....cos sie ruszylo, ladnie wyzbierali, obrot niczego sobie tylko lewa strona cos dalej mizernie wyglada no ale zrobilismy dzisiaj krok w dobrym kierunku. To prezes chyba wydal zaskorniaki po okresie zamknietym :)
nie ma sie co podniecac,wkoncu to kompap...lipka dzis zrobil zakupy to troche poszlo,a codziennie nie bedzie tego robil.oprocz niego nikt tego nie kupuje.gniocik byl juz mocno wyprzedany i wujowi nie chcialo za bardzo wpadywac ponirzej 7zł ,wiec... wydaje mi sie ze lipka podniosl troche poprzeczke.teraz bedzie odbieral akcje w przedziale 7,00-7,50.a potem 7,50- 8,00 itd.az bedzie mial swoje 33% moze to potrwac baaardzoooo dluuugooo,a moze krutko-nie wiem.ale jak juz sie oblawi to wtedy wyciagnie kompap na 30zl.czego wam i sobie zycze.
Ktos ladnie podskubuje. Taka sama sytuacja jak w zeszlym tyg. Nawet o podobnej godzinie ruszyl nasz zbierac..z..moze jego dzialania zmobilizuja innych. To raczej z zarzadu i udzialowcow glownych bo nie bylo infa jak myslicie?
Pieknie on to robi kimkolwiek jest podoba mu sie jego zdecydownia jak wchodzi to czyści wszystko co mu stanie na drodze, tak własnie powinien skupować lipka w drodze do 33% a tu widac że to ktoś inny systematycznie nas podskubuje.....wonderfull ;)
a staje mu na drodze tylko to co sam sobie postawi
on nie czysci poki co tylko chce zeby tak wygladalo i zeby mu wyrzucali jeszcze w tych okolicach bo nikt nie chce
cieszcie sie ze trzyma jeszcze 7 zl.sytuacja jest extra-nadzwyczajna.europa naprawde sie chwieje rzady sa zmiatane.a rudy tusk uciekl do nory.a tak sie chwalil prezydencja.czasy sa naprawde niebezpieczne
Idzie do gory to nie ma powodu do placzu spadnie to mozna malkontencic ;) ogolnie jest niezle czyzby rajd sw. Mikolaja na kompapie czy chwilowe odbicie?
jestem na tak, w końcu będę mógł cos dobrego na lipke powiedzieć ;)
ps. a jak na obecna sytuacje reagują moi krytycy wert kris i doktor ;) jak kurs bedzie sie zachowywał dalej? tak jak ja myslicie ze to chwilowa podbitka czy zapowiedz trwałego wzrostu,i kris b, osobiste pytanko do ciebie bo podobno tez zainwestowałeś w fama, jak sie kompap ruszył to tam stanęło jak dalej widzisz tatą spółkę....
podr
Technicznie wygląda obiecująco...
ale na 11 k ponad 9k kupił Lipka!
Widać ,że ustawił po 500 szt po 7,3x i czeka .Podobnie było po 6,80-6,90 ale ktoś mu wyskubał więc pdwyższył .Myslę ,że do okresu zamkniętego czyli ok20 stycznia powienień dobierać! Na koniec roku powinno być powyżęj 10zł ale... już raz się pomyliłem ...Panowie nie oddawać poinżej 8zł to szybko podskoczy!
Gdyby to była podbitka pod ubranie i wywalenie to by po prostu zrobili górne widły (wystarczy popatrzeć w arkusz S i zobaczyć, że tam do 8 to jest gęsto jak między domami na Alasce), wtedy spółka zrobiła by się popularna, nowi by podciągnęli kurs i zostali z rozdanymi akcjami.
My tu raczej obserwujemy partię szachów niż nawalankę na ringu. Podbierają akcje, ale tak żeby wglądało na to że właściwie to nikt ich nie chce.
Ale spokojnie w końcówce musi dojść do walki starego mistrza z nowym bo król będzie mógł być tylko jeden, a królestwo do rządzenia jest całkiem całkiem spore;)
no prezes lipka zaczyna kupowac wieksze ilosci.pytanie-kto to po tych cenach sprzedaje.kompap naprawde nie jest drogi a free-float wg mnie jest dramatycznie niski ale sentyment do malych spolek znamy/pozdro
Nic odkrywczego... Trzeba poczekac na poprawe ogolnej koniunktury ale tak czy inaczej zejdziemy trwale z poziomu okolo 7 na okolo 8zl. Wtedy podluzszej konsolidacji i wyzbierania tego czego i tak jest juz malo zacznie sie solidne wybicie. Nalezy pamietac iz poki co wyniki spoki jeszcze rewelacyjne nie sa a w momencie ich poprawy i odbicia na szerokim marsz kompapu w gory nie zostanie okreslony gdyz jest to spolka zupelnie inna od tej ktorej walorami handlowano po 20zl w szczycie. Jest z grubsza 4x wieksza :) a wiec gorny pulap jest trudny do przewidzenia z zalezec bedzie od chlonnosci rynku i ew. Walki wsrod glownych akcjonariuszy.
A co do famu karsyk to tam wypisz wymaluj sytuacja jak na kompapie :) cierpliwosc to cnota pamietaj o tym
dzieki za pozdrowienia doktorku, mam nadzieje ze nie było w nich sarkazmu ;) osobiscie zgadam sie z e teria Daemona, .....sky is the limit but not yet ;)