• police Autor: ~poll [188.33.43.*]
    przeciez korekta dopiero co sie skonczyła :)
    nie wybiegasz za mocno w przyszłosc? :)))))))))))))
  • Re: police Autor: ~anka [178.37.103.*]
    Kto by pomyślał, niebawem odkupie moje akcje, które mi wyrwali po 11,5. Tak mi ich brakuje.... nie śpię dobrze po nocach ,odkąd odpowiedziałam na wezwanie. Ciagle wierzę w tę spółke.
  • Re: police Autor: ~amos [83.9.224.*]
    myślę że odkupisz jeszcze niżej,średnia 200 dniowa powinna zatrzymać spadki
  • Re: police Autor: ~peter [46.113.136.*]
    komu puszczaja zwieracze..kupowac pod wyniki za 3 kwartał
  • Co to było?? Autor: ~zenek [87.206.28.*]
    Te 10k papiera po 11.00
  • Re: police Autor: ~tomek [188.33.192.*]
    pieknie zarabiam....kupione po 11,3
  • Re: police Autor: ~peter [188.33.192.*]
    piekne zbieranie tanich akcji.nieunikniony marsz na 14-15 zł
    tam
  • Re: police Autor: ~peter [188.33.192.*]
    dzis jeszcez na plusie skonczyny leszczyki.....
  • Re: police Autor: ~tomek [188.33.192.*]
    i tak własnie sie robi pieniadze..leszcze kiedy wchodzicie???????
  • Re: police Autor: ~police [188.33.192.*]
    buhahahahhahahahah.....
    podkupuja was
  • Re: police Autor: ~szynszyl [188.33.192.*]
    strach zostac bez akcji police na weekend
  • Re: police Autor: ~ info [188.33.192.*]
    co taka cisza na forum trole.......
  • Re: police Autor: ~kurpet [188.33.192.*]
    aniu w poniedziałek chetnie Ci sprzedam po 13,5 to co dzis kupiłem na dołku
  • Re: police Autor: ~szczaw [85.28.139.*]
    Taka luka na fixingu śmierdzi na kilometr, tutaj jeszcze nie raz dobrze zatrzęsie. DAX leci na pysk, dane z USA takie sobie, żeby nie powiedzieć słabe. Dobrze, że na osłodę zwiększyły się zamówienia na środki transportu. Indeksy w USA to też huśtawka, a wujek Ben nic konkretnego nie powiedział. Ja jak zobaczyłem cenę na dogrywce sprzedałem wszystko - czy słusznie nie wiem, ale będę spał spokojnie w weekend. Moja interpretacja jest taka - podbitka była po to, aby w poniedziałek sprzedać sporo akcji w przedziale 12.40 - 13.00, luka musi być domknięta, a ja bliżej tej dolnej granicy chciałbym coś odkupić, mam nadzieję, że się uda. Udanego i słonecznego weekendu, pozdrawiam
  • Re: police Autor: ~zenek [87.206.28.*]
    Mistrzostwo świata, nawet na Petrolu nie matkich numerów :))))
  • Re: police Autor: ~pilice [81.190.109.*]
    jak myslicie po ile sie otworzy w poniedziałek???
  • Przejęcie smierdzi na kilometr! Autor: ~anka [178.37.102.*]
    Jaką premię dostał Skarb Państwa za sprzedanie większościowego pakietu?
    Chyba główny akcjonariusz wiedział jakie wyniki ogłoszą za półrocze?
    Nie sprzedaje śię firmy za takie pieniądze która za 6 miesięcy może wypłacić dywidende o stopie zwrotu 25%
    Erste ,Dibre i IDMSA grają z Tarnowem w jednej drużynie wydając zaniżone rekomendacje.
    40% premii to standart w takim przejęciu.
    Drobni zostali przy okazji wycyckani z akcji.
    Głównie obwiniam Grada!
  • Re: Przejęcie smierdzi na kilometr! Autor: ~do ani [77.115.216.*]
    Ania no pomyśl trochę.

Przecież SP wciąż posiada Police tylko że teraz pośrednio przez ATT. SP potrzebuje środków pieniężnych i to był cel przejęcia. Nikt nie kazał indywidualnym odpowiadać na wezwanie.

Ania proszę myśl.

Pozdrawiam.
  • Re: Przejęcie smierdzi na kilometr! Autor: ~ania [178.37.111.*]
    Tu chodzi o standardy, które Skarb Państwa winien spełniać!
    Udział Skarbu Państwa w Tarnowie zmniejszył się, bo nie obiął nowej emisji.
    Drobnych nikt nie zmuszał,ale wytworzono atmosfere sprzyjającą pozbywaniu się akcji.
  • Re: Przejęcie smierdzi na kilometr! Autor: ~do ani [77.115.216.*]
    Aniu, przeczytaj i przemyśl to co napisałaś.

Nie przejmuj się tymi, którzy w strachu i w braku wiary w swoje decyzje inwestycyjne pozbyli się akcji PCE rezygnując z zysków. W ogóle mi ich nie żal i nie wiem dlaczego miałbym się martwić o nich. Ważne, że my trzymamy ten papier, bo on jest wart znacznie więcej niż obecna wycena. Bo rozumiem, że nie zrobiłaś głupstwa i nie oddałaś akcji?

Skarb Państwa zmniejszył udział, bo potrzebuje kasę - nikt tego z rządu nie przyzna, ale tak właśnie jest. Dla nas jako akcjonariuszy PCE nie ma to żadnego znaczenia i nie zagraża naszemu biznesowi.

Nie wiem o jakich szczególnych "standardach" wspominasz i nie wiem także kto wywołał "atmosferę" i co to za "atmosfera". Aniu, za dużo w Tobie emocji jak na inwestora giełdowego.

• Re: Przejęcie smierdzi na kilometr! Autor: ~fizz [109.243.14.*]
    Aniu niestety ale kolega ma rację, nie ma tu żadnego przejęcia, SP zachowuje to co ma i bedzie miec premie z dywidendy a do tego polaczone zaklady, kazdy jest zadowolony. a co do mniejszych akcjonariuszy to pisalismy tu zeby sie nie wyprzedawac z akcji zeby patrzec co sie dzieje w spolce, zeby patrzec co sie dzieje w branzy i sluchac siebie a nie naganiaczy ktorzy modlili sie o spadki zeby dokupic. Aniu tu nie ma miec co pretensji do Skarbu Panstwa, trzeba kierowac sie czasem swoim orzumem nie naganiaczami, spolka swietna z perspektywami, trzeba to widziec
[x]
POLICE -0,47% 8,40 2025-10-17 15:27:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.