• centrozap Autor: ~ktoś [83.10.108.*]
    kupuj i licz zyski , pajaców piszących o upadłości to tylko naganiacze wezwanie i przejęcie spółki w obecnej cenie to 70mln. przelicz sam raport i przyszłość.
    na energii pisano że porażka może i dziś ale jak można zdobyć wielkich jak nie niską ceną i wypracuje się zysk nie wspominam już o Komi bo jesień zima to zysk .
    Tak w skrócie
  • Re: centrozap Autor: ~jan [46.148.0.*]
    potwierdzam,może być teraz mocne odbicie.
  • Re: centrozap Autor: ~gul [62.152.133.*]
    chyba jak sie piwa napijesz to ci sie odbije
  • Re: centrozap Autor: ~ciekawy [79.162.19.*]
    moze przebijemy nawet 0,6 ?!
  • Re: centrozap Autor: ~black [77.79.194.*]
    Jak na razie macie poważy problem z wybiciem się powyżej 0,3 a średni obrót na poziomie 319,17 tys tego nie wróży.
  • Re: centrozap Autor: ~ciekawy [212.76.32.*]
    jak zaczna brac, to obrot bedzie przynajmniej 10krotnie wiekszy ale wtedy to nie bedzie po co wrozyc, bo wrozenie stanie sie faktem... :)
  • Re: centrozap Autor: ~black [81.219.38.*]
    To jeśli kurs ma do odrobienia aż tyle co widzę czyli przynajmniej do poziomu 40 -50 gr to spokojnie jeszcze zdążę się na załapać a jak na razie patrząc na kursy Pronoxu który stanowi część WK akcji CZP lub GKS to:
    dobry dowcip i szukanie frajerów do oskubania.
    Spółka nie ma obrotów więc czeka ją zjazd na poziom 0,19 i 0,20 gdzie one są.

;-D LOL
  • Re: centrozap Autor: ~jan [46.148.0.*]
    black-a sprzedaż po tej cenie
  • Re: centrozap Autor: ~black [81.219.38.*]
    Nie muszę bo firma sama o to dba pożyczając spekulantom którzy sprzedając obniżają kur. Ja już sprzedałem ze stratą 15 gr po 0,29 gr ale widzę że to był dobry ruch teraz mogę kupować prawie dwa razy tyle i ciągle obracam pilnując aby nie zostać z papierem gdy kurs zaczyna lecieć na pysk. Wiem o tej spółce dużo i jak kupuję to na krótko a obecnie to poziomie 0,18 - 0,20 a potem sprzedaję tak po 0,23-0,24.Strat i tak szybko nie odrobię ale lepsze to niż kiszenie kasy a w każdym razie widzę że bezpieczniejsze bo obecna sytuacja nie napawa optymizmem co do kierunku kursu.
  • Re: centrozap Autor: ~cent [87.205.38.*]
    kto kupuje po 18 - / dodjazd
  • Re: centrozap Autor: ~zul [178.183.179.*]
    Z rana Centrozap prezył muskuły gotowy do skoku jak królik i znowu sił brakło brakuje też sił nowym inwestorom . Nawet zdechły kot jak spadnie z wierzowca to wiecej się odbije niż nasz Centek taki capek jest wiele innych które dają zarobić tego gniota wszyscy opuszczą a królik bedzie sam sobie akcje drukował i sam od siebie kupował
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.