• lab robi wrażenie Autor: ~lucky_jack [178.73.49.*]
    w takim tempie zakończą ta budowę jeszcze w tym roku

http://www.euroimplant.pl/sierpnien-2011

i zaczną tam produkować bardzo wartościowe towary :)
  • Re: lab robi wrażenie Autor: ~ja [83.18.172.*]
    Do produkcji droga daleko, wystawia ten budynek i bedzie stal, bo na ruszenie z produkcja nie maja kasay a nikt z akcjonariuszy nie obejmie akcji, bo nikt nie zaufa juz Kisielinskiemu i jego bajka!!!
  • Re: lab robi wrażenie Autor: ~sena9 [109.110.223.*]
    ja już pisałem, że wejdę w następną emisję, jeśli będzie potrzebna, panowie, to jest jak rozkręcanie własnego buznesu, a wy chcecie zarabiać w nastepny dzień po otwarciu:)
    zobacz jak sprzedaja płatki!?, nie maja pojecia o marketingu i sprzedazy, nie rozkrecili zadnych kanalów dystrybucyjnych, oprocz tego ze buduja powinni sprzedawac i wykazywac jakis zysk, choc minimalny, a tak to jest inwestowanie w ciemni bez swiatelka w tunelu!
  • Re: lab robi wrażenie Autor: ~jan [81.219.4.*]
    Moje hotele na Ksiezycu dopiero robia wrazenie !
    All inclisive za jedyne 200 zł na 2 tygodnie!
    Dla posiadaczy moich akcji LUNA ,min 100000 daje 50% rabaty!

Juz mam dwie linie na desce klreslarskie ale projekt wyglada wspaniale (na razie w wyobraxni) .
    Wchodzic panowie bo to jedyna okazja!

• Re: lab robi wrażenie Autor: ~roku [85.82.0.*]
    hehe to wcale nie oznacza ze nalezy pozbyc sie tych akcji moim zdaniem inwestor w wezwaniu nie zaplaci wiecej niz 50gr co i tak stanowi prawie 100% wzrost patrz elstar oil.
  • Re: lab robi wrażenie Autor: ~roku [85.82.0.*]
    a tak swoja droga sypacz patrz piesio i jego swita gra swoja gre na spolce i nie ma szans mu nic zrobic a to ze jest coraz bardziej zdesperowany widac golymi oczami, w takich sytuacjach najlepiej nic nie robic jesli sie nie ma akcji to lepiej je kupic nawet po 40gr wiedzc ze za chwile beda po 50 niz po 26 bez wyraznego trendu wzrostowego.
    majac zas akcje pozostawic jej i zapomniec conajmniej na kilka miesiecy niech sie sypacz(piesio) sam ze soba bawi i podklada corawic wieksze pakiety na s nikt sie panie piesio na to nie nabierze.
  • Re: lab robi wrażenie Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    byłem dziś na budowie labu i jestem bardzo zbudowany tym, co tam zobaczyłem.
  • Re: lab robi wrażenie Autor: ~reżyser [83.9.130.*]
    Mecha G porobiłes zdjęcia ? Jeśli tak to podziel się
  • Re: lab robi wrażenie Autor: ~Faster [178.73.49.*]
    zdjęcia ze strony EUI są na razie wsytarczające. Widać, że budowa idzie jak burza. Spółka jest totalnie niedowartościowana, więc jak tylko popyt się rozkręci, będzie tu gorąco
  • Re: lab robi wrażenie Autor: ~jan [31.175.139.*]
    co wy kużwa z tymi zdjęciami?no chybą,ze to erzac jak u nastolatka świerszczyki:) jak wam to wystarcza ...w końcu kasa to nie wszystko.
    powstaje fabryka, będzie kasa. W tej branży taka jest kolejność. Przemyśl to sobie piewco świerszczyków heheh
  • Re: lab robi wrażenie Autor: ~ja [46.112.242.*]
    trzeba bedzie jeszcze umiec zrobic sprzedaz, bo sama fabryka to niewsystko, a zarzad euroimplantu nie potrafi zrobic zadnej sprzedazy, np te ich płatki nie sprzedaja sie wogole!
    pewnie będziesz mocno zaskoczony informacją, że sprzedaż idzie coraz lepiej...
    Nie sadze ze tak jak jest kal piszesz, gdyby sprzedaz szla w dobrym kierunku to juz dawno kurs by zaczal rosnac, zawsze sa osoby ktore wiedza cos wiecej, Euroimplant nie potrafi nic sprzedac!
  • Re: lab robi wrażenie Autor: ~roku [62.198.225.*]
    masz racje no wlasnie zaczyna rosnac
  • Re: lab robi wrażenie Autor: ~mirro [87.202.166.*]
    a co ty JASIU tak negatywnie jesteś nastawiony do EUI? nie masz akcji to po co marnujesz swój cenny czas na tym forum i wypisujesz pierdoły? łyknij najpierw trochę wiedzy o biznesie i dopiero udawaj mądrego ale najlepiej na forum Biotka czy Petrola bo tam najwięcej niedouczonych specjalistów
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,01 2015-03-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.