• Jakie wyniki? Autor: ~Myślący [150.254.174.*]
    Jakie są Wasze przewidywania co do wyników finansowych za II kwartał i i półrocze. Widać, że ktoś podbiera tani papier. Czy coś wie, czy to tylko przypadek?
  • Re: Jakie wyniki? Autor: ~koko [46.174.24.*]
    Nie wydaje mi się, żeby ktoś znał wyniki i pod to brał po kilkaset akcji. Papier jest tani więc podbierają. Co do wyników to Fasing potrafi zaskoczyć in plus i minus. Natomiast koniunktura w branży była w II kw równie dobra, jak w I kw i wyniki nie powinny być gorsze. Jestem optymistą.
  • Re: Jakie wyniki? Autor: ~kk [79.185.195.*]
    Z tym podbieraniem to jest tak różnie. Trochę podbierają napewno,ale swoje akcje i sami zbierają. Szczególnie wtedy gdy pojawia się popyt. Przykład : Jest wystawiona większa ilość na sprzedaż, jeden skubnie trochę , drugi skubnie , program odczekuje około 10 min i resztę sam swoje zabiera. To zauważyłem kilkakrotnie .
  • Do " Bartosz W' Autor: ~kk [79.185.195.*]
    Przeglądam forum " Parkietu" i jestem zaskoczony. Bartosz co ty robisz na Zetkamie , bo założyłem ,że nikt tym się nie interesuje tylko ja.Wiesz ile czasu ten czasu mnie tam wymeczyli "4lata" Pozdr. ::)))
  • Re: Do " Bartosz W' Autor: ~BartoszW [77.253.125.*]
    Ja na Fasingu piąty rok walczę więc też swoje zaliczyłem. A Zetkama to dobra firma co widać po ostatnich wynikach i 30 złotych powinno być już teraz. Co do wątku na "Parkiecie" to wygląda tak jakby tam jeden gruby miał akcje i tylko kilku drobnych. :-)

Co do wyników FSG to też jestem optymistą tyle że z doswiadczenia wiem że dobre wyniki nie mają na razie większego przełożenia na kurs. No ale kiedyś się doczekamy godziwej wyceny - jak to napisał kolega "jak nie w tej to w przyszłej hossie".
    Pzdr
  • Re: Do " Bartosz W' Autor: ~kk [79.185.178.*]
    Dobra przeczytałem ,dzięki !!! Tam na Zetkamie nie widzę nikogo z drobnicy. Ostatnio ING OFE poinformowało o przekroczeniu 5%,ale kiedy oni kupili to nie zauważyłem. Z rynku mogli zebrać ok 30 k.
  • Re: Jakie wyniki? Autor: ~dudekius [62.87.161.*]
    wyniki jak wyniki ale przy takich obrotach to te 5k na s bedzie rozbierane z 2 miechy
  • Re: Jakie wyniki? Autor: ~kk [79.185.190.*]
    Jakiś cel to ma ( napewno psychologiczny) ?Czy on z tym wytrzyma do godz. 16.00.Mnie to przestraszyło :::)))? Narazie wstrzymuję się z skubaniem,może wystawi niżej ??
  • Re: Jakie wyniki? Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    A co ma być po 16-ej???
    Pzdr
  • Re: Jakie wyniki? Autor: ~kk [79.185.190.*]
    Liczę,że niżej wystawi na S ??
  • Re: Jakie wyniki? Autor: ~BartoszW [77.253.109.*]
    Trochę kolega przesadza bo myślę że tydzień wystarczy.
    Pzdr
  • Re: Jakie wyniki? Autor: ~dudekius [78.88.202.*]
    pamiętasz 2 lata temu jak stał kotlet 6k ....
    w sumie poszło 2 jednym zleceniu historia lubi się powtarzać :)
    prawie jak petrol :)
  • Re: Jakie wyniki? Autor: ~BartoszW [77.253.100.*]
    W jakim sensie?
    Pzdr
  • Re: Jakie wyniki? Autor: ~icm [195.116.222.*]
    dzisiaj widac , że popyt aktywny .Próbują robić ostatnie TANIE zakupy.
  • Re: Do " Bartosz W'" Autor: ~kk [79.185.182.*]
    Bartosz W - Mam nadzieję,że to ten sam ,który pisze na forum parkietu ??Za miesiąc ,może dwa podyskutujemy więcej i bardziej wyczerpująco ?Zauważyłem mamy podobne spojrzenie i podobne strategie inwestowania.??Teraz to jeszcze chcę zrobić porzadek w portfelu>
[x]
FASING -0,66% 15,00 2026-03-11 14:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.