• Prośba do Mózia Autor: ~marysia [78.8.40.*]
    Swego czasu na Pana prośbę napisałam na forum sprostowanie.Proszę o wyjaśnienie inwestorom Polic że nie mam z Pana nickiem nic wspólnego.jeżeli posiada Pan akcje polic zrozumiem Pańskie milczenie.Liczę na uczciwe podejście do sprawy.Pozdrawiam MARYSIA
  • Re: Prośba do Mózia Autor: ~Observer [83.6.105.*]
    Na czyjejś sławie takie bezguście intelektualne żeruje?! Stos dla czarownic.
  • Re: Prośba do Mózia Autor: ~Klex [87.205.230.*]
    Jak przestaniesz Marianie wklejać bezcelowe artykuły niepowiązane z PCE to być może ktoś Ci uwierzy....nie wiem,czy zauważyłeś,że każdy Twój post traktowany jest z pogardą a wszelka treść zamieniania w ironię?
  • Re: Prośba do Mózia Autor: ~marysia [78.8.233.*]
    Slawa Mózia znana jest zwlaszcza inwestorom REDANA.Z pogardą to twoje wypociny o wzrostach przy cenie 15zł były czytane[do klexa]
  • Re: Prośba do Mózia Autor: ~znudzony [83.25.171.*]
    az tak bardzo cie mozio skrzywdzilismy ze az observera musiales odkopac? Daj sobie chlopie spokoj i przestan sie osmieszac, wszyscy tutaj wiedza o twoich nickach. Zenujace jest to twoje trollowanie i dretwe dialogi ze soba.
  • Re: Prośba do Mózia Autor: ~mózio prostujący [46.204.47.*]
    Słuchaj Marysiu czemu ty się do mnie dop...lasz!? Ktoś się podszywa, a ty szukasz we mnie
    winowajcy!? Bez sensu i denerwujące to jak cholera! Marysia to nie móziu...bo muziu to ja jestem i nie jestem już od dawna Policzaninem!!!
    Tu obecny observer to też jakiś lis farbowany!. Znam observera dobrze. To nie jego styl pisania i tępe odzywki. THE END!!!
  • Re: Prośba do Mózia Autor: ~marysia [78.8.40.*]
    Dziękuje.pozdrawiam
  • korekta byka ortograficznego Autor: ~mózio skruszony [46.204.47.*]
    No przecież móziu miało być, nie łeeee...przekłamanie na klawiaturce muziu..:-)
    Też mi się czasem przytrafi! Za byka przepraszam!
    Nie wiem do kogo pijesz Klex!? Jeśli do mnie nic nie łapię!! :-((
  • Re: Prośba do Mózia Autor: ~Klex [87.205.230.*]
    No wybacz,ja do 15 zł cierpliwie dotrwałem a nie marudziłem jak Ty, przez cały kwartał i nie naganiałem na spadki...a Ty nawet przy wzrostach swoje. Dyskusja z Tobą zresztą nie ma najmniejszego sensu bo zaraz wkleisz jakiś artykuł z Pudelka albo coś podobnego. Dla mnie jesteś najzwyklejszym naganiaczem. A jak nikt nie zgadza się z Tobą, to popierasz sam siebie,argumentując później w temacie,że to "brat". Tyle w temacie.
[x]
POLICE -2,10% 8,38 2025-10-24 14:53:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.