• To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym ludziom Autor: ~Olo [85.89.171.*]
    Myslisz pan,że jesteś od wyższych celów? Mydlić oczy inwestorom indywidualnym i opłaconym pismakom to jesteś pierwszy,myślisz ,że ludzie są tacy głupi i nabiorą sie na te głodne kawałki?! Spotka cie na tym świecie kara.
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~Olo [85.89.171.*]
    i to taka kara od Boga,że te 26mln ogólnego zarządu bedziesz mógł se wsadzić, bo i tak ci nic nie pomoze. Czekam na ten news.Farewell,łycholu, farewell!
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~tom [188.95.28.*]
    wig +3
    a debica -2

i tyle w kwesti komentarza oraz popytu

ps)podziekujmy pzu ;)
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~Lynx [194.170.216.*]
    Olo, nie dosc, ze jestes niezbyt madry to do tego, jeszcze chamski. Jak ty sie utrzymales tyle lat jako inwestor skoro nie masz pojecia co siedzi w pozycji "koszty ogolnego zarzadu"?
  • do Lynxa Autor: ~Olo [85.89.171.*]
    Bardzo dziękuję za tę uwagę tzn. że gnojkom puszczają nerwy :)Chamstwo jest po to ,aby takich ugrzecznionych sprzedawczyków jak ty wyławiać.Jeśli rzeczywiście jestem CHAMEM to kin jest taki ŁYCHOL? Co do meritum, 26 baniek zarzadu i 5 zl na oponie,chyba o czymś swiadczą.
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~Lynx [194.170.216.*]
    w ogole nie mam tego papieru Olo, wiec lata mi to ... Ale chamstwa w dodatku polaczonego z brakiem zrozumienia podstawowych pojec z zakresu finansow firmy nie lubie. Jesli ci sie wydaje, ze koszty ogolnego zarzadu sa wydatkami zarzadu to wybacz Olo ale to godne politowania. Gdyby ci sie chcialo spojrzec na efektywnosc kosztow ogolnego zarzadu w Debicy to bys zobaczyl, ze wskaznik tej efektywnosci rosnie ... No ale to chyba za trudne, lepiej obrzucac innych inwektywami ...
  • ad Autor: ~Olo [85.89.171.*]
    A ja nie lubie takich mądrali jak ty.Słupki ,rentowności i inne pierdoły ,typu sądy ,audytory i inne to pic na wode . Zarzad umoczony,fundusze to bezmózgowcy i cała ta Dębica oprócz tego,że jest najlepszą inwestycja GOOdyera nie jest warta aby w nią inwestować, bo inwestor indywidualny jest przez całe lata ignorowany. Koszt ogólnego zarządu mam w d... tak jak mam w d...całą jego politykę. Nawet idiota i cham umie tak zarzadzać aby osiągnąc zysk 5 zl na oponie. Domyślam się,że nie masz ani poł akcji, bo pieprzysz jak potłuczony, połóż SWOJE pieniądze na stół i wypowiadaj sie na temat tych geniuszy z zarzadu i funduszy. Zobaczymy jak wtedy bedziesz śpiewał.
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~oh oh [84.205.27.*]
    halo tu monitoring!!
    A co to zmiana warty??
    Waldi odpoczywa z Piotrem??
    Olo, nie ma znaczenia czy mnie lubisz czy nie. Nie mam też obowiązku tłumaczyć ci się ze swoich inwestycji. Guzik ci do tego. Ignorowanie faktówi albo wybiórcze ich traktowanie to stara ubecka technika albo ignorancja wybierz sobie co ci bardziej pasuje. A chamstwo potwierdzasz po raz kolejny. Czemu nic nie zrobisz jak wiesz, że "zarząd umoczony" ? Zamiast pluć jadem na forum idź do prokuratury. Jak coś faktycznie udowodnisz zostaniesz bohaterem. Jak masz coś do łysego jedź na walne i mu to powiedz zamiast masowć sobie ego szczekając na kogoś przy klawiaturze.
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~Olo [217.172.254.*]
    Zawiadomiłem KNF dwukrotnie i otrzymałem dwukrotnie odpowiedź-gnojku.
    Olo jednak zwykły cham z ciebie i na merytoryczną dyskusję jesteś za krótki
    jesteś zwykłym forumowym trollem i szkoda z tobą dyskutować
    a swoje chamskie epitety zachowaj dla rodziny
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~Olo [217.172.254.*]
    Sprzedawczyki juz dyskutują ponad dwa lata. Z takimi lalusiami trzeba rozmawiać krótko, najlepiej za pomocą taczki i gnoju. I tak to się skończy.
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~Piotr [178.73.51.*]
    Lynx - fajny nick, lubie kotowate. Ale Olo ma tez racje, bo mówimy o zysku na oponie 3 razy mniejszym niz GT przy trzykrotnie nizszych kosztach pracy. Swiadczy to wymownie o uczciwosci lychola i GT. To zwyczajne zlodziejstwo.
    Oh oh jestem, brakuje mi twojego bredzenia.
    Tymczasowo kieruje swoje spojrzenie ponownie na cedc, gdyz tam jewrieje szykuja jeszcze lepszy szwindel, oczywiscie za kolaboracja billa... ech ci jewriejscy cowboye, chca kupic ruski, polski i wegierski rynek w cenie polmosu bialystok.... czekam cierpliwie na rozwoj wydarzen bo sie zrobil swietny oscylator....
    co jewrieje to jewrieje aj waj, wkrotce beda ciekawe przetasowania.....na obydwu spolkach.
    Shalom
    Piotr

