• Fakty Autor: puch_25 [77.20.8.*]
    Zwieksza sie ilosc akcji skupionych przez scisle kierownictwo spolki. Coraz wiecej osob jest tez zaangazowanych w realizacje tego planu. Bo jest to precyzyjny plan, ktory ma przyniesc okreslony efekt. Podam Wam suche fakty, a wnioski wyciagnijcie sami...Post tylko dla zarejestrowanych, gdyz nie chce tu zadnych oszolomow typu "wrobiony". Na rzeczowe pytania chetnie odpowiem.

Osoby ze scislego kierownictwa PCZ, ktore kupily na rynku wtornym NC akcje serii J. Stan na dzien 20.09.2011:

Jerzy Dobrowolski - Przewodniczacy Rady Nadzorczej
    Romual Sciborski - Prezes Zarzadu
    Katarzyna Choinka - W-ce Prezes Zarzadu ds. Organizacyjnych
    Stanislaw Pacholek- W-ce Prezes Zarzadu ds. Operacyjnych
    Beata Galazkowska- Z-ca Dyrektora Generalnego

Ponadto akcje kupowaly osoby powiazane z Prezesem. Danych personalnych tych osob nie ujawniono.

Ilosc akcji skupionych do tej pory: 7 673 630 (siedem milionow szescset siedemdziesiat trzy tysiace szescset trzydziesci)

Akcje byly kupowane od pierwszego dnia notowan i sa kupowane do dzis. Praktycznie kazdego dnia ktos z kierownictwa kupuje akcje na rynku NC.

Ceny, po jakich w/w osoby kupowaly akcje zawieraja sie w przedziale od 0,10 do 0.29 pln. W arkuszu zlecen ciagle mozna zobaczyc duze zlecenia po stronie kupna. Nie ma watpliwosci, ze sa to zlecenia wystawione przez osoby ze scislego kierownictwa PCZ.

Pozdrowka...Puch.
  • słownie: sto sztuk Autor: wrobiony [62.21.59.*]
    Pani Beatka się niesamowicie obkupiła.

100 sztuk po 21 groszy xD

MEGA ROTFL!

pozdrawiam
    wrobiony

• Re: słownie: sto sztuk Autor: zonagsxr [94.240.22.*]
    Jakbyś dokładnie śledził wiadomości to byś wiedział ciemniaku zanim coś napiszesz ze więcej wzieła
  • Re: słownie: sto sztuk Autor: puch_25 [77.20.8.*]
    http://img.interia.pl/biznes/espi/z/6/eko5443293_1.pdf

I mam prosbe do Ciebie, nie udzielaj sie w tym watku, z gory dziekuje.

Puch.
  • PUCH Autor: zonagsxr [94.240.22.*]
    Chłopie a co do ciebie to też czytaj i sprawdzaj.Wczoraj nic nie zostało sprzedane po 27gr a poszedł taki pakiet chyba jak pamiętam po 24gr.Pozdrawiam
  • Re: PUCH Autor: puch_25 [77.20.8.*]
    Chcialem tu jakiejs rzeczowej merytorycznej dyskusji, ale widze, ze sie nie da!
    Gdzie napisalem, ze wczoraj ktos cos kupil po 27 gr?! No gdzie analfabeto jeden? Podalem linka do oficjalnego komunikatu ESPI nr 8/2011, ktory ukazal sie DZISIAJ 2011-09-20 o 11:58:08, a dotyczy transakcji z dn. 13 wrzesnia. No ale zeby to wiedziec trzeba umiec czytac, a jak sie juz umie to trzeba zrozumiec to co sie przeczytalo.

Puch.
  • Re: PUCH Autor: zonagsxr [94.240.22.*]
    Analfabeto????
    A czy ja napisałem że ty napisałeś??? NAPISAŁEM TĘPAKU CZYTAJ I SPRAWDZAJ. To że oni infami wprowadzają ludzi w błąd to nie znaczy że ty masz być taki ANAlfabetą być i to potwierdzać.I ty wyzwiskami chcesz merytorycznej wypowiedzi.
    Dnia 2011-09-20 o godz. 16:03 zonagsxr napisał(a):
    > Chłopie a co do ciebie to też czytaj i sprawdzaj.Wczoraj
    > nic nie zostało sprzedane po 27gr a poszedł taki pakiet
    > chyba jak pamiętam po 24gr.Pozdrawiam

Koncze z wami rozmawiac, szkoda czasu.
    Do ciebie tylko ostatni raz kolego: wyzej masz dokladnie to co napisales, DO MNIE, w temacie stoi PUCH. Nizej zaprzeczasz sam sobie. Pora zaczac sie leczyc.

Wiecej dyskusji nie bedzie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.240.22.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Respekt. Umiejetnosc przyznania sie do bledu to nieczesto spotykana pozytywna reakcja. Mozemy wrocic do merytorycznej dyskusji. Ja bym sie tu nie udzielal, ale jak sie domyslasz, mam akcje PCZ i jestem zainteresowany tym co tu sie wydarzy. A czeka nas jeszcze sporo niespodzianek. Jak juz wspomnialem, odpowiem na kazde rzeczowe pytanie...

Pozdrowka...Puch.
  • Re: PUCH Autor: zonagsxr [94.240.22.*]
    No rozumiem że kasują wyzwiska ale to:)) Zarząd troszkę się przeliczył bo myśleli że ludziska jak stanie to zaczną się wysypywać a tu lipa jednostki oddaja ale to mało aby woreczek zapełnić.
    Mamy tzw martwy poziom rownowagi, na poziomie 24 gr (+, - 1), tzn, ze nikt nie chce taniej sprzedac, nikt nie chce drozej kupic. A dokladniej; mysle, ze z wyjatkiem nieduzej ilosci akcji , ktore ktos posiada z oferty pierwotnej (i nie ma zamiaru sprzedawac), nie ma juz takich, ktorzy kupili taniej i chcieli by sprzedac przy obecnym kursie z jakims tam zyskiem (siebie nie licze, bo nie mam zamiaru sprzedawac). Poza tym obecna plynnosc nie pozwala na jakies wieksze transakcje bez wyraznego wplywu na poziom kursu, Z drugiej strony ogolna sytuacja na rynku i wspomniana plynnosc nie nastraja potencjalnych chetnych do kupowania za wszelka cene. Tym bardziej, ze kurs jest aktualnie o 240% wyzszy od ceny emisyjnej. Potrzebny wiec jest kolejny impuls aby papier ruszyl z miejsca. Tym impulsem bedzie podniesienie poprzeczki przez skupujacy papier zarzad. Mysle, ze nie maja wyboru, kwestia tylko, kiedy to nastapi.

Pozdrowka...Puch.
  • Re: PUCH Autor: wrobiony [62.21.59.*]
    240%

Skąd to wziąłeś chłopie?
    No i tak jak mowilem, poprzeczka idzie w gore.

Pozdrowka...Puch.
[x]
PCZ 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.