Swego czasu na Pana prośbę napisałam na forum sprostowanie.Proszę o wyjaśnienie inwestorom Polic że nie mam z Pana nickiem nic wspólnego.jeżeli posiada Pan akcje polic zrozumiem Pańskie milczenie.Liczę na uczciwe podejście do sprawy.Pozdrawiam MARYSIA
Jak przestaniesz Marianie wklejać bezcelowe artykuły niepowiązane z PCE to być może ktoś Ci uwierzy....nie wiem,czy zauważyłeś,że każdy Twój post traktowany jest z pogardą a wszelka treść zamieniania w ironię?
az tak bardzo cie mozio skrzywdzilismy ze az observera musiales odkopac? Daj sobie chlopie spokoj i przestan sie osmieszac, wszyscy tutaj wiedza o twoich nickach. Zenujace jest to twoje trollowanie i dretwe dialogi ze soba.
Słuchaj Marysiu czemu ty się do mnie dop...lasz!? Ktoś się podszywa, a ty szukasz we mnie
winowajcy!? Bez sensu i denerwujące to jak cholera! Marysia to nie móziu...bo muziu to ja jestem i nie jestem już od dawna Policzaninem!!!
Tu obecny observer to też jakiś lis farbowany!. Znam observera dobrze. To nie jego styl pisania i tępe odzywki. THE END!!!
No przecież móziu miało być, nie łeeee...przekłamanie na klawiaturce muziu..:-)
Też mi się czasem przytrafi! Za byka przepraszam!
Nie wiem do kogo pijesz Klex!? Jeśli do mnie nic nie łapię!! :-((
No wybacz,ja do 15 zł cierpliwie dotrwałem a nie marudziłem jak Ty, przez cały kwartał i nie naganiałem na spadki...a Ty nawet przy wzrostach swoje. Dyskusja z Tobą zresztą nie ma najmniejszego sensu bo zaraz wkleisz jakiś artykuł z Pudelka albo coś podobnego. Dla mnie jesteś najzwyklejszym naganiaczem. A jak nikt nie zgadza się z Tobą, to popierasz sam siebie,argumentując później w temacie,że to "brat". Tyle w temacie.