• A ja ciekawy jestem Autor: ~Polak [89.231.247.*]
    Po jakiej cenie głupole potrafią altruistycznie oddać swoje akcje mądrym kupującym. Jak widać 4 zł to jeszcze dużo dla inteligentnych inaczej. Czy będzie to 3 zł a może po 2 zł ,ach najlepiej niech sprzedadzą po 50 gr . Sprzedam dom i kupię ile się da akcji.
    Mam jedno pytanie -poco oni pchali się GPW ,zamiast bezpiecznie kupić obligację , euro, $ czy złoto. Oj jak mają nas w Europie szanować.
  • Re: A ja ciekawy jestem Autor: ~stancioo [83.19.180.*]
    W środę powinno być odbicie lub jutro zależy kiedy będzie komunikat bo spadki są chyba właśnie pod to wiec jutro bym kupował..

Grubasy trzymają kurs i straszą reszta panikuje no ale już taka jest giełda sam mam akcje na których teraz sporo tracę ale powinno być dobrze na tej spółce do końca roku. Trzeba po prostu poczekać:)
  • Re: A ja ciekawy jestem Autor: ~leszcz [195.205.220.*]
    zgadzam się z przedmówcą, chociaż może to tylko myślenie życzeniowe ... z drugiej strony czytając prospekt emisyjny można sie przerazić jak duże RYZYKO czeka chętnych

poweim szczerze że ja też postanowiłem zaryzykować, wdepnąłem w ten papier i czekam ... obserwując od 2 miesięcy notowania mogę powiedzieć jedno ... JEDNA WIELKA MANIPULACJA ... pytanie jest następujące, czy ONI jak to ktoś tu ładnie pisze już zarobili i uciekli, czy pogrywali sobie z przestraszonymi ciułaczami i teraz może być już tylko lepiej ...

jedno jest pewne jutro lub pojutrze dzień sądu :-)
  • Re: A ja ciekawy jestem Autor: ~pkl [79.186.23.*]
    a jeszcze 3 tygodnie temu wyglądało to tak
    http://chartstock.pl/analiza/Cersanit-SA-(Rovese)---Multigraf-50
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.