OBY PANIE KARSYK OBY,BO JAK NARAZIE TO JESTESMY W GLEBOKIEJ DUPIE Z KTOREJ BEDZIE SIE NAM CIEZKO WYDOSTAC,NA TLE TEGO CO WYRABIA SIE NA GLOBIE.JESZCZE TA PLYNNOSC MNIE DOBIJA.GDYBYM CHCIAL WYSKOCZYC Z NASZEJ SUPER SPOLECZKI TO NA 3 ZL BY SIE ZATRZYMALO.CO ZA SYF:-(
tp wychodź w środę, dostane wtedy nowa kasę i poniżej 6 zbieram wszystko, no może nie wszystko ale na pewno rozważam zwiększanie zaangażowania, zmniejszanie zaangażowania tez rozważam....na innych poziomach ;) na razie jestem spokojny, choć w dalszym ciągu mam swoje żale do Lipki - które już wielokrotnie wyrażałem na forum i nie mam ochoty ich powtarzać. Zacisnąć zwieracze i grzecznie czekać....
a dla sportu można kupić kilka akcji innych spółek i poprzerzucać tu i tam bo tu jak wystartujemy to można nie zdążyć wejść z powrotem
Każda duża korekta lub załamanie wykresu zwykle nieoczekiwanie, niespodziewanie (zamglone rozpędem złych informacji) odbija. Prawie za każdym razem kiedy wszyscy się zorientują zaćmieni bełkotem dziennikarskim, i serwisami które muszą coś pisać jest już za późno na sowite zyski (ale ktoś zarabia?)
Akcje są historycznie tanie, miliony inwestorów czeka kiedy włączyć się do gry. Dowodem na to jest huśtawka na giełdzie. Finansiści na świecie przygotowują fundamenty pod duże zakupy, obniżając prognozy komu popadnie (być może regularnie skupują od uciekającego tłumu) puszczając jedną za drugą złą informacje. Przetrzyjmy oczy z tego bełkotu kryzysu poza Grecją nigdzie nie ma. Zawsze kiedy jest głębsza korekta piszą o recesji, krachu, kryzysie żenada.Trzeba być czujnym żeby kupić na czas. Na taką okazję trzeba będzie czekać następne 2-3 lata.
poniżej ciekawe info.
http://www.parkiet.com/artykul/1086759_Przerwa-w-fali-spadkowej--A-moze-udeptywanie-dna-.html
Kolego zachowujesz się jak dzieciak!
Najpierw PKC a następnie ogłoś to na forum-wtedy bedziesz wiarygodny.Czekam
Znalazło się kilku co ciągle marudzi i marudzi i dziwi się ,że nie ma inwestorów.
Idz na Bomi tam jest Prezes który był w RN Kompapu.
nie zazdroszcze tobie wert-musisz praktycznie sam uspokajac rozchwiany akcjonariat.akcje kompapu w letargu i niektorzy tu nie wytrzymuja-ot wszystko/pozdro
Nie mam zamiaru uspokajać akcjonariuszy -każdy sam podejmuje decyzje i za nie powinien odpowiadać.
Śmieszy mnie takie podejście informujące ,że właśine wywale już wywalam ;ale to gniot.. i tak od 3 lat!!
Sam nie jestem zadowolony z przebiegu spraw .
Wiem jednak ,że do 20 03 mało się zmieni i pewnie jeszcze się obsunie.
karsyk wywal pkcem ten twoj ogromny pakiet akcji o ktorym nie raz wspominales ze potrafilbys bardzo udupic kurs; czekamy; a potem mozesz wejsc na forum i powiedziec ze to ty..