Jak to jest czyzby juz sie wysypali z akcji? Z tego co widze to juz nie chca oddawac ponizej 5.5, zobaczymy za 1-2 tyg jak bedzie wygladala cena akcji. Z tego co pamietam to nie bylo gry pod wyniki za II kw. tym razem tez tak bedzie czy wrecz przeciwnie?
Zapraszam do dyskusji (wszystkich oprocz Nikiego) ;)
Jestes kolejny naiwny, ktoremu sie wydaje, marzy się, ze bedzie gra pod wyniki w rozumieniu, ze bedzie wzrost, naiwny, glupi i tp, porzeciez tu jest dno inwestycyjne, nikt nie wyklada z powaznych graczy ani jednej złotówki na akcje. kup cos z wigu i moze ci się poszczęści.
w pewnym sensie masz racje, jestem denny, w rzeczy samej , zresztą nikt niczego nie jest w stanie przewidziec na najbliższe kilka kwartałow, miesiecy tygodni.
I trochę pokory się przydało...
a tak wracajac do tematu to moim zdaniem jest bardzo ciekawie. Tak w prostym tłumaczeniewedług mnie tojest jak na pojedynku, czy może jak w okopach czs wyczekiwania i kto pierwszy sięgnie po broń ten wygra. Tu mamy dzisiaj właśnie ten czas chwilę niepewności, nikt nie sprzedaje nikt nie kupuje (te parę akcji w obrocie to wielka dupa)...idę na Różaniec ...
Dnia 2011-10-27 o godz. 18:34 ~Kuba napisał(a):
> Jak to jest czyzby juz sie wysypali z akcji? Z tego co
> widze to juz nie chca oddawac ponizej 5.5, zobaczymy za 1-2
> tyg jak bedzie wygladala cena akcji. Z tego co pamietam to
> nie bylo gry pod wyniki za II kw. tym razem tez tak bedzie
> czy wrecz przeciwnie?
Zapraszam do dyskusji (wszystkich
> oprocz Nikiego) ;)
Żadnej gry pod wyniki nie będzie.
Wyniki będą słabe.
Marazm poniżej 5 się zapowiada do pierwszych wieści z Rusoil w przyszłym roku.
Potem podbitka pod RO na której koniecznie musicie opuścić ten rdzewiejący wrak....
Kolejnej opkazji nie będzie.
Jak dzisiaj czytałem niektóre posty na onecie na temat awaryjnego lądowania samolotu,to zaraz na myśl przyszły mi wywody na tym giełdowym forum takich autorytetów jak ~Niki i ~er.