• siema Autor: ~jac [83.9.171.*]
    Siemano, towarzystwo wzajemnej adoracji! Opyli mi jeszcze ktoś trochę poniżej 5 zł? Akurat mam trochę kasy i z przyjemnością dobiorę, bo marazm już za długo trwa, czuję w kościach że będzie całkiem fajnie:)
  • Re: siema Autor: ~Niki [87.205.149.*]
    Opylą, opylą. Jak nie będą mogli sprzedać tych tysięcy akcji, których nikt nie chce kupić to i cena spadnie. Takie jest prawo popytu i podaży ale co niektórzy naganiacze i zaklinacze wzrostów mają tak przeżarty mózg, że tego nie rozumieją albo są tak zaślepieni, że marzy im się "gorączka złota" na BDG.
  • Re: siema Autor: ~jac [83.9.142.*]
    Jak na razie trzymają dzielnie... Czyżby skończyli sypać? Nie wierzę w mądrość tego akcjonariatu, muszą oddać jeszcze trochę bo nie byliby sobą, tylko idiota sprzeda mi jeszcze poniżej 5 zł ale wierzę w to mocno, no a jak nie to się weźmie wyżej, mam czas...
    Fajnie że Niki nie mówi głośno tego co myśli na prawdę, bo chyba jest inteligentny i wie że tu się zarobi a wy kłócicie się jak dzieci "urośnie" - "spadnie" zesra się dajcie już spokój. Póki co jest w miarę tanio.
  • Re: siema Autor: ~Niki [77.255.253.*]
    No wreszczie jakiś pokumany człowiek na tym forum, co to się nie obraża po tak zwanej próżnicy. Wyprzedaż się kończy. Zaraz będzie zmiana kodu na 6-tkę z przodu. Dobrałeś już tyle ile chciałeś?
  • Re: siema Autor: ~jac [83.10.122.*]
    Spoko jest. U Ciebie pewnie też jest fajnie, trzymaj się a frajerom śmierć!
  • Re: siema Autor: ~Niki [77.253.95.*]
    No to skończyliśmy zakupy na w miarę przyzwoitym poziomie. Teraz czekamy. Na pohybel leszczom wszelkiej maści.
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.