no ale z drugiej strony , w firmie nie jest tak źle po ile by Karkosik nie kupował a chodzą słuchy że po 10 gr to i tak prawie 2 mln wyłożył a nie wierze żeby wydał taką kase beż realnej szany na zarobienie już pomijam fakt ze Allianz ich zrobił w jajo pierwszorzędnie, wczoraj poszła resztówka tych akcji które czekały na wywalenia na podbitce której nie było więc wyrzucili po chamsku w rynek. Mam nadzieja że prezes jakieś nauki z tego wyciągnie , kurde zjazd nam zafundowali z 40 gr na 17 masakra jakaś może czas na jakieś małe odbicie
Myśle że nie za szybko zobaczymy odbicie. Ulica strasznie napakowana w przedziale od 17 - 25gr.
Ludzie chca sprzedac bez straty i zapomniec.
Wystarczy spojzec na ilość na sprzedaz, zabetonowane.
Nie chce krakać ale jeszcze może spaść by co niektórzy sie wykruszyli.
Podejrzewam, że wielu techników wystawiło teraz zlecenia sprzedaży bo spadliśmy poniżej wsparcia 0,2. Może być tak, że właśnie ktoś na to liczył. Czeka teraz aż się ludzie powysypują, pozbiera i będzie szybki powrót.
Powiem jak polityk - oczywiście możliwy dalszy zjazd. Ale wydaje mi się, ze nie zeszło wczoraj tyle akcji żeby snuć teorię o wyjściu kolejnego grubego.
Moje zaufanie do Serenity zostało nieco nadszarpnięte, ale póki co wierzę w spółkę. Obecne poziomy wykorzystuję raczej do uśredniania (wczoraj wpadło trochę po 0,16). Im niższy poziom tym więcej akcji kupuję - średnia ładnie się wtedy obniża.