dlaczego spadł??
odpowiedź jest bardzo prosta- mamy bessę , brak zainteresowania małymi spółkami i bessa w tym segmencie trwająca ponad rok. bardzo małe zainteresowanie tą spółką co widać właśnie na tym forum to również przyczyna ( a i wyniki bez jakiś szczególnych fajerwerków od kilku kwartałów ). ze świecą szukać spółki ,żeby na forum kilka miesięcy nie było ani jednego wpisu :((( ale ja czekam - może stanie się jakiś cud :))
ja pomalu skupuje ponizej 8zl
cena jedna z nizszych w branzy C/WK 0,5
jak spadnie jeszcze to bede dalej dokupywal
ja mam czas
jak dojedzie do 0,2 C/WK to biore za cala kase
a wyniki fakt moglyby byc lepsze. chyba ich portfel zamowien nie jest imponujacy. mogliby bardziej sie postarac o klientow. Sygnity co chwila informuje rynek o nowych zamowieniach.
mamy historyczne minima - właściciele z łebską głową na giełde wprowadzili po 25 zł i tej ceny my leszcze nigdy już nie zobaczymy. do tego doszło trochę szumu wokół ( marketing mieli niezły trzeba przyznać przy debiucie ) - kręcili się ludzie sportu i biznesu i zachecali do zakupów. bardzo dobry analityk uważał cenę 40 zł za promocję na tej spółce- typowe pompowanie leszczy .i co zostało ??? pies z kulawą nogą nie spojrzy na ten papier !!!! mamy dzisiaj zlecenie na 200 sztuk !!!!!!!!!! czujecie panowie leszcze ????
jak dzisiaj potrzebujesz kasy bo masz trudną sytuacje rodzinną to 1350 zł możesz upłynnić z megastartą oczywiście. masakra jakaś
no wlasnie ci co pamietaja besse z 2002 roku wiedza, ze na niektórych spolkach WOGOLE nie bylo zlecen kupna :) i do rady nadzorczej moznabylo wejsc z kapitalem 1% :) ehh sie dzialo
ja troche tu juz jestem i mam rade dla tych, co maja czas. Wlasnie w takich czasach jak teraz kupuje sie akcje. A jak wszyscy sie o nie zabijaja (poczatek 2007 roku) i reklamy TFI w TVN style lecą albo na animal planet :) :) (branżowe telewizje traktujące tematykę swiata finansów kazdego dnia) to sie wtedy akcje sprzedaje.
Dalej kupuje. Juz mam kilka tysi (jestem leszczem na tej spolce o gigantycznych obrotach - inaczej sie nie da :) Ile wpadnie tyle wpadnie, jak kupie za 1zl tez bedzie dobrze :) Nie jestem sam, ale fakt, zlecen jest malo. I dobrze, nie musze sie przepychac. Czekamy nizej.
Leci od debiutu (wiedzieli kiedy go zrobic, wlasciwie w ostatniej chwili), to pewnie kiedys urosnie :)