Obawiam sie ze Ci niby inwestorzy ponizej 5 % nabyli akcje tanio a teraz zacznie sie wywalanka.Tylko do ilu moga wywalac?Dopóki ich nie było to jakos to szło.
- zwała i info ze kupil M.Karkosik.Lekkie odreagowanie i znowu zwała.
- kolejne info o nabyciu akcji i znowu Karkosiki.Po infie zajebisty obrót ale zwała i lekkie podbicie.Dzisiaj kompletne dno.Porazka na prezentacji.Nie widze tego dobrze.
Nie było żadnego komunikatu o zbyciu akcji przez fundusz,zarząd czy wiodących inwestorów.Przypuszczam,że teraz odbywa się zagrywka spekulacyjna przed kolejnym dynamicznym ruchem do góry.Typowe zabawy kursem polegające na stwarzaniu wrażenia ciągłej podaży na poziomie 0,22-0,23, sypiąc zleceniami o małej wartości, mogą świadczyć o bliskości powtórki z rozrywki.
nie przekraczajac progu 5% procent nie musza komunikowac o zbyciu akcji.
Te komunikaty które były to typowa zagrywka zeby pokazac ze niby wchodza inwestorzy.
Nie naganiam na spadki bo sam jestem zapakowany ale patrzac na to wszystko mam wrazenie ze dobrze to nie bedzie.Obym sie kurde mylił.
A gdzie Wasz guru Mario Widzicie i czy nie mialem racji piszac aby sprzedac po 29 Ja tak zrobilem kupione wczesniej po 23 Wiecej nie dotykam To jest przekret Wszystkim na okolo sprzedaja po byc moze 5 gr a Ci wywalaja w rynek na wyscigi MYSLEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po 4,8% aby nie musieli informowac Niebawenm info o zmniejszeniu udzialow przez wiecie kogo. Atera mnie wyzywajcie