• info Autor: ~inwestor [84.205.171.*]
    witam
    Dzwoniłlem do firmy Remedis do wiedzieć się co z tym inwestorem i inwestorem został obecny akcjonariusz KLN, jest to inwestor długo falowy i myślę, ze nie ma sie co bać o sprzedaż akcji seri B, patrząc ogólnie nic się nie zmieni w spolce w sposob istotny, ważną informacja było podanie, ze prowadza rozmowy z zainteresowanymi bankami, które chce finansować ich biznes, nie mogłem otrzymać informacji kiedy to nastąpi bo od informowania są raporty, ale rozmowy są intensywne. Tyle sie dowiedziałem, trzeba wyczekać na tą umowę, wtedy wystrzelimy. Obecnie wciaz jest kiepsko z kursem, zreszta tak jak na kazdych spolkach, jedna wielka hu**** na giełdzie, ale mysle ze w krodkim terminie bedzie mozna cos wyciagnac na remedisie, pozdro twradzieli
  • Re: info Autor: ~Jpw [82.145.208.*]
    O umowach nikt ci nic nie powie przez telefon, tylko system Ebi.
  • Ile lat zajmie im uzbieranie tych 200 milionow w obligacjach ? 100 lat ? Autor: ~MWTRADE [147.252.214.*]
    W takim tempie to moze i uzbieraja te 200 milionow za 100 lat. Ciagle marzycie o 2 zl ?
  • Re: info Autor: ~architeq [194.146.217.*]
    dobra dpbra MW ciekawe ile akcji juz nakupiles:) tak czy siak dobrze wiesz jaki jutro kurs mamy:)
  • Re: info Autor: ~Jpw [82.145.209.*]
    Po ostatniej emisji kurs skoczyl o 14% UP
  • Re: info Autor: ~Dan [89.73.58.*]
    Skakac to wam beda jutro gule, stagnacji ciag dalszy i obsowa, lokupy juz coraz blizej te 600 % czas zainkasowac, przeciez fabryka nadrukowala kolejne miliony.
  • Re: info Autor: ~MWTRADE [147.252.214.*]
    Rzeczywiscie 'super info', ale ludziska nie sa glupi. Gdzie te twoje 14%? Bedzie ale -14% i to dzisiaj.
  • Re: info Autor: ~xFlop [193.201.167.*]
    Dnia 2011-09-14 o godz. 10:38 ~MWTRADE napisał(a):
    > Rzeczywiscie 'super info', ale ludziska nie
    > sa glupi. Gdzie te twoje 14%? Bedzie ale -14% i to dzisiaj.

czego tak krzyczysz na tym forum??? coś ty się tak uwziął na tego remka??? jak nic musisz mieć w tym interes. Nie wierzę, żebyś bezinteresowanie martwił się o naszą kasę.
  • Re: info Autor: ~Jpw [82.145.209.*]
    Co Dan boisz sie ze urosnie, sam powiedziales na klonie ze czekasz na Remedisa ale nie w tej cenie, wiec trzeba nagonic :)
  • Re: info Autor: ~lexavenue [212.160.99.*]
    nie wiecie już co zrobić aby taniej kupić, produkujcie się dalej, produkujcie, zaraz bedziecie łykać powyżej zeta jak pelikany
  • Re: info Autor: ~Nord500 [213.227.99.*]
    jakie tam marne 2,00 zł - 2,00 zł obraża mnie i moją inteligencje - ja czekam conajmniej na 5,00 zł.
[x]
REMEDIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.