Kto to jest wlodek ???Tak ogólnie członkowie zarządu kupują,a na trzymaczowi to nie robi wrażenia dalej stopniowo realizuje swoją strategię i topi akcje.Jestem zainteresowany tą spółką.Praktycznie to tu idywidualnych nie ma? Co się dzieje ??
Po wynikach 3q poszybuje w górę ( a raczej szybko wróci do normalnego kursu w granicach 2,20-2,40). Insajderzy już o tym wiedzą i podkupują bez podbitki. Szeroki rynek w gruzach więc Lenka drepcze w miejscu.
ja nie mam problemu, ale ty chyba tak.
biorąc pod uwagę obrót z ostatnich 10 dni lena plasuje pod koniec drugiej setki. A więc w połowie stawki. To co 200 spółek chcesz na fixing wywalić?
skąd u ciebie ta frustracja
Pojawil sie argument w postaci wzrostu wiec mozna cos na forum napisac. Jedna jaskolka wiosny nie czyni. To najslabsza i do tego najdluzsza (Sic) inwestycja w moim portfelu. Tak sie konczy inwestycja pozostawiona sama sobie pod wplywem impulsu (dalem sie nabrac na spekulacyjna podbitke a myslalem ze idzie nowe lepsze) a nie przemyslaniej strategii. Ale koniec z tym albo wyjde na zero albo mnie stopy wywala. Taka taniocha zrobila sie na rynku ze zal trzymac takie cos co jest w drugiej setce do wzrostow. 20% od rocznego minimum (lepiej odbijaja nawet jawni bankruci) i to jeszcze przy jakich obrotach jak ktos idealnie wstrzelil sie w dolek to moze zarobil tutaj na pudelko lizakow.