• Piękny karnet :))))))))))) Autor: ~rwpae [46.113.122.*]
    2,49 ......... 2000 ......... 08:00:48
    2,47 ......... 315 .......... 09:50:57
    2,36 ......... 45 ........... 08:00:56
    1,81 ......... 300 .......... 11:33:35
    1,75 ......... 250 .......... 08:00:40
    1,15 ......... 1 ............ 08:01:22

Tyle jest na kupnie. Proponuję zakończyć męczarnie i rzucić 3000 akcji na lewo i obejdzie się bez sztucznych konwulsji. Współczuję akcjonariuszom :((
    Tak, jak pisałem: Włochy i Niemcy kompletnie nie wypaliły. To, co tam mają, to jakaś parodia kontraktów.
  • Re: Piękny karnet :))))))))))) Autor: ~photonik [178.36.0.*]
    mnie też się podoba karnet - oznacza on tanie zakupy już wkrótce, co do Włoch i Niemiec to z tych rynków będzie jeszcze w tym roku min. 20 mln zł TCI, a to dopiero początek...
  • Re: Piękny karnet :))))))))))) Autor: ~fds [87.206.252.*]
    szczekaj dalej to moze ktos ci nasypie ;]
  • Re: Piękny karnet :))))))))))) Autor: ~rwpae [46.112.197.*]
    Od momentu kiedy was zacząłem ostrzegać przed Photonem kurs spadł o 2/3. I wy macie śmiałość kwestionować moje zdanie? Dziwne.
  • Re: Piękny karnet :))))))))))) Autor: ~federer [83.143.47.*]
    mistrzu zacznij nas nauczac w druga strone... co 2/3 wzrosnie w najblizszym czasie? Niestety na takich prorokow jak ty nie ma popytu na zadnym papierze, chyba ze strukturyzowanym. A jeszcze lepiej powiedz przy jakim poziomie cenowym photona mamy szanse liczyc na 2/3 to wskocze 5% powyzej, bo to ze tu caly czas siedzisz jest na pewno wynikiem zalozonej ceny wejscia albo nierownego sufitu
  • Re: Piękny karnet :))))))))))) Autor: ~iug [82.15.0.*]
    http://wiadomosci.onet.pl/swiat/burze-w-czechach-zrywaly-dachy-i-lamaly-drzewa,1,4825794,wiadomosc.html
    to juz chyba szczyt naganiania na spadki !:D

• Re: Piękny karnet :))))))))))) Autor: ~nicpon [83.142.62.*]
    szczerze to wku..il mnie akcjonariat..kurs został zdołowany maksymalnie..Ci co wyrzucali w ostatnich tygodniach papier nie powinni go mieć wogóle..a co do wietrzyka w czechach..wszystkie elektrownie są ubezpieczone..
    tacy co wywalali drobne ilosci to nie warto nad nimi płakac, a jak ktos wiekszy wyrzucal to moze mu upierdolic paluszki jak wywinie do góry to zabierze troche z prawej i tez na zdrowie nam wyjdzie

nie ma sie co przejmowac;)

• Re: Piękny karnet :))))))))))) Autor: ~federer [193.201.167.*]
    dokladnie... jestesmy tu na dluzej, nic tylko poczekac chwile i dobierac. Takie male wolumeny na spadkach zwiastuja jedynie duzy wzrost w krotkim okresie czasu... tylko to kiedy to nastapi jest najwieksza niewiadoma. Przy okazji wejscia na glowny peron gpw mogliby rzucic jakas pozytywna informacje, to wrocilibysmy na bardziej racjonalne poziomy
  • Re: Piękny karnet :))))))))))) Autor: ~donatello [83.10.188.*]
    rwpae jak uważasz? Przy jakim kursie będzie on odzwierciedlał wartość spółki?
    Moim zdaniem okolice 1zł.. Przecież Niemcy i Włochy tam nic nie ma :))) ciekawe jaki wynik netto podadzą w raporcie za III kwartał
[x]
PHOENIX -6,67% 0,14 2014-01-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.