1. na forum jest wiecej osob ktore mowia ze kurs bedzie spadal, a jednoczesnie deklaruja ze sami akcji nie maja i nie kupia, to po co robia kilka wpisow dziennie? z czystej troski o tych biednych ludzi ktorzy maja akcje CER?
2. po co wisza te oferty na kazdym poziomie codziennie, np. po 0,09 groszy jest ponad 1milion akcji, to ktos ma nadzieje ze dzisiaj bankrutujacy CER wzrosnie 250%?
3. jezeli sprawozdanie spolki mija sie z prawda i w praktyce spolka nic juz nie produkuje i jest bankrutem to nie powinno sie tego gdzies zglosic?
porównaj sobie wpisy i nastroje jakie były na NGS kiey po splicie uwalili kurs na 5groszy....od 4 do 8 groszy to są ich własne akcje, jak zacznie się jazda w górę, dziwnym trafem zlecenia poznikaja i.....
ale tutaj tylko cierpliwi cos ugraja, słabi oddadzą a przy wzroście usuna cer z arkusze żeby się nie wk.....ać jak kilku gości ich poprostu okradło.
Pozdrawiam.
To prawie jak syndrom sztokholmski.
Jesteście w stanie wymyśleć każdą bzdurę, aby tylko nie dopuścić do siebie myśli, że jesteście ofiarami.
Nawet jak niedługo będzie po 1 groszu, to i tak niczego nie zrozumiecie i dalej będziecie się pocieszać.
Na Petrolinweście są tacy sami - mimo, że spółka spadła z 700 zł na 3 złote, to spróbujcie napisać, że to nic nie warty śmieć, a zaraz pojawią się idioci, którzy zarzucą Wam, że chcecie zaniżyć kurs. Tak jakby spadek z 700 na 3 wymagał jeszcze zaniżenia.
No, ale to Wasze pieniądze i Wasze decyzje.
Redaktor ma racje tylko to inna waga spółek. Po 3 musi być jak Mitrowski się zorientuje że po 4 nikt nie bierze to albo sprzeda poza rynkiem albo sypnie po 3 i tam te 10 milionów zostanie wchłonięte. Zobacz jak wywalił 90 000 . I teraz powiem a nie mówiłem.
dziś 3600 wczoraj 9000 w zeszły piątej 50 tys i się kaska zbiera wcześniej tak na 5 gr było itd. Zacznij myśleć . Sam mam kupę akcji i mi się to nie podoba bo wydałem dużo pieniędzy ale cieszy mnie że jak odda ta 10 milionów to już nie będzie przeszkód aby rosło. Lepiej ustaw się na 3 bo ja tak zrobię .
wiec sprzedaj co masz po 4 gronie i ustawiaj sie na 3 nie dość ze odkupisz, to albo zarobisz albo odkupisz wiecej - w czym problem.
Dlaczego jeszcze nie jestes ustawiony na 3 - boisz sie ze spadnie na 2?
Co to znaczy, spadnie na 2 grosze. Jakiś niepoprawny optymista.
Wszyscy wiedzą, że spadnie (już na dniach) na 1 grosz - i tam zostanie na zawsze.
Pozdrawiam.
Oczywiście, że mam, i to raczej najwięcej z Was wszystkich.
Ale co mam pisać, że kupiłem super papier i robić z siebie idiotę.
Tym bardziej, że zdaję sobie sprawę jaki to syf i, że podbitki tu nigdy nie będzie
A wiesz skąd mam te akcyjki?
Powód bardzo trywialny - jakiś czas temu pomyliłem się i zamiast innej spółki kupiłem to badziewie.
Drogi Misiu, Ty faktycznie nie masz mózgu (dobrze, że się chociaż do tego przyznajesz), bo gdybyś posiadał ten organ, to bez problemu zauważyłbyś, że Tomasz600 pisze i usiłuje obrazić mnie a nie Ciebie. Mimo to wykażę swoją wielkość i stanę w jego obronie. Rozumiem jego frustrację przy takich stratach.
Tak więc przeproś chłopaka, a mnie nie proponuj żebym z Tobą robił interesy - bo to naprawdę niepoważne.
--Ale mnie w..ją takie matoły jak redzio.
Kupił,przez pomyłke...dobre sobie
I nie sprzedaje po 0,04,bo nie będzie podbitki??
Nie raz czytałem wpisy naganiaczy,ale to to już przegięcie
żeby robić z siebie,publicznie idiote??
Redziu to moim zdaniem,desperat i z depresją maniakalną
Pozdrawiam:))
Prawda zawsze jest mało atrakcyjna, dlatego wolicie być oszukiwani.
Będzie dużo chętnych na 3 to sprzedam od razu.
Chyba logiczne, że wolę sprzedać po 3 niż po 2, czy to też trudno zrozumieć?
Skąd się biorą tacy jak Ty? Może dostaniesz cynk przed wzrostem za naganianie? Prawda jest taka że trzymający papier mają jaja tytanowe i głupie gadki naprawdę wzbudzają co najwyżej politowanie. Pozdrawiam mimo wszystko
gość który kupił akcje przez pomyłkę zapewniający że będą lada dzień po 1 groszu bo to kompletny bankrut, czeka ze sprzedażą aż się nazbiera popyt na 3 gr. mimo że teraz może sprzedać po 4 - no debil po prostu się zgubił w swoich zeznaniach
Już nie musisz się martwić o sprzedaż swoich akcji po 3 gr. Kupię je WSZYSTKIE, niezależnie ile ich masz. W jednej transakcji. Pozagiełdowej. Daj znać jak się z tobą skontaktować.
Drogi Misiu, Ty faktycznie nie masz mózgu (dobrze, że się chociaż do tego przyznajesz), bo gdybyś posiadał ten organ, to bez problemu zauważyłbyś, że Tomasz600 pisze i usiłuje obrazić mnie a nie Ciebie. Mimo to wykażę swoją wielkość i stanę w jego obronie. Rozumiem jego frustrację przy takich stratach.
Tak więc przeproś chłopaka, a mnie nie proponuj żebym z Tobą robił interesy - bo to naprawdę niepoważne.
mam cerabuda za 5 i 4 grosze,ale obawiam się że po 3 jeszcze łapać będziemy,trochę za dużo akcji jest w obrocie,mam również tonsil,szkoda że cearbud nie ma tak małej ilości w obrocie jak tam,bo na tamtej spółce ciężko za 5 groszy już kupić,a tu rzucają jak szaleni po 4.
Ale się porobiło, widzisz "miś'u" nawet jeśli masz tą kasę tak jak piszesz to miło że odpowiedziałeś na mój post który jak redaktor zauważył nie był do Ciebie ale skoro sam łatwo się do tego przyznajesz to ja nie mam zamiaru Cię poprawiać. Redaktor jaki jest to jest (nagania na spadki) ale prostacko nie pisze "ile to nie ma kasy". Ja cerabud mogę trzymać, mogę sprzedać-bez różnicy. Wiesz o czym piszę, poza tym wyluzujcie trochę. Wiem że dla niektórych stres związany z ryzykiem jest spory ale to nie powód by się niepotrzebnie denerwować na forum. Głowa do góry :)
Sorry Tomaszu, ale z układu postów wynikało że Twoja wypowiedź dotyczyła mojej propozycji. Nota bene Redaktor ją zignorował. Chyba tylko krzyczy na czyjeś zamówienie. Sam nie ma akcji cerka. Ciekawe na czyje zlecenie to robi? Pozdrawiam.
P.S.
Rzeczywiście uspokojenie nerwów niewątpliwie się przyda.