Jak dzisiaj przewalimy więcej niż w poniedziałek to może to dawać pozytywnie do myślenia.
Dzisiaj wywalają spanikowani sytuacją rynkową inwestory co początkiem roku weszli w emisję po 0,05 i dzisiaj przeklinają wszystkich i wszystko.
chciałabym, aby te wysokie obroty sygnalizowały odbicie się od dna, zanim jednak wpadniecie w euforię pamiętajcie, że to są wysokie obroty przy spadkach, bo niedawno spółka chodziła po 3 gr. Niemniej dobrze, że się trochę tego papieru przemieliło :-)
Z tego co widzę to sporo tych co kupili po 0,02 ustawiło się w kolejce na S po 0,03 i to taki przemiał mało satysfakcjonujący dla osób chcącyh lepiej zarobić, ale dobrze że się mieli.
15mln po 3gr uwazasz ze to jest dużo?Byles jak byl odpal na veno?Po 3gr bylo 60mln i poszlo w godzine.Tutaj od paru sesji jest przewalanie z wora do wora.Robienie sztucznego obrotu zeby zwabić leszczy.Sami nie pociagna kursu wiec potrzebna jest przyneta.I jest to 2gr.Troszke leszcze odbiora ale to jest kropla tego co oddadza im wystraszeni przez kilkanascie sesji.Nawet sie nie spodziewacie jak szybko bedzie tu 10gr.
Kazik troche ma racje.
ale nie ma racji co do 10gr,ja obstawiam 13gr.
Zagranie moze jeszcze byc pod info ze ktos kupił akcje z rynku.Tez tak sie robi przy przewalaniu z wora do wora.
Wala z wora do wora i zabieraja wszystko co dorzucaja wystraszeni a wierzcie mi ze czasami jest to nie mało.Miałem takie doswiadczenie na jednej ze spółek.Nie było az tyle akcji co tutaj ale po czterech takich dniach firma dała komunikat o kupieniu z rynku 5mln akcji po cenie jakiej mielili.Potem był odpał i komunikat ze opylili akcje.
To jakiś inny Kazik ale ok nie jednemu psu na imie burek nic tu nioe bedzie dopuki wszytkie pedały bedą kupować za cała kasę i czekać az PIS wygra i im da zboki pojeby
przecież tu ludzie robią swój biznes życia , obejmują po 10gr i sprzedają za 2gr nieźle , nieźle , tak trzymać .
A info o przejściu na główny to jeszcze aktualna sprawa???
...aktualne, jeśli kiedykolwiek myśleli o tym poważnie - bo wg mnie to był manewr mający na celu ratowanie lecącego na łeb kursu...umowy z podmiotami, które mają przygotować NVN do procedury przejścia są podpisane na czas nieokreślony, więc może to nastąpić kiedykolwiek bądź wcale.
nie, to kolejna faza przecietnego inwestora - była złość, wkurzenie, biadolenie, teraz powoli przechodzimy do otepienia, zwatpienia, rezygnacji. To naprawde dobry prognostyk :)
bo ta spółka powinna nazywać się Naivian...
A twój nick lebelkibel...
Czy wy nie widzicie ze zostajecie z palcem w nocniku...
Tu jest wielka niewiadoma syf i ubóstwo, co wami kieruje ze to kupujecie bo po 2gr i jak spadnie do 1gr to sobie jeszcze dokupicie ..?
Ludzie a raczej dawcy kapitału trochę pomyślcie...
Tak samo myśleli ci co obejmowali po 10gr później 5gr a teraz wy...
Ale każdy ma swój rozum...
zwracam ci honor faktycznie zrobią resplit i dalej zwała a potencjał do tego maja ogromny...
Tyle milionów akcji mają że spokojnie sami sobie krzywdy nie zrobią a zamieszanie wokół siebie. I zachęcą dawców do dalszego egzystowanie ze spółką ...
O tym możliwym planie zapomniałem ciekawą myśl mi podsunąłeś tylko czekać na kroki i kolejne poczynania a przecież na pewno coś się wydarzy bo tu coś wisi w powietrzu!
resplitu nie zrobią, bo padnie im kapitalizacja wtedy i nie będą się mogli przenieść na gpw. No chyba, że resplit, zwała i nowe emisje - druga połowa alfabetu :-D
jaki słodziutki "bankier" jak pięknie interesuje się innymi, jaki ślicznie doradza, dziekujemy dobry "bankierze" ochroniłeś nas, uprzedziłeś, nie wiem jak Ci dziękować !! Mam nadzieje, że będziesz cały czas czuwać nad nami drogi"bankierze" :)
he he jak tam bary opadają ci już wary??
0,13 ładnie żeś walnął ...
to chyba kurs po resplicie o którym pisałem że może zrobią bo powoli juz im miejsca brakuje na uwalanie kursu...
oczywiście to TYLKO MOJE PRZYPUSZCZENIA.
Jak masz jakieś konkretne dywagacje co do kursu podziel się...
Ja może kupię za 1grosza no nie ukrywam że już się tam ustawiłem tylko czekam za zbiorem:)
Oczywiście czysto spekulacyjnie.
Ps. widziałem że na NGS też osiadłeś- urzekłeś mnie sformułowaniem ( gdzie ty tam $$$$$$ ) pożyjemy zobaczymy. :)
Pozdrawiam.
pisze o scaleniu akcji nie bez powodu mając tyle akcji w obiegu zabieg ten na pewno przyniósłby poprawe płynności po 2. jesli pamiętam dobrze to spólka wybiera się na Glówny a tam groszowki? Dlatego wybiegam w przyszłość i przewiduję że na tej spółce mozliwe jest scalenie akcji. To także tłumaczyłoby dlaczego kurs tak zjechął-po ewentualnym scaleniu będzie na pewno można kupic akcji poniżej dzisiejszego 2gr (np1,8 grosza co dzis jest nierealne). Pozdrawiam
Trudno nie zauważyć że coś kombinują dawno tu takiego wolumenu nie było w ciągu 4 sesji 30 baniek albo ktoś chce wózek rozbujać albo szykuje się coś nie halo...