Witam, raport jak na społke która jeszcze była tak duża jak nasz osiedlowy kiosk, jest dobry, otoczenie rynkowe jest tragiczne, ale jak widac potrafią i z tym sobie poradzić.
Zdobycie finansowania przez tak malutką spółkę jest nie lada wyzwaniem, ale jak widac i to nei jest dla nich przeszkodą. Finansowo napewno stoja i beda stac coraz lepiej, co gwarantuje im co raz gorsza sytuacja szpitali i co raz wieksze ich zadluzenie, no niestety tak to jest w naszej sluzbie zdrowia.
Kolejna sprawa któa tak strasza ludzie - nie bede wyminiał ktorzy, to lock up ktory mija dla akcji KLN I Investcon.
Dlaczego KLN ma sprzedawac akcje,jak ok. miesiac temu nabył kolejne? non sens, kupa smiechu jak czyta sie tych "analityków forumowych"
Dlaczego investcon ma sprzedac akcje 2 200000akcji, skoro przez sesje nie potrafi sie przemielic 10 000akci na kupnie i sprzedazy, na samej sprzedazy moze sie przemieli 4000akcji.
Jest to spolka inwestująca ona nie mysli tak jak mysli kazdy " forumowy analityk".
Wielka szkoda ze ci "forumowi analitycy" nie powiedzieli wszstkim, że przy poziomie 50gr ok3 miesiecy temu wzrosnie do 1.90 gr - to pokazuje jak sie znają.
Cierpliwości, ale dobrze to ujołeś.
Naganiacze naganiaja bo jest okazja, ale ja sie tym zbytnio nie przejmuje .
Mam też w portfelu spółkę ktora pokazała rekordowy zysk w swojej karierze i co, i nic.
Wszystko jest obecnie przyduszone, do czasu...
Dlatego spokojnie, Remek to fajna rozwijająca sie firma, z zyskami corocznie większymi.
Pozdrawiam
branża może i fajna tylko jest jedno ale przy obecym poziomie przychodów no i oczywiście zysku (straty) oraz liczbie wszystkich akcji jest po prostu droga. Inwestcom to fundusz który nie siedzi dożywotnio w spółce oni biora akcje na max rok czasu. Kupowali po 10 groszy więc jak wywalą nawet po 20 groszy to i tak przyzwoity zysk zrealizują. Lepiej prześledzić sobie spółki na których siedział Investcom - były tam jazdy i owszem tutaj tez były jazdunie ale niestety wychodząc z akcjonariatu danej spółki pozostawiali po sobie spustoszenie śród mniejszościowego akcjonariatu...Jeżeli mam zainwestować w spółkę kasę a za kilka sesji mieć połowę kapitału to ja ziękuje bardzo za taka inwestycję. I tutaj macie odpowiedź dlaczego kurs spada nie ma po prostu popytu juz mało kto ufa Inwestcom
Siema powazny, z twoją opcją zgodziłbym się gdybyśmy mieli ciag dalszy hossy na rynkach, a spółką było zainteresowanie jak ok. 3 miesiace temu.
Ale mamy całkiem odwrotną sytuacje, nigdy investcon nie popchnie 2 200000mln akcji zanizając kurs do 0.20 gr tylko i wyłącznie w sytuacji gdy sam bedzie je skupował, ale to byłby non sens, ludzie czuwają i wiedzą ze tylko jak pojawi sie podaz to szybciej zareagują, a kursowi nie daje wiecej jak 0.10gr . Gdybyś my nie znali daty konca lock up, to investcon miałby przewage, a tak on wie i widzi co sie dzieje, a drobni inwestorzy sa bardzo czujni, nie ma popytu, jak sie odrodzi popyt taki jak był ok.3 miesiecy wczesniej, to mozna liczyc na sprzedaz akcji, ale zeby taki popyt powrocił to społka musi jeszcze znalesc piniadze na finansowanie działalnosci, podpisywac umowy itd. Ale, jeśli sie okaże, że podpisze kolejne umowy na finansowanie działalnosci jak i umowy pozyczek dla zoz-ów, to nie wiem czy znajdzie sie ktos kto bedzie chciał pozbywac sie społki która wciąż rośnie, to tak naprawde te 2 200 000 akcji nei beda miały wiekszego znaczenia.