Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Może by w końcu przyznali się

Wszystko ma wpływ mniejszy lub większy, głupotą byłoby twierdzić, że żadnego wpływu nie ma. Sam zresztą napisałeś "jacy naiwni że pisanie tu ma na cos wiekszy wplyw" czyli jednak podświadomie zakładasz, że jakiś tam wpływ jest.
Kropla drąży skałę.
Kolega wyżej jeśli tak mogę się wyrazić chyba takiego zamiaru straszenia nie miał, zresztą słusznie zauważył, że podanie danych publicznie jest niedozwolone.
Wracając do spółki, wiadomo, ciężkie czasy na rynkach obroty na szerokim mizerne, a co dopiero na NC.
Spółka jest warta uwagi i jeśli ktoś twierdzi, ze spadnie na 1,5 czyli prawdopodobnie c/z poniżej 1 uwzględniając zyski za 2012, to jedno mi przychodzi do głowy, albo zielonego pojęcia o giełdzie nie ma albo celowo próbuje zasiać niepewność i w odpowiednim momencie przystąpić do ataku, jednocześnie zmieniając swoje opinie na temat spółki o 180 stopni.
Jedyny plus jaki dostrzegam nawet w wypisywaniu głupot, to to, że chcąc nie chcąc zwracacie uwagę na samą spółkę i może się tak zdarzyć, że w końcu jakiś grubszy inwestor dostrzeże potenciał drzemiący w spółce i nie będzie sie cyckał z kursem, a normalnie weźmie się za branie z grubej rury wyciągając kurs na kilkadziesiąt złotych, wtedy czując ciąg sami będziecie brać jak leci.
Napiszesz, to czemu nie biorę, a ja bo już mam pakiet jako lokatę i to mi starczy.
A piszę, bo nie cierpię, jak wypisują głupoty. I nie powiesz mi, że siedzisz na tym wątku tak dla zabicia czasu zupełnie bezinteresownie :-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.