• Przejęcia? Autor: ~ciekawy [89.100.200.*]
    W liście od Prezesa Zarządu była mowa o planach inwestycji kapitałowych w branży. Czy ktoś wie na ten temat cokolwiek, swoją drogą to by nieźle podniosło wartość firmy
  • Re: Przejęcia? Autor: ~olo [31.63.45.*]
    i pan prezes w tym liscie pisze tez ze martwi go kurs spolki ponizej ceny emisyjnej.
    wspomina o nowym pr i informowaniu rynku w komunikatach - pozyjemy zobaczymy ale mam nadzieje ze to nie tylko takie gadanie, a bedzie mialo to konkretna forme
  • Re: Przejęcia? Autor: ~spacegunia [77.252.83.*]
    W sumie pieniądze są na przejęcia...W ogóle dużo gotówki mają...Ważne żeby coś się zaczęło dziać w polityce informacyjnej Zarządu, bo inaczej nikt nie zauważy tej spółki...Może czas pomyśleć o dywidendzie...Niech to nawet będzie 0,10 zł na akcję...wtedy wychodzi 440 tys. zł na podzielenie się zyskiem i 200 tys. zł zostaje jeszcze w kasie.
  • Re: Przejęcia? Autor: ~nobile verbum [83.28.228.*]
    zwracam uwagę akcjonariuszy na fakt, że spółka zajmująca się PR'em w szerokim tego określenia znaczeniu nie potrafi skutecznie zarządzać własnym wizerunkiem...
    dziwna sprawa, bardzo dziwna...
  • Re: Przejęcia? Autor: ~olo [31.63.35.*]
    słuszna uwaga niestety...
    dzisiejsze wzrosty mam nadzieję, że są pod coś czego jeszcze nie wiemy, ale nie oszukujmy się aktualna cena akcji nawet po tym dzisiejszym wzroście jest wciąż niska i ponizej ceny emisji.
    mam nadzieję, że się mylę ale chyba coś ruszyło spółkę kiedy kurs zanurkował do 1,2x i postanowiła coś sama z tym zrobić.
    ps. czekam na realizację założeń z listu pana prezesa do akcjonariuszy i ruszeniu w pr.
    może też na jakieś przejęcia i poczekam jeszcze spokojnie jakiś czas
  • Re: Przejęcia? Autor: ~spacegunia [77.252.83.*]
    Większość traderów z New Connect nie zna pojęcia inwestycja...Mam nadzieję - trochę idealistyczne, ale że to właśnie MPL Verbum przywróci właśnie wartość pojęciu - inwestycja. Pocieszające jest to, że grono doświadczonych inwestorów zaczyna widzieć tu smakowity kąsek do wzięcia;)
[x]
MPLVERBUM -3,47% 8,35 2025-12-04 12:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.