Info dzisiaj mamy, jak widac lipka jednak nie jest w stanie ogarnąć wszystkiego i firma nie rozwija sie jak trzeba to zatrudnił w zarządzie dodatkowe osoby, szkoda tylko ze nie rozpisał na te stanowiska jakis konkursów i nie wszyscy nowi to ludzie z wykształceniem i obyciem w swiecie (pije tu głownie do Morawskiego, chłopa po Technikum Mechanicznym....) owszem gość może jakieś doświadczenie z kompapu ma ale studia należałoby zrobić..... zobaczymy czy nowy stary narybek (jeden i drugi pracowali w Kompapie lub OZGrafie) dźwignie naszego gniota....
od razu jak zobaczylem ze to ty to wiedzialem czego sie spodziewac...... ogolnie dna umyslowego
a co by mu dalo mgr przed nazwiskiem skoro by skonczyl zaoczne studia (bez obrazy dla nikogo) i by mial papierek za ktory zaplacil a nic z nich nie wyniosl/? mam znajomych i po takich studiach i nawet na takich studiach i nie wybjiaja sie poza tym ze czasem 'wyzej sraja niz dupe maja"
liczy sie doswiadczenie, a poza tym przeczytaj raz jeszcze caly raport
pieprzysz glupoty znowu, oczywiscie ze lipka se nie moze poradzic itp... az sie czytac juz mi nie chce tych twoich pierdol ktore piszesz od dawna, wez sobie to do serca chlopie
coś kolego nerwowy jesteś chyba sam za papierek zapłaciłeś mówiłem o konkursie o zatrudnieniu profesjonalisty w każdym calu, kogoś znanego w branży z odpowiednim wykształceniem itp itd, w spółce wieje tragedia, kurs bliski dna to może niech chociaż ludzie będą w niej zatrudniani odpowiedni, na razie Lipka i jego ekipa nic ze spółka nie zrobił kurs od ponad roku z jedną zwyżka stoi w miejscu więc czego ty ode mnie oczekujesz że będę klepał prezesa po plecach i wychwalał go skoro kurs stoi a ze spółki kompletnie żadnego infa nie ma co sie dzieje.... fakt prezydenta elektryka juz mieliśmy.... ja osobiście nie byłem z niego zadowolony może morawski będzie lepszy, firma o kilkudziesięcio- milionowej kapitalizacji a ty gość po technikum dyrektorem zostaje.... dla mnie wizerunkowa kpina, a w związku z tym że zarówno z przychodami jak i kursem akcji jesteśmy głęboko w dup.... może pora dyrektora od pijaru zatrudnić......
Też mam dość tego marudzenia Karsyk1980.
a co do faktów. Poczytaj dokładnie -gość dyrektorem handlowym w Kompapie jest już ponad 2 lata a teraz został dodatkowo Członkiem Zarządu.
Jest w braży poligraficznej od ok 20 lat i to na kierowniczych stanowiskach! TO moim zdaniem rekompensuje brak studiów.
Szanowny kolego przeczytaj artyku w Poligrafice i dowiesz się co się dziej ew spółce !
Lipka był 10 x w tvncnbc ;minimum 8 art w Parkiecie (ostatin 13 11) kilka wywiadów w prasie regionalnej ;wywiady w prazse branżowej -pokaż mi innego prezesa podobnej spółki -który tyle sie udziela.
Wpisz nazwisko lipka waldemar -kompap w googlach i przestaniesz marudzic o braku PR.
Liczy się wynik i fudamenty -te są tworzone od roku .zabacz ostatni raport -wiem ,że nie potrwfisz go czytać -nierozumiejąc Kosztów Zarządu ale popacz chociaż na przychód za 9m w 2010 i teraz ok 10 mln do ok 40 mln! praktycznie bez kredytu (4mln ), bez emisji kupując dwie spółki za 23,5 mln !
Zobacz jak gamrat był kupowany ile kredytów.
Trochę cierpliwości...też obstawiałem 11 zł do końca listopad a... bedzie ale trochę póżniej..i dużo więcej..