Tyle jest na kupnie. Proponuję zakończyć męczarnie i rzucić 3000 akcji na lewo i obejdzie się bez sztucznych konwulsji. Współczuję akcjonariuszom :((
Tak, jak pisałem: Włochy i Niemcy kompletnie nie wypaliły. To, co tam mają, to jakaś parodia kontraktów.
mnie też się podoba karnet - oznacza on tanie zakupy już wkrótce, co do Włoch i Niemiec to z tych rynków będzie jeszcze w tym roku min. 20 mln zł TCI, a to dopiero początek...
mistrzu zacznij nas nauczac w druga strone... co 2/3 wzrosnie w najblizszym czasie? Niestety na takich prorokow jak ty nie ma popytu na zadnym papierze, chyba ze strukturyzowanym. A jeszcze lepiej powiedz przy jakim poziomie cenowym photona mamy szanse liczyc na 2/3 to wskocze 5% powyzej, bo to ze tu caly czas siedzisz jest na pewno wynikiem zalozonej ceny wejscia albo nierownego sufitu
szczerze to wku..il mnie akcjonariat..kurs został zdołowany maksymalnie..Ci co wyrzucali w ostatnich tygodniach papier nie powinni go mieć wogóle..a co do wietrzyka w czechach..wszystkie elektrownie są ubezpieczone..
tacy co wywalali drobne ilosci to nie warto nad nimi płakac, a jak ktos wiekszy wyrzucal to moze mu upierdolic paluszki jak wywinie do góry to zabierze troche z prawej i tez na zdrowie nam wyjdzie
dokladnie... jestesmy tu na dluzej, nic tylko poczekac chwile i dobierac. Takie male wolumeny na spadkach zwiastuja jedynie duzy wzrost w krotkim okresie czasu... tylko to kiedy to nastapi jest najwieksza niewiadoma. Przy okazji wejscia na glowny peron gpw mogliby rzucic jakas pozytywna informacje, to wrocilibysmy na bardziej racjonalne poziomy
rwpae jak uważasz? Przy jakim kursie będzie on odzwierciedlał wartość spółki?
Moim zdaniem okolice 1zł.. Przecież Niemcy i Włochy tam nic nie ma :))) ciekawe jaki wynik netto podadzą w raporcie za III kwartał