Tylko problem ile ten nasz " trzymacz" ma jeszcze akcji ? Mi wydaje się ,że ostatnio jego trochę podczyścili, Nawet dziś ktoś mu wziął z górki 790 akcji (to było obce skubnięcie ), póżniej i w dół nie chciał przerzucać?? Raport wg mnie bardzo dobry,sukcesywne przychody i zyski również !!!
2,5 PLN zysku netto na akcję po pierwszym półroczu, jak tak pociągną w drugim (a ma być wg sprawozdania Zarządu lepiej) to P/E spadnie do poziomu 3, cos czuję że nic już nie utrzyma kursu Fasinga dalej na łańcuchu (nomen omen)
Moje trzy konie ( Bipromet , Famur , Fasing ) jeszcze truchtają , ale golop będzie że hej .Branża spółek "węglowo -hutniczych" zarabia mocno..Chyba MOJ również trza brać.
lepiej wolniej , ale systematycznie w trendzie do góry.Zauważcie , że jest z wynikami bardzo dobrze .................lecz końcówka roku będzie super ( zamówienia w trakcie realizacji )
na pewno lepszy jest stabilny i powolny wzrost to oczywiste ale problemem dla nowych jest tutaj znikoma podaż do wk=34 a wyniki prędzej czy później zostaną zauważone