• Trąca 12 grolami, potem syndyk Autor: ~redo 82.139.164 [82.139.164.*]
    Ci, którym intuicja podpowiada, że będzie cienko, wręcz dramatycznie, puszczają bombki akcji w tłum naiwnego leszcza nie patrząc na cenę. Tym sposobem dolecicie do 12 groli, następnie minus w wynikach postawi ostatni krzyżyk na tej spółce. Niestety panowie, musicie pogodzić się ze stratami na zawsze, Patrowicz szmatek nie dotknie.
  • Re: Trąca 12 grolami, potem syndyk Autor: ~redo 82.139.164 [82.139.162.*]
    No i może ktoś w końcu prześle moje uwagi prezesowi hrt na maila, niech wie chłopina, do czego idzie.
  • Re: Trąca 12 grolami, potem syndyk Autor: ~łajzce [85.222.35.*]
    a dlaczego syndyk miałby sie pojawić przy kursie 12 gr
  • Re: Trąca 12 grolami, potem syndyk Autor: ~redo [83.24.207.*]
    nie przy 12 grolach, tylko 12 groli a następnie syndyk. Nikt nie rozpisze ci terminów kolejności zdarzeń - to tylko docelowy rozwój zdarzeń. Idzie recesja, na szmatkach nie da się zarobić bo będą ważniejsze sprawy do finansowania przez klientów, żarcie, opłaty, paliwo do auta itp. Ludzie wolą kupić tańszą chińszczyznę niż płacić za jakiś tam tup tup czy hop hop. Utrata płynności finansowej w spółce jest kwestią czasu. Do tego szefostwo to marzyciele, którzy nie czują czym jest biznes. Zresztą poczytaj ich zapowiedzi z dni przy debiucie i porównaj z tym co jest obecnie. Nie widzisz, że realia rynku szybko ściągnęły ich do gleby ?

Jedyna szansa dla takich jak ty to podejrzenie ,że raporty są celowo kartowane, aby uciec od podatków, ale to już trąci kontrolą skarbową. Jak tym którzy wystawiają swoje akcje w arkuszu zleceń powyżej np. 40 groli do 1 pln włącznie puszczą nerwy i cierpliwość, to zaczną pakować w dół i będziesz miał koniec, po temacie.
  • Re: Trąca 12 grolami, potem syndyk Autor: ~łajzce [85.222.35.*]
    niby szmaty z chin są tańsze, a te tup tup czy inna nazwa to niby skąd miałyby pochodzić?
    Natomiast będąc prorokiem, bo prorokujesz, to sam musisz sobie dobrze zdawać sprawę z faktu, że w sytuacji jakiegokolwiek kryzysu, aby nie stracić kupuje się ciuchy dobre, dobrze wyglądające i w cenie.
  • Re: Trąca 12 grolami, potem syndyk Autor: ~redo 82.139.164 [82.139.164.*]
    szkoda ciebie i twojego lekarza.
    Wszystko może być z chin ale jedne ciuchy puszczają na bazarku a inne pod szumnym logo firmy jako "kolekcję".
    Ja tak jak większość mam gdzieś ich "kolekcję", skoro wiem, że dziecko za 2 -3 miesiące wyrośnie z rozmiaru i szmata do kosza. Po co przepłacać.

Tłumaczyć dalej?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.59.224.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~redo 82.139.164 [82.139.164.*]
    romano,
    powtórz co moder usunął bo nie przeczytałem :)) musiałeś nieźle bluzgnąć. Ale napisz, napisz, bo dopóki istnieje ta pseudo spółka to se pogadamy, bo jak po padłych wynikach ustanie jej jeszcze płynność finansowa, to temat zdechnie i już sobie nie pogadamy, bo nie będzie tu komu zajrzeć, skoro za życia spółki lud się wykruszył.
    Wal na maila redo444@op.pl, tam możesz ładować do woli.

Ps. coś mi się zdaje, że następny trup z Łodzi się szykuje - Cerabud. Warto rzucić okiem na rozpacz w ostatnim sprawozdaniu. Też będą majątek wyprzedawać, aby ratować swoje premie, no nieźle, nieźle, widać tam w Łódzkich spółkach mają jedną taktykę. No, zawsze mogą zrobić resplit i zamleć kursem :)))
  • do romano Autor: ~redo 82.139.164 [82.139.164.*]
    żyjesz jeszcze ?
  • Re: Trąca 12 grolami, potem syndyk Autor: ~romanoo [212.59.224.*]
    Redo nie szukaj znajomych na tym forum BO NIE ZNAJDZIESZ...............bruździsz od tak dawna że na hurtka więc , straciłeś reputacje totalnie .....Dobrze by było jeżeli masz jeszcze odrobinę ambicji i wstydu ..NIE UDZIELAJ SIĘ....na HURTIMEXIE.................przecież jest ci i tak obojętny .... A pisanie dla siebie jest klinycznym stanem.........Ps.-Nie odpowiadaj mi na ta moja uwagę...........Wylosuj sobie inną spółeczkę i tam wypisuj swoje przemyślenia........................
  • Re: Trąca 12 grolami, potem syndyk Autor: ~knf [188.33.194.*]
    redo dzis po sesji poszedl znowu list do GPW tym razem na zanizanie kursu na TKO i sprzedaz w ostatniej minucie akcji musza zaaragowac!a to odpowiedz na ostatni list

Szanowny Panie,

W związku z Pana pytaniem dotyczącym przebiegu notowań spółki Hurtimex S.A. informujemy:

Biorąc pod uwagę Pańskie obserwacje, dokonaliśmy kontroli notowań ww. spółki ze szczególnym uwzględnieniem okresu bezpośrednio poprzedzającego zamknięcie sesji.

Od początku października br. do dnia 17 listopada br., nie zanotowaliśmy przypadku składania w ostatnich minutach sesji zleceń, które powodują ustalenie kursu zamknięcia, w znaczący sposób odbiegającego od pozostałych transakcji danego dnia. Tylko na 6 sesjach (7, 10, 11, 14, 18 października oraz 16 listopada) miały miejsce transakcje na zamknięciu notowań. Jednak nawet w tych przypadkach był on taki sam lub bardzo zbliżony do ostatnich transakcji zawieranych w notowaniach ciągłych. We wszystkich pozostałych przypadkach kursem zamknięcia był kurs ostatniej transakcji z notowań ciągłych. Należy również podkreślić niską płynność obrotów tej spółki, zdarzają się sesje, podczas których nie ma żadnych transakcji.

Zgodnie z przyjęta pragmatyką na Giełdzie, powyższe obserwacje, nie dają podstaw do skierowania zawiadomienia Komisji Nadzoru Finansowego.

Na koniec chciałbym podkreślić, że wszelkie działania podejmowane przez Giełdę cechuje przede wszystkim troska o interes i bezpieczeństwo wszystkich uczestników obrotu, a w szczególności inwestorów indywidualnych. Dziękuję za podzielenie się z nami swoimi obserwacjami i zapewniam, że w dalszym ciągu będziemy wnikliwie obserwować sposób kształtowania się kursu spółki Hurtimex S.A..

Z poważaniem

Dział Notowań GPW

• Re: Trąca 12 grolami, potem syndyk Autor: ~redo 82.139.164 [82.139.164.*]
    czyli olewka ciepłym moczem. pisz do nich dalej, to może poczęstują cię czymś "grubszym"
[x]
HURTIMEX 6,09% 0,24 2025-10-24 15:25:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.