Czy ktoś napisał do tego geniusza inwestycyjnego z PZU nt. jego dalszej strategii inwestycyjnej? Jeśli ten kołek przez przypadek przeczyta ten wątek to muuuuu podpowiem: należy zjachać z kursem jak się da i płakać beeeeeeeee, wydawać kasę na sądy , opinie i biegłych. Póżniej odpowiedzieć na wezwanie np. po 35 zł i zabrać się za rozpracowywanie innej spółki ( oczywiście nic nie wartej :)), tak, aby na końcu nikt, nic nie wiedział. A co do łysego, powtórzę: jeśli ten zarząd za 25 mln rocznie ma zarabiać po 3 zł na oponie, to ja deklaruję pracę społeczną, więc oszczędności w/w temacie tj. 25 mln i 500 % wzrost zysku ROCZNIE.Oj, biedny ten kraj, biedni w nim ludzie.
Nie biedny tylko głupi,masz szanse teraz to zmienić, chyba ,ze jesteś juz zaszczuty nienawiścią to jesteś bezradny i kwalifikowany jesteś w społeczeństwie jako sztuka. Te 4 lata rządów masonów to jest gorzej jak za komuny bo w tedy to wiedziałem z kim walczyć bo wróg był jeden -komuna a teraz wszystko pod przykrywką nie wiadomo kto jest kim. Nie pamiętam aby za innego rządu nawet komuny wyłaziło tyle demonów jak obecnie przez 4 lata za rządów masonów tyle samobójstw polityków, powieszeń w więzieniach,katastrof całe instytucje państwowe w rozsypce to się w głowie już nie mieści.
Człowiek zaszczuty nienawiścią morduje nawet ojca i matkę swoją bo to jest nie człowiek tylko już stwór bez kontroli.
Nie są uzasadnione Twoje zarzuty do łysego i PZU zarzuty leżą tylko po twojej stronie bo nie świadomie się do tego przyczyniłeś,żyłeś chwilą byłeś zaszczuty drwiłeś z kogoś a teraz wreszcie otworzyłeś oczy ale jest już za późno.
Ty ,waldi jesteś słuchaczem radia ma-ryja?! Tak myślę, bo Twoje posty niosą duży pierwiastek emocjonalny i są jakby trochę oderwne od rzeczywistości. No, ja ich nie rozumiem.
Olo ja Ci tylko wskazuje przyczyny tego co się dzieje,żebyś wiedział gdzie tkwi problem,żebyś nie był omotany i zatruty i myślał trzeźwo. Rynek dla takich ludzi niema litości jest bezwzględny bardzo szybko wyłapie Twoją słabość i Cię mocno skarci.
Ja o radio Maryja i o Rydzyku tylko dowiaduje się z wiadomości TV tak to bym nie wiedział,ze coś takiego istnieje a w kościele jestem w tedy kiedy jest tylko pogrzeb i ślub bo nie mogę ignorować zaproszeń.
Takie pisanie jak co nie którzy tu piszą na tym forum na temat Dębicy to przekracza ludzie pojęcie i świadczy o ich poziomie rozumowania,każdy by chciał mieć takich akcjonariuszy w swojej firmie tak ograniczonych myślowo bo by czerpał z tego wymierne zyski nie powiem ,ze ja tez bym tak nie zrobił jeśli bym miał takie możliwości.
Żebyś trochę myślał logicznie to takie spory jak na Dębicy na zachodzie i USA są rozwiązywane w pół roku i kto tu jest oderwany od rzeczywistości.
Mnie takie pisanie nie interesuje czy ja będę jadł kluski z makaronem ciepłe czy zimne,czy Kaska do mnie przyjdzie na noc czy nie takie tu są większości wypowiedzi.