KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 43 / 2011
Data sporządzenia: 2011-09-06
Skrócona nazwa emitenta
COGNOR S.A.
Temat
Informacja o znacznym pakiecie akcji
Podstawa prawna
Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji
Treść raportu:
COGNOR SA w Poraju [Emitent] informuje, iż do Emitenta wpłynęło pismo PZU Asset Management SA w Warszawie z dnia 02 września 2011 roku informujące, iż w wyniku zawarcia w dniu 26 sierpnia 2011 roku transakcji kupna na rynku regulowanym 98.100 sztuk akcji Emitenta do portfeli inwestycyjnych klientów PZU Asset Management SA, udział w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu Emitenta wzrósł do ponad 5%.
Zgodnie z przesłaną informacją przed zmianą udziału liczba akcji wynosiła 3.245.909 sztuk akcji, co stanowiło 4,9% udziału w kapitale emitenta i upoważniało do 3.245.909 głosów co stanowiło 4,9% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu Emitenta.
Po zmianie udziału liczba akcji posiadanych wynosi 3.344.009 sztuk akcji co stanowił 5,05 % udziału w kapitale emitenta i upoważnia do 3.344.009 głosów co stanowił 5,05 % ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu Emitenta.
witam 30 mało-i co dalej mało-tak od kilku lat gosć pisze-niezłe jaja-wpadam tutaj co pół roku żeby zobaczyć czy żyjesz-jak komuś się chce niech sprawdzi np to forum wstecz-gość ma jakąś obsesję na punkcie tej firmy-dziwię się że po latach nie podwyższasz wyceny-inflacji nie bierzesz pod uwagę?
Zainwestował wiele lat temu, a nie skacze jak pchła. I to tylko jego sprawa-jego kasa. G ci do tego. Jak ma czas to swoje wyciągnie. Cierpliwośći mu nie brak nie?
siedziałem na tym chyba z rok-i faktycznie zarobiłem ale śmieszne grosze-ale zyczę powodzenia-chodzi mi tylko o to żeby z dystansem czytać wpisy 30malo-tyle w temacie.
Ile siedziałeś juz my tu wiemy. Udowadniał ci tu juz ktoś ze cognora nie miałeś przez nawet pół roku- pamiętasz? tylko raz na jakiś czas wpadasz sobie tu żeby puścić smrodu. Chciałbyś mieć ale gołodupcy nie mają za co go kupić- nie zapominaj.
Do WWW - z godnie z twoją logiką tobie też powninno być G co ja piszę. Kosmatego znamy nie od dziś równię dobry jak XXL który od 6 miesiecy milczy. Nie tyko 30 mało wciąż jest od lat akcjonariuszem tej spółki. Inni też są- nie martw się.
na forum każdy może wypowiedzieć swoje zdanie-a ty obrażasz i o to chodzi-szanuję twoją opinię.jeszcze raz powtarzam-czytać wpisy 30 malo z dystansem-chyba nic wtym obraźliwego ani niegrzecznego nie ma-przestrzegam tylko nowe osoby mało doświadczone i tyle
Chłopie fundusze sie ładują a ty nawet dzis nie widzisz ze już czas!!! O czym tu mowa??
Przestrzegasz ludzi??? W czasie kidy 30 mało doczekał sie czasu kiedy zacznie zarabiać..??!!!Obudz sie!!
Przestrzegasz tyklo to robisz na forum nic innego tylko puszczasz bąki od 2 lat,
bo akcji nie miałeś nigdy!!
no widzisz i chyba dobrze robię-2 lata mineły a tu dalej okolice 4 zeta-to kto ma racje?gdzie te 30?kto tu pisze bzdury i nagania-rynek wycenia cognora na 4 a nie 30-dlaczego?
na koniec-uważam że każdy ma prawo do swojej opini-ty do 30 ja do 4-5 i tyle w temacie-30malo uważam że grubo przesadza-i to tez moja opinia-pozdrawiam
No widzisz jaki papier mocny?? I kto miał racje?? Ile straciłęś przez 2 lata?? Bo my nic.
Zerknij na papiery i zobacz ile mozna było straćić na 70 % spółek poza cognorem.
Dnia 2011-09-07 o godz. 13:36 ~hm napisał(a):
> No widzisz jaki papier mocny?? I kto miał racje?? Ile
> straciłęś przez 2 lata?? Bo my nic.
a co oznacza to "Bo my nic." - czyżbyś dmuchał w jedną trąbę na forach z 30mało?
30mało siedzi tu kilka lat, pewnie od kursu po 30zł, i zazwyczaj uaktywnia się wygłaszając różne bzdury przed spadkami, co może oznaczać naganiacza, a każdy ma prawo przestrzegać przed naganiaczem nawet jeżeli ty sobie tego nie życzysz
NO WITAM!!!!!!!!!!!!!!JESTEM CIERPLIWY TO PRAWDA NAWET BARDZIEJ NIŻ KIEDYKOLWIEK MI SIĘ WYDAWAŁO!!!!!!!!!!!!!CZY MUSZĘ CAŁY CZAS PISAĆ W KÓŁKO TO SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAŻDY MA SWÓJ ROZUM I ROBI JAK CHCE!!!!!!!!!!!!CHCECIE ZAROBIĆ KROCIE!!!!!!!!!!!!!!!!TO PAKUJCIE PEREŁKĘ DO WORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!30 ZETA NADCHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!I NAWET JEŚLI BYM KUPOWAŁ PEREŁKĘ PO 100 ZETA TO NIC WAM DO TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!A TAK TO CHYBA WAM ŻAL ŻE JUŻ JESTEM NA PLUSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A MÓJ CEL TO TYLKO SKROMNE 30 ZETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POZDRAWIAM CIERPLIWYCH I WYTRWAŁYCH!!!!!!!!!!!!!!!!
witam-i sami widzicie może i ja nie do końca mam rację-ale przeczytajcie uważnie i spokojnie ostatni post 30malo-i po przeczytaniu przemyślcie to na spokojnie-co sądzicie o człowieku który to napisał?-jaki on jest?czy wy tak byście pisali?moim zdanie-nie ma co nawet komentować-tyle-za pół roku wpadnę zobaczyć czy jest 30zeta-wszystkiego dobrego i powodzenia.