• Oj, biedny ten kraj i biedni w nim ludzie. Autor: ~Olo [217.172.254.*]
    Czy ktoś napisał do tego geniusza inwestycyjnego z PZU nt. jego dalszej strategii inwestycyjnej? Jeśli ten kołek przez przypadek przeczyta ten wątek to muuuuu podpowiem: należy zjachać z kursem jak się da i płakać beeeeeeeee, wydawać kasę na sądy , opinie i biegłych. Póżniej odpowiedzieć na wezwanie np. po 35 zł i zabrać się za rozpracowywanie innej spółki ( oczywiście nic nie wartej :)), tak, aby na końcu nikt, nic nie wiedział. A co do łysego, powtórzę: jeśli ten zarząd za 25 mln rocznie ma zarabiać po 3 zł na oponie, to ja deklaruję pracę społeczną, więc oszczędności w/w temacie tj. 25 mln i 500 % wzrost zysku ROCZNIE.Oj, biedny ten kraj, biedni w nim ludzie.
  • Re: Oj, biedny ten kraj i biedni w nim ludzie. Autor: ~waldi [79.191.20.*]
    Nie biedny tylko głupi,masz szanse teraz to zmienić, chyba ,ze jesteś juz zaszczuty nienawiścią to jesteś bezradny i kwalifikowany jesteś w społeczeństwie jako sztuka. Te 4 lata rządów masonów to jest gorzej jak za komuny bo w tedy to wiedziałem z kim walczyć bo wróg był jeden -komuna a teraz wszystko pod przykrywką nie wiadomo kto jest kim. Nie pamiętam aby za innego rządu nawet komuny wyłaziło tyle demonów jak obecnie przez 4 lata za rządów masonów tyle samobójstw polityków, powieszeń w więzieniach,katastrof całe instytucje państwowe w rozsypce to się w głowie już nie mieści.
    Człowiek zaszczuty nienawiścią morduje nawet ojca i matkę swoją bo to jest nie człowiek tylko już stwór bez kontroli.
    Nie są uzasadnione Twoje zarzuty do łysego i PZU zarzuty leżą tylko po twojej stronie bo nie świadomie się do tego przyczyniłeś,żyłeś chwilą byłeś zaszczuty drwiłeś z kogoś a teraz wreszcie otworzyłeś oczy ale jest już za późno.
  • Re: Oj, biedny ten kraj i biedni w nim ludzie. Autor: ~Olo [217.172.254.*]
    Ty ,waldi jesteś słuchaczem radia ma-ryja?! Tak myślę, bo Twoje posty niosą duży pierwiastek emocjonalny i są jakby trochę oderwne od rzeczywistości. No, ja ich nie rozumiem.
  • Re: Oj, biedny ten kraj i biedni w nim ludzie. Autor: ~waldi [79.191.0.*]
    Olo ja Ci tylko wskazuje przyczyny tego co się dzieje,żebyś wiedział gdzie tkwi problem,żebyś nie był omotany i zatruty i myślał trzeźwo. Rynek dla takich ludzi niema litości jest bezwzględny bardzo szybko wyłapie Twoją słabość i Cię mocno skarci.
    Ja o radio Maryja i o Rydzyku tylko dowiaduje się z wiadomości TV tak to bym nie wiedział,ze coś takiego istnieje a w kościele jestem w tedy kiedy jest tylko pogrzeb i ślub bo nie mogę ignorować zaproszeń.
    Takie pisanie jak co nie którzy tu piszą na tym forum na temat Dębicy to przekracza ludzie pojęcie i świadczy o ich poziomie rozumowania,każdy by chciał mieć takich akcjonariuszy w swojej firmie tak ograniczonych myślowo bo by czerpał z tego wymierne zyski nie powiem ,ze ja tez bym tak nie zrobił jeśli bym miał takie możliwości.
    Żebyś trochę myślał logicznie to takie spory jak na Dębicy na zachodzie i USA są rozwiązywane w pół roku i kto tu jest oderwany od rzeczywistości.
    Mnie takie pisanie nie interesuje czy ja będę jadł kluski z makaronem ciepłe czy zimne,czy Kaska do mnie przyjdzie na noc czy nie takie tu są większości wypowiedzi.
  • Re: Oj, biedny ten kraj i biedni w nim ludzie. Autor: ~tom [188.95.28.*]
    p.......... o szopenie ;)))

waldi nie pisz glupot,narazie ten papier wyglada gorzej niz
    foxy-lady w sklepie ;)))

pzu nie rozwiaze tego sporu,doprowadzili do upadku kursu i nic nie zamierzaja zrobic.
    A goodyear dziala profesjonalnie
    ot taka roznica.

ps)a co do lysego,ja mu sie nie dziwie,pensje mu placi wlasciciel wiec
    nie mozna go wyzywac.a pzu nalezy bo przez tych dziadow mamy to co mamy.
  • Re: Oj, biedny ten kraj i biedni w nim ludzie. Autor: ~Olo [85.89.171.*]
    Nikt tu łysego nie wyzywa. ja się tylko zastanawiam ,czy taki lodziarz ma dobre samopoczucie?? Pier woli w bambus , kasa leci i chaj robi!!!
[x]
DEBICA -0,24% 81,70 2025-11-10 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.