Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Coś się tutaj cicho zrobiło

bardzo dobrze, choć pewnie lepiej by było gdyby to PCE kupiło ATT. Tak na poważnie, spółka będzie mniej narażona na różnego rodzaju perturbacje na rynkach, w silnej grupie będzie łatwiej działać w czasie pogorszenia koniunktury. Cena wezwania 11,50 będzie w najbliższym czasie silnym oporem do pokonania, z drugiej strony znaczny spadek poniżej tej ceny to też będzie zaskoczeniem - to takie moje zdanie i oczywiście mogę się mylić;)
Dzisiaj ustawiałem się na kupno ATT po 27,00 ale cały dzień nie miałem dostępu do neta a niestety bałem się kupować PKC. Wiem, że to nie forum ATT, ale nie szczujcie na mnie, że coś tam wtrąciłem, przecież obie te spółki będą teraz ściśle powiązane. Miłego weekendu, pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLICE 0,00% 8,70 2025-09-12 14:34:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.