Jakie są Wasze przewidywania co do wyników finansowych za II kwartał i i półrocze. Widać, że ktoś podbiera tani papier. Czy coś wie, czy to tylko przypadek?
Nie wydaje mi się, żeby ktoś znał wyniki i pod to brał po kilkaset akcji. Papier jest tani więc podbierają. Co do wyników to Fasing potrafi zaskoczyć in plus i minus. Natomiast koniunktura w branży była w II kw równie dobra, jak w I kw i wyniki nie powinny być gorsze. Jestem optymistą.
Z tym podbieraniem to jest tak różnie. Trochę podbierają napewno,ale swoje akcje i sami zbierają. Szczególnie wtedy gdy pojawia się popyt. Przykład : Jest wystawiona większa ilość na sprzedaż, jeden skubnie trochę , drugi skubnie , program odczekuje około 10 min i resztę sam swoje zabiera. To zauważyłem kilkakrotnie .
Przeglądam forum " Parkietu" i jestem zaskoczony. Bartosz co ty robisz na Zetkamie , bo założyłem ,że nikt tym się nie interesuje tylko ja.Wiesz ile czasu ten czasu mnie tam wymeczyli "4lata" Pozdr. ::)))
Ja na Fasingu piąty rok walczę więc też swoje zaliczyłem. A Zetkama to dobra firma co widać po ostatnich wynikach i 30 złotych powinno być już teraz. Co do wątku na "Parkiecie" to wygląda tak jakby tam jeden gruby miał akcje i tylko kilku drobnych. :-)
Co do wyników FSG to też jestem optymistą tyle że z doswiadczenia wiem że dobre wyniki nie mają na razie większego przełożenia na kurs. No ale kiedyś się doczekamy godziwej wyceny - jak to napisał kolega "jak nie w tej to w przyszłej hossie".
Pzdr
Dobra przeczytałem ,dzięki !!! Tam na Zetkamie nie widzę nikogo z drobnicy. Ostatnio ING OFE poinformowało o przekroczeniu 5%,ale kiedy oni kupili to nie zauważyłem. Z rynku mogli zebrać ok 30 k.
Jakiś cel to ma ( napewno psychologiczny) ?Czy on z tym wytrzyma do godz. 16.00.Mnie to przestraszyło :::)))? Narazie wstrzymuję się z skubaniem,może wystawi niżej ??
Bartosz W - Mam nadzieję,że to ten sam ,który pisze na forum parkietu ??Za miesiąc ,może dwa podyskutujemy więcej i bardziej wyczerpująco ?Zauważyłem mamy podobne spojrzenie i podobne strategie inwestowania.??Teraz to jeszcze chcę zrobić porzadek w portfelu>