Standard ,zrzutka leszcza po 6gr i sztuczne wyciąganie na 7gr od miesięcy paroma akcjami i wy widzicie tu potencjał wzrostów ,nie żartujcie.
Pocieszacie się tak z tygodnia na tydzień i bez zmian.
Wyszedłem z tego w sierpniu po 7gr i nie żałuję, bo wiedziałem co się tu święci ,teraz mamy listopad i dalej nic a nie wierzyliście.
Wyśmiewali mnie jak mówiłem że to potrwa ,gdzie wasze 20gr miało już dawno być tak wykrzykiwaliście.Ale nie, nie miałem racji byli mądrzejsi i co .
Teraz cisza wielka i nerwy na tych co wam to teraz wypominają,czasem trzeba myśleć a nie lecieć z euforią forumową .
Wielu tłumaczyło już dawno że to nie wzrośnie przez najbliższe miesiące i w 100% mieli rację ale omamieni wzrostami naśmiewali się i drwili z nich to teraz mają.
I tak trwa z miesiąca na miesiąc, zrzut i sztuczne wyciąganie.
Teraz nawet jak byście chcieli opuścić tą spółkę to nawet nie macie jak się akcji zbyć,jedynie z dużą stratą.Trzeba było wychodzić i obserwować z boku i słuchać tych co wam od miesięcy mówili że to nie wzrośnie szybko i będzie trwało a nie się z nich śmiać.
Zaraz ktoś mi dotnie na pewno ale niestety mam rację,skoro kto tu siedzi tyle czasu to będzie się podbudowywał wzrostami broniąc się przez realiami.
Zajrzę tu w grudniu i zobaczymy.
Pozdrawiam .