• dziwne... Autor: ~nal-ghu [83.28.53.*]
    ...te wzrosty jakieś na tej spółce, wygląda jakby kompletnie drobni olali tą firmę a tę ruchy w gorę były generowane przez większą rybę, tylko mali się nie podpinają a obserwują. Czyżby tresura przez ostanie pół roku przynosiła efekty - każdy się "nauczył" że po pozornym wzroście jest bardziej realny spadek?
  • Re: dziwne... Autor: ~ja [188.33.215.*]
    nie jest to wcale dziwne, tak wlasnie rodza sie trendy wzrostowe. spolka zaczyna roznac i nikt nie daje wiary we wzrosty a tu np dojdzie do jakiegos poziomu a wszyscy ,jakto? i zaczyna sie ostre kupowanie no i tak trend sie napedza
  • Re: dziwne... Autor: ~roku [193.59.148.*]
    nic dziwnego dopoki nie przebijemy 27-28gr niewiele sie bedzie technicznie przebicie znaczace ostatniego szczytu potwierdzi dopiero podwojne dno wedlug mnie to teraz sami ze soba handluja i tak podbijaja cene a po stronie podazy cigle pojedyncze duze zlecenia blokujace zabawa niezla
  • Re: dziwne... Autor: ~nal-ghu [83.28.53.*]
    dla mnie wygląda to trochę "nie bardzo" nie ma strony popytowej a są tylko blokady wystawione na podaży, i o d czasu do czasu ktoś taką blokadę łamie w całości ale nie pojawiają się nowe zlecenia popytu/ jak dla mnie to na siłe ktoś próbuje wywołać wzrost.
    chociaż z drugiej strony rynek już się zdołał oswoić z "kryzysem"
  • Re: dziwne... Autor: ~Wanad [83.27.36.*]
    Było to widać dziś bardzo wyraźnie - ktoś ( IMO z tego forum ) zgarnął trzy poziomy i wystawił zabrane akcje po 27 groszy na sprzedaż.

Zresztą ... trudno się dziwić tym wzrostom, zważywszy że niektóre spółki odbiły od dołka o ponad 50 %. EUI dołączył do tego grona ( 18 - 27 to równo 50 % ).
    A jeśli ktoś sprzedał EUI po 50 groszy i nie uczestniczył w masakrze, to może teraz odkupować spokojnie i na luzie.

Ps. Do czasu wyników. Bo znowu będą koszmarne.
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.