Dnia 2011-11-03 o godz. 16:15 ~bridget napisał(a):
> Ja mam zamiar dokupić ale o wiele niżej. Dla mnie juz
> przystanek w zakupach.
=============
to musisz chyba patrzeć na inna społke:)
proszę się nauczyć analizować wykresy;
mozemy z nich wywnioskowac,gdzie jestesmy:
prosze spojrzec na miesieczne:
MON,nastepnie porownac ze swiecami IGR,PRO i Jag---->innymi słowy Mon niech bedzie futuresem dla pozostałych:)
Koleś !Nieważne co się wydarzy.W chwili obecnej "dałeś ciała"...ośmieszyłeś się .To nie jest istotne, co się jutro stanie.Faktem jest,że jesteś cieniasem.Oceniasz innych ,wyśmiewasz się ,a tu nagle zobacz geniuszu....zobaczyłeś i dalej chrzanisz.Nie mam akcji tej spółki,ale wiedziałem,że to nie będzie takie jednoznaczne,tzn:"uwalenie kursu"W sumie kibicowałem Rajowi,ponieważ wychodziłem z założenia ,że w tych ciężkich czasach dobrze byłoby gdyby ktoś wreszcie zarobił.A Ty koleś piszesz i piszesz i robisz z siebie pośmiewisko.Raj nie znam Cię chłopie ,ale gratuluję.
w dalszej perspektywie, emisja warunkowa o cenie nominalnej 1zl za akcje-rysuje się kila targetow,aczkolwiek mnie poki co interesuje wybicie pod opor 55gr,a potem sie zobaczy:)
Dnia 2011-11-07 o godz. 13:15 ~neever napisał(a):
> ale od 11;56 nie bylo juz ceny 29 grosikow-)
==================
pomysl,przeciez najpierw musialem dokonac transkcje a dopiero pozniej napisac,ostatnia transakcja jaka mi wpadla to:
16353 sztuki po 29gr
na dzienny utworzył się biały/zielony młotek,siłą trendu wzrostowego będzie pokonanie szczytu,czyli 37 gr i "jazda w kierunku 55gr",osobiście jestem dobrej myśli i uważam,że target,który uwzględniłem wyżej zostanie w najgorszym przypadku do końca listopada zrealizowany.
pozdrawiam