• hurtimex...warto kupować ??? Autor: ~perll [83.19.11.*]
    Czy jeszcze poczekac?Z tym Kanzem coś jest na rzeczy a firma warta zaledwie 2 mln z hmmm
  • Re: hurtimex...warto kupować ??? Autor: ~sloneczko [109.243.190.*]
    www.tuptup24.eu tez to zauwazylam -wyglada jak sklep KANZA a to najwieksza firma produkujaca odziez dla dzieci w europie gdyby ten HURTIMEX byl takim smieciem o jakim pisze redo to taki gigant na pewno nie angazowalby sie kapitalowo a na stronie hurtka pisza tak

Z przyjemnością informujemy, że na półki naszych sklepów trafiła już kolekcja jesienno-zimowa znanej europejskiej marki Kanz! W ofercie KANZ'a znajdziemy ubranka dla dzieci w rozmiarach 44-152cm. Firma oferuje najwyższą europejską jakość wyrobów w modnych fasonach i kolorystyce. Ubranka charakteryzują się funkcjonalnością i perfekcją wykonania w nawet najmniejszym detalu. W trosce o zdrowie i wygodę dziecka uszyte są z najlepszych i najdelikatniejszych materiałów.

Zapraszamy do zakupów odzieży Tup Tup i KANZ w e-sklepie, gdzie w szybki i prosty sposób ubierzecie Państwo swoje dzieci bez konieczności długiego poszukiwania i przymierzania w tradycyjnych sklepach. Nasza profesjonalna obsługa z radością doradzi Państwu w przypadku wątpliwości bądź dodatkowych pytań.

byc moze Kanz kupi Hurtka za bezcen wtedy nie otworzymy sie przez tydzien

• Re: hurtimex...warto kupować ??? Autor: ~redo 82.139.164 [82.139.164.*]
    na pewno kupi, na pewno, przecież Kanz nie poradzi sobie w Polsce bez przysługi hurtimexa :))) i zbankrutuje

Najpierw KANZ kupi hrt, potem odsprzeda go Patrowiczowi, a Patrowicz uruchomi w nim produkcję ubrań dla chińczyków i nie otworzy się przez miesiąc :)))

szkoda waszych oszczędności przedszkolaczki
  • Re: hurtimex...warto kupować ??? Autor: ~sloneczko [46.112.178.*]
    ja mam do ciebie 2 pytania
    -na GPW I NC jest tysiac jak nie wiecej spolek z czego moze 1/3 ma podobna do Hurta sytuacje dlaczego nie piszesz tam tylko sie tak uwzieles na Hurtka?
    -Logo Kanz pojawia sie w sklepie tup tup i na stronie Hurtka i rzeklbym jest tam logiem dominujacym,czas kryzysu to najczesciej czas konsolidacji branzy tzn wiekszy lyka mniejszego .Kanz moze miec w Lodzi dobra baze do ataku na wschod ,do tego ponad 20 sklepow wlasnej sieci kilkaset odbiorcow ktorzy wspolpracuja z Hrt od lat ,logo tup tup i ich kolekcje
    moze mysle bardzo perespektywicznie ale Kanza nie ma gieldzie we Frankfurcie wiec na pewno mocna prestizowa sprawa jest bycie notowanym na parkiecie taka spolka moze blyskawicznie przeniesc sie na glowne a pozniej np do Londynu Hurtka chyba 800 tys kosztowala bytnosc na Nc ?(moge sie mylic nie pamietam dokladnie)wiec Kanz moze juz ta kase miec w kieszeni
    piszę też na visionie pod nickiem 444, piszę pod tym nickiem od 1.5 roku?, gdy kurs skoczył do 14 groli. Pisałem, że będzie 4 grole i jest 4. Teraz piszę, że prezes visiona zakituje kupujących papierami na święta ( tu mogę się mylić ) i na 100% tak będzie, bo kasa jest potrzebna a produkcji żadnej nie ma, ale tu trzeba co nie co wiedzieć o sytuacji visiona.

