Uchwały przegłosowane pozytywnie ,czego było można się spodziewać ale powiedzcie ile to może jeszcze przypuszczalnie potrwać.
Jak będzie dalsza kolej rzeczy?
W ostatnich tygodniach na kursie praktycznie zerowe zainteresowanie, rozumiem że większość obkupiona czeka a drobni pouciekali widząc taki zastój .
Po raz kolejny umowa przesunięta z powodu uporządkowanie ksiąg (pół roku przesuwają) w przypadku finansowanie kredytem oraz prowadzenia działań z emisją obligacji.
Czy znów będą te księgi porządkować kolejne miesiące , czy znów będzie kolejny aneks Ile potrwa ta emisja obligacji czy będzie kredyt jak to w końcu jest (kredyt czy emisja) ?
To może się ciągnąć kolejne miesiące ,kto zainteresuje się na tyle kursem żeby w końcu były jakieś tego całego przedsięwzięcia efekty?
Wszystko ładnie pięknie ,raport za IIIQ ,żwirownie a kurs trzymany tyle czasu na 7gr i brak odreagowania oczywiście pozytywnego?
Wypowie się ktoś normalny, może ja coś źle rozumiem, durnym komentarzom dziękuję.
Dnia 2011-11-10 o godz. 20:30 ~30gr-minimum napisał(a):
> Jedziemy na 30 gr tak jak Goldi ma w stopce na
> parkiecie
To jest odpowiedz? To jest komentarz na poziomie nastolatka, który tak naprawdę nic nie wie i próbuje z siebie zrobić znawcę .
Piszesz teksty których sam nie rozumiesz,nie jesteś w stanie uzasadnić swojej wypowiedzi,tylko się ośmieszyłeś.
Komentarze typu "zwała" "odpał" odjazd" "jw" "jedziemy na.." itp. tylko pokazują jaki poziom ludzi tu inwestuje swój kapitał ale nie wie nic i chcąc zabłysnąć próbuje się dostosować do tak zwanych "znawców forumowych" .
Ty jesteś tego przykładem,to co napisałeś to nie pokazuje twojej wiedzy tylko uświadamia innych o swojej bez wiedzy .
Okazuje się że na forum do docinków i błazenady to jest pełno ale do normalnej odpowiedzi już mało .
Ludzie wolą się wyzywać ,kłócić ,wyśmiewać ale normalna rozmowa ich przerasta, brakuje im słów i pozostaje podwórkowy slang.
Powtarzam proszę o normalną wypowiedz a nie dziecinny komentarz do mojego tematu.
Wszystko jest ok. Ale na 100% bedzie wiadomo po 30.11. Zysk jest super jak na biezacy ciagle kryzys. W inny warunkach na dzien dzisiejszy bysmy juz fruwali, ale sytuacja na swiecie jest jaka jest i zadna spekulacja tu nie zadziala. Tak mi sie wydaje.
Moze jak wszystko zatwierdza i podadza jakies prognozy kurs nieco skoczy, ale tutaj trzeba jakiegos inwestora albo kogos kto chociazby spekulacyjnie zgarnal wieksza ilosc na raz.
Chyba sprawa sie zbyt dlugo ciagnela i jednak zniechecilo to nieco akcjonariat. Bo w sumie takiego infa spodziewalem sie 2-3 miesiace temu. Zadnego kosmicznego odpalu sie jednak nie spodziewam:(, nie mam jednak nic przeciwko stabilnemu wzrostowi jesli wyniki beda ladnie rosly.
PZD
Wyniki super jak na te ogolna sytuacje na rynku. Szkoda ze nic chociaz nie drgnelo.
Przy normalnym rynku(chociaz mala hossa) na pewno byloby inaczej.
Patrzac na dokument z walnego po 30.11 sie wszystko rostrzygnie sie z obligami, ale chyba to bylo do przewidzenia. Wydaje mi jednak ze bo tylu aneksach co nam zaserwowali to dopoki nie wyloza 'kawy na lawe' to nici.
Skoro mamy kogos ktos dzielnie trzyma nam kurs nie widze powodow zeby mial sie nagle wycofac wiec bede obstawial przy swoim ze bujanie 6-7gr przez kolejne 2 tygodnie.
