Myślę że wiedzą teraz co robią.Z pewnością mają coś ciekawego do zakomunikowania ,ale ze względu na obecną sytuację najlepsze infa nie wywołają zamyślanego efektu.Ja zawsze domagałem się inf .Teraz czekam.Ta mała płynność i wiara akcjonariuszy w sukces pomysłu teraz są naszym wybawieniem.
wiedza ktora posiadam i ktora zawdzieczam w duzej mierze IR nie sklania mnie do sprzedazay waloru za bezcen. Wydaje mi sie ze ilosc informacji bedacych w posiadaniu akcjonariuszy jest wystarczajaca aby stac sie inwestorami dlugoterminowymi. Skoro jednak olega uwaza inaczej i brak mu wyobrazni zeby powiazac chocby najprostsze fakty, to pozostaje mi tylko wspolczuc, skoro czekalem 16 miesiecy z akcjami moge i drugie tyle poczekac, bo i tak moj sell point jest baaardzo odlegly. Ale jezeli ktos traktuje walor spekulacyjnie to nic dziwnego ze go brak inf boli, nie chce sie domyslac w jaki sposob nadwerezyl swoje zwieracze :D
jestem po 7 piwkach dlatego walnalem posta z nudow ) astro to papier ktory w moim portfelu przerz ostatnie 14 lat trzymany jest najdluzej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czekam i bede czekal wole sie niemile rozczarowac jak im nie wyjdzie anizeli sprzedac po tych cenach ) teraz zubrowka mietowa + sprite + plastry ogorka