Ktoś wchodzi bądż wychodzi . Może to dobrze a może żle . Przynajmniej może się zrobi jakiś ruch na papierze . Też mnie dzisiaj takie obroty zaskoczyły . Może , może za dużo tych może .
Jest juz od dłuższego czasu trend wzrostowy!
Wzrastajace obroty i wzrosty kursu akcji biora się z uwagi na pozytywne AT/wazny opór został przebity 12.3/,dobre fudamenty/ wart.dowart. księgowej =0.69/.spółka pokazała
dobre wyniki za3Q 2011r.
sknerus twoja opinia i tak nie wpłynie na kurs akcji PAGEDU!
Z trendem na giełdzie się nie walczy ,tylko umiejetnie należy go wykorzystać!!!!!
Taaa..., te wszystkie ruchy wykonane ostatnio przez Mzyków na walorkach Pagedu były stymulowane pod tzw. frajera z Kataru. Ale..., no właśnie... chłopaki z Kataru zwęszyli w jakie szambo chciano ich wpakować i przed południem czarterowaną przez Sztyrlica i J23 Cesną odlecieli do domku. Dlategoż nie było w dniu dzisiejszym żadnego powaznego ruchu na walorkach spólki. Zatem nowego otwarcia na Pagedzie ...i parcia na 40złociszy nie będzie.
Pozdro.
O czym ty piszesz sknerus ? Jakich inwestorach z Kataru ? To nie stocznia !!!! O ile mi wiadomo nie ma wątku stoczni ani spółki na gpw o takim profilu działalności . O czym ty piszesz ?
Sknerus ciągle liczę że rozwiniesz ten temat inwestorów z kataru . Skąd to info ? Czy pomyliłeś wątek poświęcony przemysłowi drzewnemu ze stoczniowym ?
Tja..., wiesci o tzw.grupie kapitałowej z Kataru pochodzą od chłopców z Agencji BW, którzy deptali po piętach katarczykom. Na spotkaniu z prezesami Pagedu, które odbyło się barze "Wydmuszka" , na którym byli agenci Tomek, Kuna i Żagiel, nie udało się przekonać Katarczyków do zakupu pakietu większościowego po 40złociszy za walor. Wobec takiego obrotu sprawy, sytuację ratował Sztyrlic z J23, którzy zorganizowali szybki transport Cesną w rejon zatoki perskiej z miedzy-lądowaniem w Ryzymie. Tam też katarczycy skorzystali z zaproszenia Berlusconiego na "małe" bunga-bunga. Jak czytamy w raporcie od J23, w imprezę bunga-bunga, była zaangażowana grupa dziewcząt, która "Masa" skierował na jesienny wypoczynek do Rzymu.
Po zakończeniu imprezy Katarczycy odlecieli do domciu.
I tyle w temacie.
Pozdro.
Ja nie udzielam się w sprawie yawalu choć raz czy dwa pisałem na Waszym wątku ale o pagedzie . Tak yawal dzisiaj pokazał siłę bo przy takim rynku wyjść na plus i to przy niezłych obrotach to naprawdę szacunek . Życzę Wam aby ta dobra passa na yawalu trwała jak najdłużej -tego samego również życzę sobie na pagedzie . Pozdro !
Ciekawy jestem co to była za wymiana kilka dni temu . Poszło przecież 5 % myślałem że ktoś się ujawni albo sprzedający albo kupujący ale nic cisza . Ciekawe o co biega ?
Nadal mnie to nie przekonuje i nie wiem na jakiej podstawie wysnuli taki wniosek !!!! Dopóki nie będzie informacji z pagedu lub z samego millenium to ja tego nie traktuje jako sprzedaż akcji przez w/w podmiot . Poza tym kto kupił jeśli nawet sprzedali ? Chyba że narodziła się nowa świecka tradycja wiedzą wszystkie portale z randkowymi na czele a nie wiedzą akcjonariusze . Ja nie przeczytałem na ESPI żadnego komunikatu w tej sprawie i jeśli rzeczywiście sprzedali nie informując to powinna się nimi zająć knf .
Według mnie wynika to z tego że na WZA które odbyło się 10.10.2011 r. nie zarejestrował się millenium bo zwyczajnie nie musiał . Widocznie dokumentem żródłowym dla różnej maści pismaków jest właśnie WZA lub NWZA oczywiście nie śledzą informacji ze spółek na ESPI bo to za dużo roboty , tylko czerpią wiedzę właśnie z tych ostatnich walnych na których się rejestrują podmioty co nie jest miarodajne bo zwyczajnie mogą się nie zarejestrować ale akcjonariuszami dalej będą . Dopóki nie ma informacji na ESPI to ja traktuję że nadal millenium jest akcjonariuszem Pagedu .