Jakie jest prawdopodobieństwo , że za rok będzie np. 1 zł zysku na akcję, jak np. na eex ? Są szanse , że zarobią do połowy przyszłego roku jakieś 15 mln zł na czysto ?
Jakoś mnie ten ekoexport nie jara niby ok tani surowiec i tak dalej ale z ruskimi ciężko się biznesy robi więc nie ma się czym podniecać ale jak się ktoś na tym wzbogaci to gratuluję
Dnia 2011-09-29 o godz. 22:32 ~xyz napisał(a):
> Jakoś mnie ten ekoexport nie jara niby ok tani surowiec i
> tak dalej ale z ruskimi ciężko się biznesy robi więc nie ma
> się czym podniecać ale jak się ktoś na tym wzbogaci to
> gratuluję
Dnia 2011-09-29 o godz. 22:42 ~fd napisał(a):
> Dnia 2011-09-29 o godz. 22:32 ~xyz napisał(a):
>
> Jakoś mnie ten ekoexport nie jara niby ok tani surowiec i
> > tak dalej ale z ruskimi ciężko się biznesy robi
> więc nie ma
> się czym podniecać ale jak się ktoś na
> tym wzbogaci to
> gratuluję
A jak sobie przypomnę, że przeszlo dwa lata temu brałem coś koło 2 zł (ostatnie i to pokaźne zakupy w granicach 5) doszedłem do 9 i spadłem na 1,6 to kurwica mnie bierze - tak została wynagrodzona moja lojalnośc, zaufanie do spółki, inwestowanie - a nie spekulacja - dlugoterminowe (na lokacie bym wiecej zyskał) i wiele innych superlatyw, które tak naprawdę obróciło sie w wielkie gó...no. Bo chyba to już tylko tak trzeba nazwać i przestać się oszukiwać. Chęć szybkiego zarobku jak zwykle się zemściła. Byłem na głównym i to z powodzeniem a po kiego pchałem sie na NC i Atona - to mam dzisiaj nagrodę...i rozmyślanie o tym aż do emerytury.
Kto się nie boi przyznać do porażki - jest ktoś na tym forum.
W mojej sytuacji też mógłbym mówić o porażce, ale ja kieruję się dewizą "niech żywi nie tracą nadziei", czyli zostałem "inwestorem długoterminowym" ...;)