tylko patrzeć jak zjawi się ~ss i będzie krzyczał "śmieć leci na 3 zeta". Swoją drogą, wczoraj SL wywalił mnie przy 11,00, nie ukrywam, że byłem wściekły na siebie, ze go nie anulowałem, ale jak zobaczyłem jak skończyły USA to trochę lepiej się poczułem. Szkoda tych redukcji w wezwaniu. Chyba pora aby poczekać z gotówką z boku i znowu kupić jakiś pakiecik poniżej 10zł. Zobaczymy co przyniesie dzisiejszy dzień, pozdrawiam
bardzo dobrze, choć pewnie lepiej by było gdyby to PCE kupiło ATT. Tak na poważnie, spółka będzie mniej narażona na różnego rodzaju perturbacje na rynkach, w silnej grupie będzie łatwiej działać w czasie pogorszenia koniunktury. Cena wezwania 11,50 będzie w najbliższym czasie silnym oporem do pokonania, z drugiej strony znaczny spadek poniżej tej ceny to też będzie zaskoczeniem - to takie moje zdanie i oczywiście mogę się mylić;)
Dzisiaj ustawiałem się na kupno ATT po 27,00 ale cały dzień nie miałem dostępu do neta a niestety bałem się kupować PKC. Wiem, że to nie forum ATT, ale nie szczujcie na mnie, że coś tam wtrąciłem, przecież obie te spółki będą teraz ściśle powiązane. Miłego weekendu, pozdrawiam
Dla DT niski ff to rzeczywiście wada i to spora, dla kogoś kto chce zainwestować w średnim terminie to raczej zaleta – spekuła będzie omijała tą spółkę, więc będzie trochę spokojniej. Jutro lub w środę może być spore wywalanko, ponieważ zostaną odblokowane akcje z depozytów i gdyby nie ten piątek i oczekiwania na decyzję FED to pewnie odważyłbym się coś dokupić, pozdrawiam