A poza tym czy naprawde liczyliscie ze tu bedzie spolka ktora spokojnie bedzie rosla z miesiaca na miesiac czy kazdy z was(nas) liczyl na nagly odpal. Pewnie to drugie stad ta frustracja. Mysle ze odpal ciagle przed nami, ale de facto czy juz w grudniu w koncu podadza wszystkie prognozy? Licze ze tak, ale nie naganiam, bo juz tez dlugo czekam. Jesli odpal jednak bedzie to jest kwestia dnia a moze kilku godzin, wiec spokojnie obserwuje.PZD
oni są z pewnością ale nie w sosie im jest obecny poziom kursu chociaż nie mam walorów tej spółki to uważam że tutaj nadchodzi dzień rozstrzygnięcia i każdy najbliżsyz dzięń będzie mógł oznaczać mocne zakupy jeśli tak sie stanie to się podłączę
Co ci się rozstrzygnie ,do 30 masz subskrypcje obligacji, więc nic się nie wydarzy ,potem reszta itd.. aneks kolejny jest pewny , w tym roku nie oczekuje tu żadnych wzrostów, już się przyzwyczaiłem do tych aneksów.
Ja jestem cały czas. Nie rozumiem czemu mam wylewać swoje żale. Na forum pisałem tylko tyle co dowidziałem się od prezesa i jeszcze ma mi się za to dostać. Wal się gościu.
Co się podniecacie kiszony ciąg dalszy,w tym roku niestety nie liczę tutaj na jaki kolwiek wzrost.
Teraz obligacje ,zanim to załatwią ,dokończenie formalności z żwirownią,znów się będzie ciągnęło.
Przecież jak zakończą sprawy to kurs nagle nie wyskoczy.
Niestety pozostaje czekać kolejne miesiące bo niby czemu by to miało teraz rosnąć.
Standard ,zrzutka leszcza po 6gr i sztuczne wyciąganie na 7gr od miesięcy paroma akcjami i wy widzicie tu potencjał wzrostów ,nie żartujcie.
Pocieszacie się tak z tygodnia na tydzień i bez zmian.
Wyszedłem z tego w sierpniu po 7gr i nie żałuję, bo wiedziałem co się tu święci ,teraz mamy listopad i dalej nic a nie wierzyliście.
Wyśmiewali mnie jak mówiłem że to potrwa ,gdzie wasze 20gr miało już dawno być tak wykrzykiwaliście.Ale nie, nie miałem racji byli mądrzejsi i co .
Teraz cisza wielka i nerwy na tych co wam to teraz wypominają,czasem trzeba myśleć a nie lecieć z euforią forumową .
Wielu tłumaczyło już dawno że to nie wzrośnie przez najbliższe miesiące i w 100% mieli rację ale omamieni wzrostami naśmiewali się i drwili z nich to teraz mają.
I tak trwa z miesiąca na miesiąc, zrzut i sztuczne wyciąganie.
Teraz nawet jak byście chcieli opuścić tą spółkę to nawet nie macie jak się akcji zbyć,jedynie z dużą stratą.Trzeba było wychodzić i obserwować z boku i słuchać tych co wam od miesięcy mówili że to nie wzrośnie szybko i będzie trwało a nie się z nich śmiać.
Zaraz ktoś mi dotnie na pewno ale niestety mam rację,skoro kto tu siedzi tyle czasu to będzie się podbudowywał wzrostami broniąc się przez realiami.
Zajrzę tu w grudniu i zobaczymy.
Pozdrawiam .
Kilkoma,nie przypominam sobie żebym się tu wypowiadał na dniach,przeczytałem ostatnie posty i się ustosunkowałem do nich bo mam podobne opinie,pocieszaj się dalej bo co masz napisać co miesiąc ,przypomnę się jeszcze.Jeszcze ta emisja obligacji co ktoś wspomniał .
ja się pocieszam?:))) Nie odczuwam takiej potrzeby:)
Powiedz. Skoro sprzedałeś akcje Artefe, to co skłania Ciebie do tych merytorycznych wynurzeń?! Powinieneś cieszyć się uniknięcia losu wiecznie ukiszonego inwestora. A treść tego co napisałeś raczej obrazuje frustrację. To jak to z Tobą jest?:)
Bo może mam tą spółkę w obserwowanych i weję jak zakończy się ta cała szopka ??
Po co blokować kapitał na tyle czasu jak można go pomnażać gdzie indziej i wrócić tu jak przyjdzie pora?
Co jakiś czas zaglądam na forum żeby zobaczyć euforie wzrostów którą sobie wszyscy tu wmawiają od miesięcy i tych co pseudo znawców co drwili kiedyś i widzieli mega odjazdy ,właśnie widzę wieczne 7gr.
Żegnam wyraziłem swoją opinię i nie będę ci nic udowadniał, zajrzę za jakiś czas znów ,pozdro do nie usłyszenia.