Poza tym, jaki to prestiż być notowanym na NC ? kant i oszustwo. Londyn ? człowieku zejdź na ziemię !!!!! !!!!! !!!!!

Czy wiesz co to znaczy , że rynek wcześniej dyskontuje to co ma być w spółce ??? Jakby przebłyski dla hrt były niebanalne to byłoby to w cenie już dziś, a tym czasem co jest w cenie ????
    nie odpowiedziales dlaczego z taka pasja atakujesz hurtimex
    nie napisalas mi dlaczego takim smieciem zainteresowal sie kanz

ps co mnie obchodzi jakis vision i to ze piszesz pod wieloma nickami -
    ps 1 czy pamietasz jazde na petrolu pod shyrak w marcu?papier obsunal sie na 5 i w ciagu dnia urosl 100% czy to tez bylo w cenie ?

prawda jest taka ze chcialabys nachapac sie hurtka jak najtaniej dlatego z uporem maniaka tak piszesz

ciekawe co napiszesz jak naprawde kanz przejmie hurtka-sadze ze jakies oskarzenie prywatne moze ci sie przyszykowac
    na pewno wiele osob zestresowanych i zdeterminowanych podjelo decyzje na podstawie twoich wpisow no bo przeciez piszesz ze spolka zbankrutuje ok moze ale moze tez byc moj scenariusz i co wtedy?zastanow sie czasaem co publikujesz publicznie
    Nie rozśmieszaj mnie. Piszesz o petrolu podając go za przykład wzrostu kursu ? Toż to czysta spekulacja od początku do końca. A co tam jest dzisiaj, jaką masz cenę ? raptem warunki się zmieniły, shyrak okazał się niewypałem ? złoże ropy opadło niżej i trzeba wiercić głębiej po większych kosztach ? dlatego masz 2 PLN z przodu ceny ? Trochę myślenia, jak KGHM ma wyniki to idzie pod prąd nawet w bessę.

Jeśli masz na myśli taki "spontaniczny" wzrost kursu na hurtimeksie na podobieństwo petrolinvest pod spekułę, to zachowaj konsekwencję w rozumowaniu zmień melodię na forum i zaklinaj rzeczywistość spekulacyjną na hurtimeksie, an ie pisz o KANZ -ie, o Patrowiczu, czy o sprzedaży działki.

A propos oskarżenia prywatnego. Działaj, nie czekaj na rozwój sytuacji z Kanzem, Smykiem, czy Patrowiczem, możesz śmiało wtoczyć przezesowi. Przeczytaj jego bajdurzenie sprzed kilkudziesięciu miesięcy i porównaj je z dzisiejszymi wynikami - ilu ludzi się nabrało i zostało nabitych w butelkę???

http://biznes.interia.pl/news/polski-rynek-odziezowy-jest-atrakcyjny,1177220

http://www.sii.org.pl/stowarzyszenie/aktualnosci/wywiad,z,jaroslawem,kopciem,prezesem,spolki,hurtime,,sa.html

Działaj - droga wolna !!!!
    ja pisze o Kanz takie sa fakty
    co do prezesa 100% racji -nie wiem po co byl split pozniej resplit emisje o 60% ceny rynkowej nizej facet na pewno nie powinien byc CEO kiosku ruchu a co dopiero spolki gieldowej
    fakty, że sprzedają ciuchy Kanza to atut ? a gdzie wyniki z tego powodu, gdzie przejęcie firmy produkującej obuwie dziecięce, jak wykorzystali babyboom o którym ten łysek z baczkami mówił ? Wszyscy jesteście żałośni i naiwni. Czekaj na Syndyka, bo brak płynności finansowej lada moment.
    nie chce mi sie z toba gadac idz pisz gdzie indziej te swoje mundrosci
[x]
HURTIMEX 6,09% 0,24 2025-10-24 15:25:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.