Siemano, towarzystwo wzajemnej adoracji! Opyli mi jeszcze ktoś trochę poniżej 5 zł? Akurat mam trochę kasy i z przyjemnością dobiorę, bo marazm już za długo trwa, czuję w kościach że będzie całkiem fajnie:)
Opylą, opylą. Jak nie będą mogli sprzedać tych tysięcy akcji, których nikt nie chce kupić to i cena spadnie. Takie jest prawo popytu i podaży ale co niektórzy naganiacze i zaklinacze wzrostów mają tak przeżarty mózg, że tego nie rozumieją albo są tak zaślepieni, że marzy im się "gorączka złota" na BDG.
Jak na razie trzymają dzielnie... Czyżby skończyli sypać? Nie wierzę w mądrość tego akcjonariatu, muszą oddać jeszcze trochę bo nie byliby sobą, tylko idiota sprzeda mi jeszcze poniżej 5 zł ale wierzę w to mocno, no a jak nie to się weźmie wyżej, mam czas...
Fajnie że Niki nie mówi głośno tego co myśli na prawdę, bo chyba jest inteligentny i wie że tu się zarobi a wy kłócicie się jak dzieci "urośnie" - "spadnie" zesra się dajcie już spokój. Póki co jest w miarę tanio.
No wreszczie jakiś pokumany człowiek na tym forum, co to się nie obraża po tak zwanej próżnicy. Wyprzedaż się kończy. Zaraz będzie zmiana kodu na 6-tkę z przodu. Dobrałeś już tyle ile chciałeś?