcec bo naglownym tylko kisze kase i zero przychodu
  • Re: Debiut Autor: ~piotr [84.40.154.*]
    a co do mojego poprzedniego postu do inwestycji zachecil mnie wystep prezesa spolki ktory mowil o wielu kontraktach i dosc dobrej przyszlosci
  • Re: Debiut Autor: ~czarli [188.33.152.*]
    na razie animator podsypuje -akcje poniżej ceny emisyjnej. Można korzystac.
  • Re: Debiut Autor: graber [212.160.240.*]
    Kurs spadł bardzo fajnie i dlatego ciesze się, że poczekałem. Jak dobije do 0,9 zł wchodzę, jak zły :)

Ale samo to, że wchodzi na NC spółka, która ma tak grube kontrakty! Wszędzie masa śmieci, kilka z ostatnich debiutów to żenująca porażka (Seka, Grupa Jaguar, itp.), która robi z NC zapchlony bajzel. A samo zbijanie kursu na Eco, przy tych informacjach i ilości kontraktów, dość dobrze wróży. Czekamy, panowie koledzy i szerokości :)
  • Re: Debiut Autor: ~dddd [83.12.137.*]
    Te kontrakty to sa na razie jedynie projekty. Zresztą oni są na razie na samych pozyczkach. Emsija miała pójść własnie na spłate załuzenia..... ale niestety nie było chętnych na objęcie akcji i zaledwie 30% akcji objeli..... Efekt jest taki, że kasy dalej potrzebują, na kredyty nie maja co liczyc, a obecne zadłuzenie to pożyczki od właścicieli, którzy chcieli odzyskać pieniądze (czytaj dokument informacyjny). Tym samym wnet kolejna emsija(kwestia 2-6 miesięcy. Potem można pomyśleć nad wejściem.
  • Re: Debiut Autor: ~Eco [80.53.156.*]
    zakupiłem trochę akcji wczoraj i dzisiaj. Sądze,że tutaj bedzie mocny wzrost w grudniu, ewidentnie widać,że ktos odkupuje akcje "po cenie promocyjnej" pod planowane wzrosty
  • Re: Debiut Autor: graber [212.160.240.*]
    Boli mnie już myślenie, że ktoś zbiera i zbija, zbija i zbiera. To oczywiście może być prawda. Męcucy ten NC.
[x]
ECOTECH 0,00% 0,22 2017-06-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.