• Tak jak u Mrożka Autor: ~Olo [217.172.254.*]
    Edek czy Waldemar, wszystko jedno,bardzo prosty to człowiek,bardziej prostego w zyciu nie widziałem. Między nami mówiąc, to debil.
  • Re: Tak jak u Mrożka Autor: ~Olo [85.89.171.*]
    Dziś wyniki :) dlatego ten secyjalista chce sprzedać całe 8 szt. po 56,5. Pytam sie po raz n-ty gdzie sa te śmieszne fundusze? Umoczone gęby i inni pseudoanale. Choćby nie wiem co i tak dziś lecimy na pysk, ba tak ma być. Zadne informacje dobre nie działają , tylko złe. Zapamiętajcie to sobie.
    Kto raczy wziąc te 174 szt. błagam - dziś po 57,5 , jutro po 57 itd. itp.? Coś analitycy mają dziś mało do powiedzenia. Żenada.Taki to grajdół pod stołem.
    Ufff, kamień z serca... ktoś wziął. A teraz proszę Państwa poczekajmy na rozwój wydarzeń ... Pewnie znów ktoś PRZEWALI z 10 szt. po 2 godzinach "rynku". I tak można do usranej śmierci. Umoczone łapy gnojków. Oto nasza GPW.
  • Re: Tak jak u Mrożka Autor: ~rulez [178.159.174.*]
    DORADCY24 - tu będzie gruby odjazd!
  • Re: Tak jak u Mrożka Autor: ~Piotr [178.73.51.*]
    Olo, zbastuj troche, bo sam sie upodobnisz do Stomila:)
    Niewatpliwie gra nie jest czysta, ale czy to powod by obrazac innych?
    Wynik bylby lepszy gdyby nie wplyw roznic kursowych oraz rozliczenia hedgingu. Wynik bylby lepszy o 20 mln, czyli b przyzwoity. Taki powinien byc w 4 kwartale.
    Swoja droga zle to swiadczy o zarzadzaniu ryzykiem, bo hedging jak sama nazwa wskazuje powinie eliminowac inne ryzyka w zamian za premie, tu sie rozjechalo w przeciwne strony. To jednak pytanie do Zarzadu, ktore powinna zadac RN oraz WZA.
    Piotr
  • Re: Tak jak u Mrożka Autor: ~Olo [217.172.254.*]
    I co naganiacze? Kiepściutko, nie ma 50-70 mln, no to jazda do dołu! I tak się kręci od niepamiętnych lat. Jutro sprzedawczyki napiszą o konsensusie , a łysy coś wymyśli o dalszych inwestycjach np. w chińskie biedronki. I tak oto jutro przy obrotach 200 szt. fundusze będą wywalały swoje akcje na -1%. Ma tak być jak w tytule.
[x]
DEBICA 0,12% 80,50 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.