Dnia 2011-11-15 o godz. 08:50 ~żal mi was napisał(a):
> śmieszni jesteście z tym opluwanie Photona.
Plujecie i
> pewnie skupujecie po jak najniższej cenie
Na pewno :) Ja osobiście opluwam i skupuję od 6pln. :)
"Świetne wyniki" powinny pozwolić na skupienie sporego pakietu po 1pln.
ja tez stracilem na Pho, ale nie ma sie co dziwic skoro takie raporty pokazuja. tak czy inaczej nie sadze by w najblizszym czasie spadlo ponizej zlotowki
jeśli skupujesz od 6 zł to nie dziwię się że takim jesteś frustratem. i wiem dlaczego teraz chcesz swoje rozczarowanie na forum rozlewać. Jeśli nie miałbyś interesu to po co tutaj wypisujesz głupoty i straszysz bankructwem ?
Rynek wyceni Photona na tyle ile będzie wart. już niedługo wycena będzie uwględniać także raport za q3 i przejście na rynek główny. Ciekawe czy wtedy będziesz dalej taki pewny wyceny poniżej 1 zł, gdy kurs będzie znacznie powyżej 3 zł (a zdziwisz się jak zacznie notować swoje maksima!)
To była ironia koleżko sympatyczny. Gdybyś mnie posłuchał, to byś uratował kasę. Po aktualnym raporcie widzę problemy z kontynuacją działalności przez Photona.
więc to z czystej dobroduszności ostrzegasz wszystkich przed tą spółką?
teraz żałuję, że nie posłuchałem ciebie, miałbyś teraz moje akcje kupione w smiesznie niskiej cenie. Możesz sobie pisać ile chcesz żle o Photonie, a i tak już niedługo kurs poszybuje w góre. Raport w cale nie jest zły, a do tego za chwilę będzie raport za q3, który rozwieje wątpliwośći!
1,79 to minimum i nikt nie wystawia kupna poniżej tej kwoty, bo wie, że nic nie kupi. Spółka dołuje, ludzie panikują, a pewnie za niedługo pojawi się korekta do raportu, dobre infa i nie będzie komu sprzedawać.
Ciekawi mnie kto dziś tak skrupulatnie skupuje akcje???