Ps. Bernie Madoff byl jednak najlepszy bo orznal przede wszystkim swoich.... haha
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~ad [91.150.181.*]
    Raport GT - segmen Europa - kraje EMEA

Liczba sprzedanych opon ( tire units ) - 20,7 mln.
    Przychody : +2,226 mld $ .......... wzrost o +31 %
    Zysk operacyjny : + 260 mln $.............wzrost o ponad 200 % !

Rentowność operacyjna +11,70 %
    Zysk operacyjny w przeliczeniu na oponę - 12,5 $ .............. 37,5 zł
    wnioski nasuwają się same -

Rentowność skoczyła z 4,5............. na +11,7 %.................zobaczymy co pokaże dębica 14 listopada.
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~waldi [83.24.10.*]
    Ale tu towarzystwo niektóre lamentuje aż nie da się tego czytać, trzeba to uporządkować wszystko bo Europa będzie z nas się śmiała,ze mieszkają tu większości dziwacy.
    Proponuje wsperac na początek ze wszystkich sił Pana Ziobrę aby mu udało się stworzyć nową partię bo to będzie przyszłość na co najmniej 2 dekady i na normalność w kraju.
    Tylko to jest jedyny klucz do rozwiązania problemu w firmie Dębica wszelkie inne biadolenie są uwagami śmieciowymi.

Jeszcze tydzień i będziemy świętować bardzo dobre wyniki za III kwartał 37-44mil. zł zapamiętać to sobie dobrze a pod koniec listopada albo w grudniu najpóźniej bedzie postanowienie przez Sąd o powołaniu biegłego rewidenta i rozwiązanie sporu.
    Niema takiego kraju na świecie żeby trzeba było czekać na powołanie biegłego rewidenta az 2 lata i to jeszcze nie wiadomo będzie czy go powołają. W normalnym kraju taki proceder trwa 2 miesiące nie dłużej

Do końca listopada powinni juz ogłosić bankructwo Grecji innego wyjścia niema i będzie mocne zachwianie akcjami na GPW ale krótko więc radze dobrze trzymac się stołka i włozyc kask na głowę zeby sobie łba o sufit nie roztrzaskac haha
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~waldi [83.24.10.*]
    Coś mi się zdaje ,ze wnuczek dziadka z wermachtu juz nie będzie premierem naszego rządu bo to samo może zrobic Schetyna co zrobił Ziobro.
    Schetyna jest odpowiedzialny za kontakty z mafią w Polsce główny szef tego odłamu tak dla wiadomości i nie mógł byc więcej juz marszałkiem sejmu bo w tamtej kadencji robił wrzutki zmian ustawy ktore były korzystne dla mafii,robił to co mu kazali.
    Przewiduje ze kadencja tego sejmu nie potrwa więcej niz 2lata.
    Przyszłość jest tylko teraz w Panu Ziobrze i to trzeba bardzo wspierac bo inaczej los nasz będzie opłakany za gaz łupkowy tylko dostaniemy grosze.
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~ad [91.150.181.*]
    Do tej pory rentowność operacyjna DĘBICY była o 1,5-2,00 % wyższa od rentowności GT Europa.
    Jeżeli pokażą rentowność zbliżoną do GT Europa to przy obecnie niewilkim zadłużeniu dębicy i wzroście przychodów o +30 %
    Dębica 14 listopada powinna pokazać najlepszy wynik netto w histori firmy.
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~slonce_karpat [83.29.220.*]
    o...waldi żyje...widzę, że popierasz gada (tak twój ulubieniec Kaczyński teraz o Ziobrze mówi)...a twoja babka to z Banderą spała?
  • Re: To po ch było to wezwanie? Panie łysy, wytumacz pan to normalnym lud Autor: ~waldi [83.31.242.*]
    O czy mi sie zdaje czy miałem jakieś złudzenie, jakiś Łoś tu przeleciał,jeśli ktoś widział dokładnie niech potwierdzi bo nie jestem pewny haha.

Radzę się trzymać fotela ostro jeszcze w tym tygodniu to moze mocnej jazdy w dół na Wig 20 nie będzie ale przyszły tydzien cały to lecimy na wig20 w okolice 1850-2000pkt.

Zjazd będzie krotki tygodniowy na wig20 zalecam w tym czasie zajmowania pozycji jak ktoś bedzie miał wolną gotówkę.

Wnuczek dziadka z wermachtu złamał żelazną zasadę mafii nie chce znia współpracować zapomniał ,ze 4 lata temu to oni wsadzili go na to stanowisko Premiera. Długo nie pobędzie juz premierem najwyżej do roku jak nie krócej. Schetyna będzie musiał wykonać polecenie mafii niema wyjścia i dlatego nie wchodzi teraz do rządu. Pożyjemy zobaczymy kto miał racje ja czy Łoś
[x]
DEBICA 0,00% 80,50 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.