• Może by w końcu przyznali się Autor: ~er [83.26.79.*]
    do kogo poszło te 27,6% akcji?

• Re: Może by w końcu przyznali się Autor: ~rafał [83.6.225.*]
    Mają na to czas. Dopiero co została zarejestrowana emisja.
  • Re: Może by w końcu przyznali się Autor: ~ajaj [91.121.145.*]
    Wszystko zależy od tego, ile podmiotów objęło nowe akcje po 7 i 13 zeta.
    Wiadomo jedynie, ze obecni udziałowcy nie brali w niej udziału, wszystko na to wskazuje.
    Udział obecnych udziałowców spadł w wyniku emisji odpowiednio:
    W Investents 2.057.524 akcje udział spadek z 72,11 na 52,20%
    Paweł Szaciło 385.170 akcji, udział spadek z 13,5 na 9,77%
    Brali inwestorzy z zewnątrz, tylko pytanie ilu, bo jeśli po trzech na każdą emisję i po równo się obdarowali, to wcale komunikatu nie musi być.
    Akurat to wiadomo. BG podał to w komunikacie. Na pewno jeden musi się ujawnić.
    Seria C był jeden inwestor i ma ponad 10%, seria D: było 3, więc mogą się podzielić po ok.4.3% i być pod progiem.
  • Re: Może by w końcu przyznali się Autor: ~ajaj [91.121.145.*]
    Musiałem przeoczyc info o C i jednym inwestorze, w takim razie czekamy na komunikat :)
  • Re: Może by w końcu przyznali się Autor: ~Niki [87.205.149.*]
    Podobno sam Baran Afe zainwestował. :-) Chyba ma też objąć kolejną emisję po 34 zł.
  • Re: Może by w końcu przyznali się Autor: sztygar [83.26.155.*]
    ~Niki,jaki tyś ograniczony.Już teraz nawet zastanawiam się,czy coś dałoby nam,jak ciebie na tym forum dosłownie pokazałbym z imienia i nazwiska oraz adresu zamieszkania z trójmiasta (na podstawie internetu a nie własne widzimisie)? Z żoną postanowiłem,że nie będę ruszać "gówna" (przepraszam innych za słowo) bo jeszcze żuki się wylęgną a i ja nie wiem czy nie naruszyłbym prawo.Na twój temat już zakończę,pozostań dalej ciekawym folklorem na forum tej spółki.Doszedłem z żoną do wniosku,że twoja osoba nic tu nie zmieni a twoja zgadywanka ma się tak do spadków tej spółki jak dawna deklaracja Brudzińskiego,że za Kaczyńskiego giełda rosła ciągle do góry a jak nastał Tusk to giełda dołuje.
  • Re: Może by w końcu przyznali się Autor: ~co chcecie od nikieg [83.23.124.*]
    jacy naiwni że pisanie tu ma na cos wiekszy wplyw, załośnie tak mysleć i jeszcze na dodatek kogos straszyć.
  • Re: Może by w końcu przyznali się Autor: ~wielki brat [82.94.228.*]
    Wszystko ma wpływ mniejszy lub większy, głupotą byłoby twierdzić, że żadnego wpływu nie ma. Sam zresztą napisałeś "jacy naiwni że pisanie tu ma na cos wiekszy wplyw" czyli jednak podświadomie zakładasz, że jakiś tam wpływ jest.
    Kropla drąży skałę.
    Kolega wyżej jeśli tak mogę się wyrazić chyba takiego zamiaru straszenia nie miał, zresztą słusznie zauważył, że podanie danych publicznie jest niedozwolone.
    Wracając do spółki, wiadomo, ciężkie czasy na rynkach obroty na szerokim mizerne, a co dopiero na NC.
    Spółka jest warta uwagi i jeśli ktoś twierdzi, ze spadnie na 1,5 czyli prawdopodobnie c/z poniżej 1 uwzględniając zyski za 2012, to jedno mi przychodzi do głowy, albo zielonego pojęcia o giełdzie nie ma albo celowo próbuje zasiać niepewność i w odpowiednim momencie przystąpić do ataku, jednocześnie zmieniając swoje opinie na temat spółki o 180 stopni.
    Jedyny plus jaki dostrzegam nawet w wypisywaniu głupot, to to, że chcąc nie chcąc zwracacie uwagę na samą spółkę i może się tak zdarzyć, że w końcu jakiś grubszy inwestor dostrzeże potenciał drzemiący w spółce i nie będzie sie cyckał z kursem, a normalnie weźmie się za branie z grubej rury wyciągając kurs na kilkadziesiąt złotych, wtedy czując ciąg sami będziecie brać jak leci.
    Napiszesz, to czemu nie biorę, a ja bo już mam pakiet jako lokatę i to mi starczy.
    A piszę, bo nie cierpię, jak wypisują głupoty. I nie powiesz mi, że siedzisz na tym wątku tak dla zabicia czasu zupełnie bezinteresownie :-)
  • Re: Może by w końcu przyznali się Autor: ~co chcecie... [83.23.124.*]
    Oczywiscie ze nie bezintreresownie siedzę, ale zauwaz tylko, ze odnosnie tej spoleczki więcej niewiadomych niz wiadomych, a obroty, sa na NC spolki o wysokich jakby nie było obrotach, spojrz dzisiaj , a czemu tutaj nic prawie, już nie wiem co to znaczy, doprawdy.
  • Re: Może by w końcu przyznali się Autor: ~Niki [87.205.149.*]
    To ty aż musisz kobitę na pomoc wołać, żeby takie bzdury we dwoje wymyślać. Ciekawy związek. Współczuję. Chociaż nie gratuluję, bo dobraliście się na zasadzie podobieństwa, przynajmniej pod względem intelektu.
  • Re: Może by w końcu przyznali się Autor: ~er [83.26.3.*]
    Liczba akcji serii C, które zostały przydzielone w ramach przeprowadzonej subskrypcji:
    580.000 (pięćset osiemdziesiąt tysięcy). Emisja akcji serii C została przeprowadzona w trybie subskrypcji prywatnej zgodnie z przepisami kodeksu spółek handlowych.

Cena, po jakiej akcje były obejmowane: 7 zł (siedem złotych).

Liczba osób, które złożyły zapisy na akcje objęte subskrypcją w poszczególnych transzach: w ramach subskrypcji zawarto jedną umowę objęcia akcji serii C.

http://stooq.pl/q/h/?s=bdg

A więc gdzie jest ten tajemniczy ktoś??? To przecież prawie 15%.
  • Re: Może by w końcu przyznali się Autor: ~re [194.117.241.*]
    Dnia 2011-09-23 o godz. 08:31 ~er napisał(a):
    > do kogo poszło te 27,6% akcji?

Ładnie rozdzielone na słupy?

[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.