• Raport kwartalny. Autor: ~4you2them [83.26.119.*]
    Myślę ,że jak był by "przyzwoity" raport za IIIQ i w międzyczasie nie wyszedłby jakiś negatywny komunikat ze spółki mógłby być UP. Może nawet jakiś większy zawodnik pochyliłby się nad Cerabudem. Wszystko w rękach zarządu czy będzie potrafił uspokoić nastroje i zdementować pogłoski o "śmierci pacjenta" , "tego pacjenta".
  • Re: Raport kwartalny. Autor: concept [77.114.246.*]
    Ostatni raz dałem się sprowokować plotce o upadłości na IMMO, kupiłem papier po 1,2 złotego, sprzedałem poniżej złotówki po plotce o upadłości giganta deweloperskiego i po ogłoszonej "analizie" przez holenderską sukę, że wartość IMMO wynosi równe ZERO!!!

Co było dalej zapewne wiecie, w przeciągu roku IMMO doszło do 18 zł... a ja już nie odkupiłem papieru wściekły, że poniosłem znaczna stratę.

Od tamtego czasu wszelkie plotki traktuję tak jak na nie zasługują...
  • Re: Raport kwartalny. Autor: ~kiedy [213.189.34.*]
    kiedy ten raport?
  • Re: Raport kwartalny. Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Jeżeli dziś zaliczy 3 grosze (na zamknięciu), to będzie to równoznaczne z końcem wszelkich marzeń.
    O czym zresztą przestrzegam od trzech tygodni.
  • Re: Raport kwartalny. Autor: ~Jamman [83.23.59.*]
    A jaki masz w tym interes redaktor?
  • Re: Raport kwartalny. Autor: concept [77.114.246.*]
    ...a jak myślisz, kto skupuje papier, który wywalacie ze stratą? ;)
  • PS Autor: concept [77.114.246.*]
    Przecież ten papier nie przepada w śmietniku, tylko ktoś za niego płaci i zbiera. :)))
    Ten papier zbieracie Wy i naiwni przez Was nagonieni.
    I Wy z tym papierem zostaniecie.
    Na pamiątkę.
    Chociaż nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - będziecie mieli namacalny dowód swojej inteligencji.
    Czy Wy naprawdę nie widzicie, że to już koniec?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.149.150.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Raport kwartalny. Autor: ~zen [83.10.202.*]
    Redaktor to jest ktoś kto coś wie ale nie powie. Nagania tylko pod siebie. Otóż pomogę wyjaśnić dlaczego. Wie że od jakiegoś czasu prowadzone są negocjacje dotyczące "sprzedaży firmy" z inwestorem którego nie interesują cegielnie lecz spółka na giełdzie. A że idzie o miliony to się "cośkolwiek" wlecze. Pewnie zatem będzie sprzedaż cegielni. Pewnie będzie komunikak o nowym właścicielu. I pewnie przedtem ... mnóstwo ludzi sprzeda akcje Panu Redaktorowi. Jak myślicie co on z nimi zrobi. Ano zarobi na nich. Bo o co chodzi na giełdzie? Przecież nie o filantropię, podpowiedzi dla mniej wycwanionych itp. tylko o zarabianie. Brawo Redaktor. Tak trzymać.

P.S.
    Trzymam za Ciebie kciuki. Obyś spowodował spadek kursu niżej. Ja też tam jestem.
    Tylko, że jest jeden problem.
    Powtórzę - jeżeli kurs spadnie na 3 grosze to już się nigdy nie podniesie.
  • Re: Raport kwartalny. Autor: ~SSS [79.163.31.*]
    A ja tobie pało pisze, że jak dotknie tylko 3 groni to za moment będzie 13 groni i ty dobrze o tym wiesz frajerze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Raport kwartalny. Autor: ~Ceelofan [83.31.211.*]
    Redzio , być może jak Ci opadnie to już się nigdy nie podniesie..... Musisz uważać , żeby Ci serce nie stanęło.
  • Redaktor dziękujemy Autor: ~cleo [188.47.254.*]
    Dziękujemy Ci Redziu za troskę i wyciągnięta rękę, jakże ważne są twoje przestrogi tak o nas dbasz i nie chcesz abyśmy stracili majątek i dobytek całego życia. O wielki redaktorze dzięki ci o dzięki.dobrze że są tacy jak ty tacy troskliwi, Będziemy Cie chwalić po wszystkich odpustach!
  • Re: Raport kwartalny. Autor: ~MAG03 [83.28.99.*]
    Dnia 2011-10-12 o godz. 20:35 redaktor napisał(a):
    > Tylko, że jest jeden problem.
    Powtórzę - jeżeli kurs
    > spadnie na 3 grosze to już się nigdy nie podniesie.

======================================
    ...... albo brakuje Ci doświadczenia życiowego, albo jesteś mało rozsądnym człowiekiem........
    Pomijając merytorykę, na GPW tak i w życiu słowo "nigdy"........ nie mów nigdy.........nigdy
    Pozzdrawiam

• Re: Raport kwartalny. Autor: ~piotr [81.219.90.*]
    niech się martwią ci co kupowali po 10 gr
  • Re: Raport kwartalny. Autor: ~Ceelofan [83.31.211.*]
    Redzio , EPI , EPI , wężykiem....Krakałeś na 15-16 poszło na 26 i tam się Tobie oddało..... Teraz tez jest 15 na EPI i pewnie oddajesz.... A tu..... a co to ma za znaczenie co to za Spółka???? Wystarczy , ze jest publiczna i ..wszyscy "jom chcom". Jest 5 , może będzie 3 albo 1 ...Kupimy i oddamy Ci na 30 .... Tam kupisz i dalej będziesz ..............pisał.
  • Re: Raport kwartalny. Autor: ~4you2them [83.26.192.*]
    Dnia 2011-10-12 o godz. 21:52 ~Ceelofan napisał(a):
    .... A tu..... a co to ma za znaczenie co
    to za Spółka???? Wystarczy , ze jest publiczna i ..wszyscy
    jom chcom........

Tu się akurat nie do końca zgadzam. Jeśli firma robi cegły to robi cegły, jeśli handluje pietruchą to handluje pietruchą. Jeżeli od miesięcy czytam w raportach miesięcznych i kwartalnych ,że " nic się nie zmieniło i nikt nie przewiduje negatywnych zdarzeń" przyjmuję to do wiadomości. Oczekuję wyniku i efektów tego o czym pisał Zarząd.
    Ale sfrustrowane towarzystwo, a będzie sfrustrowane jeszcze bardziej. Dużo bardziej i to już niedługo. A frustracja będzie permanentna - bo z 1 grosza już nie wyjdziecie. Takie są prawa giełdy.
    A moje wpisy kieruję nie do nieudaczników ubranych w akcyjki Cerabudu, ale do tych, którzy niechcący chcieli by nabyć ten cenny walor. Ostrzegam nie idźcie tą drogą - to droga do zguby.
    I jeszcze raz powtórzę - Nigdy, przenigdy akcje które spadły na 1 grosz nie dały zarobić.
    Pozdrawiam.
  • Re: Raport kwartalny. Autor: ~zenit [46.149.150.*]
    Mega turbo leb !!!!!
    Obawiam się, że już dzisiaj zasypiecie 3 grosze - czego Wam nie życzę - ale niestety koniec jest coraz bliższy.
    Ale może to i lepiej, bo przejdziecie z resztką kapitału na lepsze spółki - i zaczniecie zarabiać.
    Czego Wam życzę.
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.